Pokec o háčkování a všem možném

• Otevřená skupina

Všechny háčkující šikulky i neháčkující, které se chtějí jen pochlubit, honem sem.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1946
1.12.11 16:59
Daša 2 píše:
Jo takhle to tedy je.
:) no raději počkej na Aty ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
1.12.11 17:00

ano stune má pravdu ((-: Nebudeš píchat 5× sháčkovanýDS do každého očka předchozí řady, ale vždy jedno vynecháš, ale jak vynecháš, tak musíš v té dané řadě to očko vyplnit ŘO aby se ti čapka nestahovala. pak v další řadě do té vzniklé mezery háčkuješ 2 SLOUPKY (já háčkovala 2 KS) a zase píchneš háček do té další mezery a zase 2 sloupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
1.12.11 17:13

Aty díky, snad to zvládnu. Ta růžová kytička se udělá z jedné řady nebo jich musí být víc(těch řad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
1.12.11 17:14

růžová kytička myslíš jakou? ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
1.12.11 17:17

Já jsem to nazvala kytičkou na těch čepkách co jsi před chvíli vložila černo-růžové čepule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
1.12.11 17:21

jo tááák ((-: je to jedna jediná řada, dělala jsem háčkem č. 6 a je to dvojitě z vlny batole, řekla bych že mírně slabší jak macina dora a jedna nitka glorie, to je hodně slaboučké. Takže pak přizpůsobit háček vlně nebo naopak. jakmile ti to háčkem nepůjde chytnout, tak je háček moc malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
1.12.11 17:22

Aty moooooc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.12.11 17:22

tak kočky co říkáte???? bylo dáno chlupatá krásná.. princeznovská… bez oušek.. :lol: miminku je velká, protože je to ne na novorozeně, ale asi na dva až tři měsíční holčičku.. jsou tam dva motýlci a pak malinká srdíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
1.12.11 17:24

maci no je to bílá chlupatá koule, která na miminkách bude vypadat vždycky krásně i když stále stejně (((-: do toho chlupatého se dá dát jedině taková ta moje aplikace (((-: obří a děsně tvrdá ((-: ta ten chlup v tom místě zaručeně udolá (((((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.12.11 17:25

víc fotek mi to nezvalo.. tak ještě jednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
1.12.11 17:25

jako mě tam ti motýlci zcela zanikají, ale jinak je to krásnáčepička a malá fakt bude vypadat jak princezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
1.12.11 17:30

Macíku nádhera :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.12.11 17:31

aty já mám stejný problém jako ty s tím foťákem! při umělém světle fotí naprosto na ho! takže zítra za denního musím znovu! ono to ve skutečnosti nezaniká, ale pěkně ladí.. jen to prostě teď nevynikne.. a mám ráda jemnost na ty malé drobínky.. takže jsem nechtěla volit háčkovanou aplikaci..
a omlouvám se… vypadalo to, že to poprvé hodilo jen jednu fotku a ono ne! :oops: :roll:
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
1.12.11 17:33
Stune píše:
veveruskaa píše:
můj ajťák ještě není doma, a to mi v 5 zavírají v galanterce :roll: , jsem se těšila na ten bambulkovač, no tak bude zítra, když to nestihnu…
:) to vydržíš-musíš :)
U nás přesně platí kovářova kobyla…
na netové stránky čekám 1,5roku :)

no já jsem na něj čekala, aby pohlídal malou, galanterku mám za rohem, nekonec jsem to stihla a bambulkovač mám doma :dance: , ale je to teda masakr, jsem zvědavá, jestli na to přijdu, jak se s tím robí :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.12.11 17:38

veveruško a máš ten samý jako já? to je jednoduché.. na to přijdeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny