Pokec o háčkování a všem možném

• Otevřená skupina

Všechny háčkující šikulky i neháčkující, které se chtějí jen pochlubit, honem sem.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
30.11.11 20:33

holky, máte tak krásné novinky… já nějak nestíhám, ale včera jsem udělala aspoň další bambulkovou šálku…
Chtěla jsem háčkovat z té malé Teddy, ale nějak mi to nešlo :-((( nevím, asi to zkusím jehlicemi, i když ty asi neumím už ani držet…

Prosím, poradily byste mi, prosím, čemu se u háčkování říká, resp. jak to vypadá, když se sháčkují 2 KS dohromady??? Chápu, že je to na zúžování, ale netuším jak :-((( díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
30.11.11 20:39

Sháčkování je krásně tady

• Citovat
  • Upravit
34
30.11.11 20:41
PetkaSv píše:
Sháčkování je krásně tady

Jé to je moc hezký, děkuji… už to chápu :-))) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
30.11.11 20:41
  • Citovat
  • Upravit
13338
30.11.11 20:42
krasnyden1 píše:
holky, máte tak krásné novinky… já nějak nestíhám, ale včera jsem udělala aspoň další bambulkovou šálku…
Chtěla jsem háčkovat z té malé Teddy, ale nějak mi to nešlo :-((( nevím, asi to zkusím jehlicemi, i když ty asi neumím už ani držet…Prosím, poradily byste mi, prosím, čemu se u háčkování říká, resp. jak to vypadá, když se sháčkují 2 KS dohromady??? Chápu, že je to na zúžování, ale netuším jak :-((( díky moc

To, co dávala Petka za odkaz, je sháčkování dlouhých sloupků. Já to dělám tak, že píchnu do očka, které je na řadě, protáhnu přízi, pak píchnu do dalšího, protáhnu přízi, v tu chvíli mám na háčku 3 očky a všemi protáhnu přízy (sháčkuju je). Snad je to dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.11.11 20:47

Logicky vzato a podle toho videa by to tak mohlo u KS být… zítra to vyzkouším, chystám se konečně na výrobu těst na cukroví, ale snad zvládnu i háčkovat… mimo jiné chci jet do JBC do galanterky a také pro korálky .-)))
Moc díky za rady…

Míša8808 píše:
krasnyden1 píše:
Chtěla jsem háčkovat z té malé Teddy, ale nějak mi to nešlo :-((( nevím, asi to zkusím jehlicemi, i když ty asi neumím už ani držet…Prosím, poradily byste mi, prosím, čemu se u háčkování říká, resp. jak to vypadá, když se sháčkují 2 KS dohromady??? Chápu, že je to na zúžování, ale netuším jak :-((( díky moc
To, co dávala Petka za odkaz, je sháčkování dlouhých sloupků. Já to dělám tak, že píchnu do očka, které je na řadě, protáhnu přízi, pak píchnu do dalšího, protáhnu přízi, v tu chvíli mám na háčku 3 očky a všemi protáhnu přízy (sháčkuju je). Snad je to dobře :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
30.11.11 20:48

Míšo nádhera :potlesk:
a tu Kitty vyfoť, třeba poradíme co udělat jinak, teda spíš asi Aty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
30.11.11 20:53
Míša8808 píše:
krasnyden1 píše:
To, co dávala Petka za odkaz, je sháčkování dlouhých sloupků. Já to dělám tak, že píchnu do očka, které je na řadě, protáhnu přízi, pak píchnu do dalšího, protáhnu přízi, v tu chvíli mám na háčku 3 očky a všemi protáhnu přízy (sháčkuju je). Snad je to dobře :nevim:

taky tak :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
30.11.11 20:54
PetkaSv píše:
Mašinka Tomáš

Petko - mně to neukazuje mašinku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.11.11 20:57

Míšo čepulky krásný a jj je to tak jak píšete… s tím sháčkováním! já jsem dřív jakoby jedno vynechala ale dělá to při menším utahování dírku… ale takhle je to správně
Dašo - neřeš to! nám to nevadí! že jednou písneš tak a podruhé tak! hlavně že jsi tu s námi!!!!!!!
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
30.11.11 21:12

Holky, já napsala PŘÍZY, člověk fakt na tý mateřský degeneruje :-(. Já si dávám na pravopis bacha, páč mám češtinu hrozně ráda, tak tohle je ostuda teda nehorázná :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
30.11.11 21:14
poki píše:
PetkaSv píše:
Mašinka Tomáš
Petko - mně to neukazuje mašinku :nevim:

Taky nemám mašinku a chtěla bych ji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.11.11 21:16

tak holky tady… jeee ono to fakt nejde. najeďte na MMB na návody - háčkování a zadejte mašinka. .a už to frčí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
30.11.11 21:19

Macíku našla jsem tuhle kytičku http://www.mimibazar.cz/navod.php?… snad by se mohla použít na tu čepuli
Holky na mimibazaru je mašinka Tomáš, ale hnusná, Aty slíbila, že po novém roku udělá návod tak počkejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
30.11.11 21:23

Omlouvám se tak tady a tady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny