Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petra Z píše:
@Antonie Bolavá no ale uz tady neni delší dobu a ani si to nezjistila
zjistila právě, už se mi stýská dlouho. A teď tohle. Ani se nerozloučila ![]()
@bimbama píše:
Teda, to mě taky mrzí. To jsou fakt zmatky tady, stále větší.
mě teda připadá, že se ten chaos točí pořád kolem stejných nicků
@Antonie Bolavá no nějak to budeš muset doklepat než se objeví zase pod jinou přezdívkou
@Katchus píše:
Já mám pocit, že Babišovka a Babisovkaa byla jedna a tatáž osobaNebyla náhodou smazána z toho důvodu?
To sice byla jedna a ta samá, ale Babisovka byla smazaná kvůli údajené duplicitě (která se snad neprokázala), a až potom se zaregistrovala jako Babisovkaa.
@jakuve píše:
Neverim, ze by admini mazali jen na zaklade domnenky!
Babisovkaa není POISON IVY!!!
![]()
@Burj Chalifa píše:
Vadil nick.
Muehehe Babiš koupil celej koncern vč. emimina, takže nick Babišovka se jaksi politicky nehodil
No to mě pos.er
![]()
@paola white píše:
mě teda připadá, že se ten chaos točí pořád kolem stejných nicků@Antonie Bolavá no nějak to budeš muset doklepat než se objeví zase pod jinou přezdívkou
snad ji poznám ![]()
@Gina108 píše:
Muehehe Babiš koupil celej koncern vč. emimina, takže nick Babišovka se jaksi politicky nehodil![]()
![]()
![]()
No to mě pos.er
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Gina108 píše:
Muehehe Babiš koupil celej koncern vč. emimina, takže nick Babišovka se jaksi politicky nehodil![]()
![]()
![]()
No to mě pos.er
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to bylo první co mě napadlo
Co sakra má Poison Ivy za problém s Babišem???
![]()
VZKAZ od POISON IVY
Cítím se dotčená. Nikdy bych si nedala nehvězdný nick, profilovku a vůbec nechápu, proč by mě měl někdo za případný nový nick mazat.
@Newmummy adminům napíši večer na email.
@Bersaba píše:
To sice byla jedna a ta samá, ale Babisovka byla smazaná kvůli údajené duplicitě (která se snad neprokázala), a až potom se zaregistrovala jako Babisovkaa.
Tak já už v tom mám guláš
Babišovka smazaná není, možná má ban, nebyla dlouho přihlášená. Ale jak se zjistilo, že je PI ![]()
Co takhle zmínit admina, zakladatelko?
@Gina108 píše:
![]()
![]()
No to mě pos.er
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
těžká cenzura.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat