Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marek25B píše:
Jo ok v pohodě… já jsem jen blbec bez mozku…
No jo, to se stane.
@Marek25B - pokud je to pravda, tak hloupy a bez mozku uplne nejsi..spis financcne negramotny (a za tim si stojim - uz jen ten dluh u dpo) a mozna trochu zoufaly..
Nevim, jestli se da financni gramotnost naucit..ale ver mi, ze by se ti to hodilo..
Pokud ty finance potrebujes fakt na byt atd - rada jako v predchozi diskuzi..Davej si mensi cile..
A ano, vlakem jezdim..Ale myslim, ze podobne podvodnicky najdes i v OVĚ..
@Králičice píše:
@Marek25B - pokud je to pravda, tak hloupy a bez mozku uplne nejsi..spis financcne negramotny (a za tim si stojim - uz jen ten dluh u dpo) a mozna trochu zoufaly..
Nevim, jestli se da financni gramotnost naucit..ale ver mi, ze by se ti to hodilo..Pokud ty finance potrebujes fakt na byt atd - rada jako v predchozi diskuzi..Davej si mensi cile..
A ano, vlakem jezdim..Ale myslim, ze podobne podvodnicky najdes i v OVĚ..
Je to pravda chceš dnešní důkaz co jsem podepsal?.
@Marek25B píše:
Jo ok v pohodě… já jsem jen blbec bez mozku…
Pěkné jsi to vystihl ![]()
Kazdy muze udelat v zivote chybu, je ale dulezite se ponaucit a chyby nedelat furt dokola, to uz je pak blbost daneho jedince.
Aneb ty. Sotva ses vylizal z jedne blbosti uz zas delas jinou. Jet do Brna z Ovy nebylo zadarmo + cesta zpet, a jeste nekomu vyplajznes 6.5tisice jen tak. To uz jsi mohl mit odlozene bokem na nu tvoji kauci.
Jinak lichva co za tebou rada prileze az domu se jmenuje provi.ent a nemusis jezit az do Brna bo v Ove maji pobocku ![]()
@Marek25B píše:
Nemusíš být blbec, když si při kofliktu v nebezpečí.. tak podepíšeš.
Jaky konflikt a nebezpečí? A sorry jako, ale člověk s finanční gramotnosti na takovou schůzku ani nejde
@lachtanice86 píše:
Jaky konflikt a nebezpečí? A sorry jako, ale člověk s finanční gramotnosti na takovou schůzku ani nejde
To je jedno… Už to dál řešit nebudu dostál jsem pučení a tak mi třeba. Prostě jsme naletěl.. člověk se učí celý život.