Poison Ivy/Babisovkaa

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3175
3.3.14 18:05

Neverim, ze by admini mazali jen na zaklade domnenky! :nevim:

• načítám...
17630
3.3.14 18:06
@Petra Z píše:
@Antonie Bolavá no ale uz tady neni delší dobu a ani si to nezjistila :lol:

zjistila právě, už se mi stýská dlouho. A teď tohle. Ani se nerozloučila :,(

• načítám...
12743
@bimbama píše:
Teda, to mě taky mrzí. To jsou fakt zmatky tady, stále větší.

mě teda připadá, že se ten chaos točí pořád kolem stejných nicků

@Antonie Bolavá no nějak to budeš muset doklepat než se objeví zase pod jinou přezdívkou

• načítám...
13503
@martina1988 píše:
Tady už se človek ničemu nemůže divit :nevim:

tak tak :palec:

• načítám...
7661
@Katchus píše:
Já mám pocit, že Babišovka a Babisovkaa byla jedna a tatáž osoba ;) Nebyla náhodou smazána z toho důvodu?

To sice byla jedna a ta samá, ale Babisovka byla smazaná kvůli údajené duplicitě (která se snad neprokázala), a až potom se zaregistrovala jako Babisovkaa.

• načítám...
ShadowHunter
3.3.14 18:07
@jakuve píše:
Neverim, ze by admini mazali jen na zaklade domnenky! :nevim:

Babisovkaa není POISON IVY!!! :roll: :roll:

• Upravit
23847
@Burj Chalifa píše:
Vadil nick.

Muehehe Babiš koupil celej koncern vč. emimina, takže nick Babišovka se jaksi politicky nehodil :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No to mě pos.er 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
17630
@paola white píše:
mě teda připadá, že se ten chaos točí pořád kolem stejných nicků@Antonie Bolavá no nějak to budeš muset doklepat než se objeví zase pod jinou přezdívkou

snad ji poznám :think:

• načítám...
17630
3.3.14 18:08
@Gina108 píše:
Muehehe Babiš koupil celej koncern vč. emimina, takže nick Babišovka se jaksi politicky nehodil :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No to mě pos.er 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
8151
3.3.14 18:09
@Gina108 píše:
Muehehe Babiš koupil celej koncern vč. emimina, takže nick Babišovka se jaksi politicky nehodil :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No to mě pos.er 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to bylo první co mě napadlo :mrgreen: Co sakra má Poison Ivy za problém s Babišem??? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
Newmummy

Jak rika @Bersaba

• Upravit
ShadowHunter

VZKAZ od POISON IVY

Cítím se dotčená. Nikdy bych si nedala nehvězdný nick, profilovku a vůbec nechápu, proč by mě měl někdo za případný nový nick mazat.
@Newmummy adminům napíši večer na email.

• Upravit
19609
@Bersaba píše:
To sice byla jedna a ta samá, ale Babisovka byla smazaná kvůli údajené duplicitě (která se snad neprokázala), a až potom se zaregistrovala jako Babisovkaa.

Tak já už v tom mám guláš :roll: :oops: Babišovka smazaná není, možná má ban, nebyla dlouho přihlášená. Ale jak se zjistilo, že je PI 8)
Co takhle zmínit admina, zakladatelko?

• načítám...
36504
3.3.14 18:10
@Gina108 píše:

těžká cenzura.

• načítám...
Newmummy
3.3.14 18:11

@Katchus je to v sekci Dotazy pro adminy

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová