Podolí nebo Apolinář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
FloraBolger
20.1.10 11:21

Ahojky holky, jen jsem chtěla dát vědět výsledek. Osobně jsem byla víc nakloněna porodu U Apolináře. Nicméně první možný (nechtěla jsem to odkládat) termín na registraci byl v obou porodnicích dnes. V Podolí hned ráno, u Apolináře odpoledne. Nechtěla jsem riskovat, že by odpolední registrace nevyšla…Hodně se to i zjednodušilo tím, že si přítel vzal v práci dovolenou, aby mě při registraci mohl zastoupit (a já to tak nemusela absolvovat se synem). Takže si přivstal a jsem zaregistrovaná V Podolí. Ještě jednou díky za rady a přeji hezký den.

• Citovat
  • Upravit
341
7.10.11 17:32

Rozhodne Podolí!!
Před sekci nástup dé před, skvělý přístup, skvěle prostředí.
Apolinar,ach jo… Injekci jsem dostala s sebou domu, že si ji mám sama píchnout, den před plánovanou sekci. Jsem z toho naprosto v šoku a bojím se co bude nasledovat dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
23.5.13 20:38

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, ráda bych nové zkušenosti maminek, nejlépe těch, které rodily jak u Apolináře, tak v Podolí.
Prvního syna jsem rodila u Apolináře císařským řezem z důvodu konce pánevního. Všechno proběhlo úplně v pohodě, druhý den už jsem malého měla na pokoji a starala se o něj. Kdybych teď tak na 99% nespadla do té jejich odstávky, tak bych šla zase tam, takhle uvažuji, jestli nejít raději do Podolí. Musím počítat s variantou, že to bude znova císař a co jsem tak četla, tak mimčo dají na pokoj až někdy 3.den? Když se budu cítit dobře, dostanu ho dříve? U prvního jsem to rozchodila velmi rychle a 4.den jsme šli domů a 5.den 2 hodiny chodili po lese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
22.9.13 14:10

Budu rodit na konci dubna 2014 a rozhoduji se stejně, Apolinář, Podolí, Motol…? Asi to opravdu záleží hlavně na tom, kde zrovna bude místo… Ahoj, Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
23.9.13 17:58

Ahoj, já mám TP v březnu 2014 a jsem zaregistrovaná u Apolináře. Nejdřív jsem chtěla do Podolí, registrovala jsem se hned v den, kdy padlo 14+0, v 8 ráno a už měli plno i skoro na celý měsíc dopředu…což teda nechápu, ale dobře…
Každopádně jsem byla minulý týden u Apolináře potvrdit registraci a nakonec jsem ráda, působí to tam na mě sympaticky a paní na poradně byla úplně úžasná :) Uvidíme, jak bude probíhat samotný porod a kdo zrovna bude na směně, ale…BLBCI SE NAJDOU VŠUDE, to si člověk nevybere, je to o štěstí… Bylo mi řečeno, že mi stejně bude jedno, kde jsem, až budu rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
7.10.13 10:42

@Šťopík Ahoj ja taky resila tu registraci v Podoli. Nechapala jsem proc uz je vse plne i na mesice dopredu. Ale on je to tak ze se tam umožní zaškrtnout jen ten den terminu od tech 14+0 asi na dvě minuty ráno přesně v 8h a fakt minutu dvě po 8h už je to plné, takže ty to vidíš jako všechno plné. Bohužel když se to tak vezme tak skoro není šance v Podolí. Já to naštěstí mám na žádost o nadlimitní příjem.

• Citovat
  • Upravit
1295
7.10.13 18:44

@havy ahaa…tak to jsem nevěděla…no, nedá se nic dělat. Nakonec jsem ráda i za toho Apolináře. Když jsem se tam pak byla mrknout, tak mi to tam bylo sympatický :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.10.16 08:47

Ahoj holky, ráda bych obnovila diskuzi a zeptala se aktuální zkušenosti Podolí nebo Apolinář? :think: Je možnost v obou porodnicích mít tatínka při porodu? Případně aby tam pak přespával se mnou? Co jídlo? Porodní sál? Pokoje? :D Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
8.10.16 09:50

@JanulaSv ja jsem rodila pred 4m v Podoli cisarem. Na sale se mnou tatinek byl (a zdarma ;) ), spaval tam se mnou (mela jsem nadstandard, na normalnim pokoji to samozrejmne nejde). Jidlo klasice nemocnicni, zadna hitparada, ale neco se snist dalo. Ja nejsem v jidle moc narocna a vybirava. Jinak pokoje jako takove nic moc, ale nadstandardy maji pekne. Kdybys chtela vic info, klidne napis SZ, rodila jsem tam uz podruhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.10.16 11:31

@JanulaSv Já teda rodila loni v prosinci, ale zkušenosti s Podolím naprosto úžasné. Měla jsem také zaplacený nadstandard a opravdu to stálo za to. Přítel byl s námi v porodnici několik dní, sestřičky úžasně respektovaly naše soukromí, připadali jsme si tam spíš jak na dovolené než v nemocnici :) A přítel má suprový vztah s dcerou, nebojí se na ní sáhnout, vše si mohl ozkoušet hned od začátku se mnou.

Ohledně jídla moc neporadím, měla jsem diabetickou dietu a ta byla tak napůl. Třeba snídaně mi vyhovovaly, k obědu a večeři jsem si někdy radši chodila pro pečivo, které je volně k dispozici. Ale já jsem docela vybíravá, přítel si jídlo docela chválil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.10.16 23:09

@Janatans @marfra holky děkuju, rozhodla jsem se a byla se zaregistrovat v Podolí, tak uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková