Pohádky do nemocniční postýlky

Jajka78
15.1.25 16:54

Pohadky do nemocnicni postylky

Ahoj, rada bych sdilela zajimavy odkaz na holcinu, co studuje medicinu a pise krasnou knizku pohadek, ktere zbavi deti strachu z doktoru a nas rodice pobavi i poradi, jak deti hezky pripravit na ruzna osetreni nebo vysetreni. Je to moc krasne napsane. Zkuste mrknout. Knizka bude v budoucnu pry vydana :D
Najdete ji Instagramu nebo Facebooku (pohadky do nemocnicni postylky)

Zkousim pripojit odkaz na FB, snad se mi to povedlo :D nejsem v tom moc dobra a Instagram nevim vubec jak sem dat :roll:
 https://www.facebook.com/…/14HyvsFx1y/?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
15.1.25 17:11

Děláš kamarádce reklamu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
15.1.25 17:12

Asi by bylo lepší dát reklamu, až bude knížka napsaná a tu reklamu dát i s ukázkou jak knížka uvnitř vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajka78
15.1.25 17:23

Ne, holku neznam…jsem trochu jina generace. Mam 4 deti:-))) doporucila mi to kamaradka a napad se mi libi. Mam casto nemocnou malou a tohle ma alespon hezky napad…

• Citovat
  • Upravit
Jajka78
15.1.25 17:25

Treba se to nejakym maminam bude libit…kdo se chce podivat, at se podiva, kdo ne, at jsi jde po svem…no ne?😇

• Citovat
  • Upravit
15493
15.1.25 17:51

Další kniha o ničem? :roll: Takových je … Za mě to absolutně nemá šanci na úspěch …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajka78
15.1.25 18:18

Tyhle veci se asi pro uspech nedelaji…neni treba nic hanit…🤦‍♀️

• Citovat
  • Upravit
76526
15.1.25 18:27
@Jajka78 píše: Více
:roll: no tak asi nikdo nechce vydat knížku a prodělat na tom, že?
ale jo, někdo si to určitě koupí, ale žádný zázrak to není
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
15.1.25 18:30

Ale prosimtě. Čerstvě založený profil za účelem reklamy. Aspoň přiznej, že jsi to ty nebo nějaká známá. Ale propagovat knížku, když nemáš vyfocených ani pár stránek je o ničem. Nejdřív musíš mít produkt, pak ho můžeš propagovat. Na Facebooku profil založený 25.12. a na něm pořádně nic. Audio nahrávky si opravdu pouštět nebudu, knihy chci číst, zamyslet se nad výběrem slov a složením věty, nad zvoleným fontem a velikostí písma, chci vidět jak příběh ladí s ilustracemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
15.1.25 18:35

Tyhle reklamy bez konkrétního obsahu (a „ptám se za kamarádku“) asi lidi odradí, ale jinak se mi myšlenka líbí moc a naopak si myslím, že má naději na úspěch. Podobné jsou Léčivé pohádky od různých autorů, které máme doma nejen my, ale většina mých známých. Prodávají se tedy asi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajka78
15.1.25 18:41

Proc tolik zla? Devce neznam, jen mi to preposlala kamaradka doktorka. Jako pocin mlade holky mi to prijde fajn a s Natalkou ji sledujeme. Nic vic…prislo mi fajn to dat vedet dal. Ale pokud to nekoho tak drazdi, tak je problem asi jinde…ne v tom prispevku.

• Citovat
  • Upravit
15493
15.1.25 18:48

Jo vono je to hned zlo, když s tebou někdo nesouhlasí. :mrgreen: :mrgreen:

Tobě to přijde fajn, ostatním ne … Budeš se s tím muset smířit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajka78
15.1.25 18:58

Ja jsem v pohode:-) nechtela jsem nikoho pobourit. vazne ne. Jen mi prislo zbytecne rozpoutat tohle obvinovani. Proste se mi to libilo a chtela jsem to sem dat, ze se to treba bude nekomu libit taky. Uz sem nic radeji davat nebudu. Je mi lito, ze to zpusobilo tohle. To jsem urcite nechtela😇

• Citovat
  • Upravit
Jajka78
15.1.25 19:01

Jsem tu uz dlouho pod jinym profilem a poprve jsem neco chtela dat a ano…anonymne, protoze presne tohohle jsem se bala. Takze jdu zpet na svuj puvodni prifil radeji a budu necine jen cist prispevky ostatnich…
Hezky vecer vsem😊pa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí