Podvodníci operují v Česku !!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
8.8.21 20:33
@Marek25B píše:
Jo ok v pohodě… já jsem jen blbec bez mozku…

No jo, to se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.8.21 20:38

@Marek25B - pokud je to pravda, tak hloupy a bez mozku uplne nejsi..spis financcne negramotny (a za tim si stojim - uz jen ten dluh u dpo) a mozna trochu zoufaly..
Nevim, jestli se da financni gramotnost naucit..ale ver mi, ze by se ti to hodilo..

Pokud ty finance potrebujes fakt na byt atd - rada jako v predchozi diskuzi..Davej si mensi cile..

A ano, vlakem jezdim..Ale myslim, ze podobne podvodnicky najdes i v OVĚ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.8.21 20:40
@Králičice píše:
@Marek25B - pokud je to pravda, tak hloupy a bez mozku uplne nejsi..spis financcne negramotny (a za tim si stojim - uz jen ten dluh u dpo) a mozna trochu zoufaly..
Nevim, jestli se da financni gramotnost naucit..ale ver mi, ze by se ti to hodilo..

Pokud ty finance potrebujes fakt na byt atd - rada jako v predchozi diskuzi..Davej si mensi cile..

A ano, vlakem jezdim..Ale myslim, ze podobne podvodnicky najdes i v OVĚ..

Je to pravda chceš dnešní důkaz co jsem podepsal?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
8.8.21 20:47
@Marek25B píše:
Jo ok v pohodě… já jsem jen blbec bez mozku…

Pěkné jsi to vystihl :hug:

• Citovat
  • Upravit
42
8.8.21 20:49
@jahuhudka píše:
Pěkné jsi to vystihl :hug:

Jo ja vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.21 21:01

Kazdy muze udelat v zivote chybu, je ale dulezite se ponaucit a chyby nedelat furt dokola, to uz je pak blbost daneho jedince.
Aneb ty. Sotva ses vylizal z jedne blbosti uz zas delas jinou. Jet do Brna z Ovy nebylo zadarmo + cesta zpet, a jeste nekomu vyplajznes 6.5tisice jen tak. To uz jsi mohl mit odlozene bokem na nu tvoji kauci.
Jinak lichva co za tebou rada prileze az domu se jmenuje provi.ent a nemusis jezit az do Brna bo v Ove maji pobocku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
8.8.21 21:18
@Marek25B píše:
Nemusíš být blbec, když si při kofliktu v nebezpečí.. tak podepíšeš.

Jaky konflikt a nebezpečí? A sorry jako, ale člověk s finanční gramotnosti na takovou schůzku ani nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.8.21 21:20
@lachtanice86 píše:
Jaky konflikt a nebezpečí? A sorry jako, ale člověk s finanční gramotnosti na takovou schůzku ani nejde

To je jedno… Už to dál řešit nebudu dostál jsem pučení a tak mi třeba. Prostě jsme naletěl.. člověk se učí celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová