Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi by bylo lepší dát reklamu, až bude knížka napsaná a tu reklamu dát i s ukázkou jak knížka uvnitř vypadá
Ne, holku neznam…jsem trochu jina generace. Mam 4 deti:-))) doporucila mi to kamaradka a napad se mi libi. Mam casto nemocnou malou a tohle ma alespon hezky napad…
Treba se to nejakym maminam bude libit…kdo se chce podivat, at se podiva, kdo ne, at jsi jde po svem…no ne?😇
Další kniha o ničem?
Takových je … Za mě to absolutně nemá šanci na úspěch …
Tyhle veci se asi pro uspech nedelaji…neni treba nic hanit…🤦♀️
@Jajka78 píše: Více
Ale prosimtě. Čerstvě založený profil za účelem reklamy. Aspoň přiznej, že jsi to ty nebo nějaká známá. Ale propagovat knížku, když nemáš vyfocených ani pár stránek je o ničem. Nejdřív musíš mít produkt, pak ho můžeš propagovat. Na Facebooku profil založený 25.12. a na něm pořádně nic. Audio nahrávky si opravdu pouštět nebudu, knihy chci číst, zamyslet se nad výběrem slov a složením věty, nad zvoleným fontem a velikostí písma, chci vidět jak příběh ladí s ilustracemi.
Tyhle reklamy bez konkrétního obsahu (a „ptám se za kamarádku“) asi lidi odradí, ale jinak se mi myšlenka líbí moc a naopak si myslím, že má naději na úspěch. Podobné jsou Léčivé pohádky od různých autorů, které máme doma nejen my, ale většina mých známých. Prodávají se tedy asi dobře.
Proc tolik zla? Devce neznam, jen mi to preposlala kamaradka doktorka. Jako pocin mlade holky mi to prijde fajn a s Natalkou ji sledujeme. Nic vic…prislo mi fajn to dat vedet dal. Ale pokud to nekoho tak drazdi, tak je problem asi jinde…ne v tom prispevku.
Jo vono je to hned zlo, když s tebou někdo nesouhlasí.
![]()
Tobě to přijde fajn, ostatním ne … Budeš se s tím muset smířit ![]()
Ja jsem v pohode:-) nechtela jsem nikoho pobourit. vazne ne. Jen mi prislo zbytecne rozpoutat tohle obvinovani. Proste se mi to libilo a chtela jsem to sem dat, ze se to treba bude nekomu libit taky. Uz sem nic radeji davat nebudu. Je mi lito, ze to zpusobilo tohle. To jsem urcite nechtela😇
Jsem tu uz dlouho pod jinym profilem a poprve jsem neco chtela dat a ano…anonymne, protoze presne tohohle jsem se bala. Takze jdu zpet na svuj puvodni prifil radeji a budu necine jen cist prispevky ostatnich…
Hezky vecer vsem😊pa
Ahoj, rada bych sdilela zajimavy odkaz na holcinu, co studuje medicinu a pise krasnou knizku pohadek, ktere zbavi deti strachu z doktoru a nas rodice pobavi i poradi, jak deti hezky pripravit na ruzna osetreni nebo vysetreni. Je to moc krasne napsane. Zkuste mrknout. Knizka bude v budoucnu pry vydana
Najdete ji Instagramu nebo Facebooku (pohadky do nemocnicni postylky)
Zkousim pripojit odkaz na FB, snad se mi to povedlo
nejsem v tom moc dobra a Instagram nevim vubec jak sem dat 
https://www.facebook.com/…/14HyvsFx1y/?…