Pokec o háčkování a všem možném

• Otevřená skupina

Všechny háčkující šikulky i neháčkující, které se chtějí jen pochlubit, honem sem.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13256
30.11.11 12:17
Aty píše:
míšo povídej, to je můj návod, vysvětlím, jinak myslím, že poki? dělala tu mou a povedla se jí, takže může poradit ona, protože byla ve stejné situaci jako ty.

já ne, to dělala Veveruska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.11.11 12:30

aha (-: holky mám v tom bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
30.11.11 12:31
Aty píše:
aha (-: holky mám v tom bordel

já teda taky, je nás tu moc, ale toto si aspoň myslím, že pamatuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
30.11.11 12:41
poki píše:
Aty píše:
míšo povídej, to je můj návod, vysvětlím, jinak myslím, že poki? dělala tu mou a povedla se jí, takže může poradit ona, protože byla ve stejné situaci jako ty.

jj byla to Veveruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.11.11 12:52

ATY moc pěkné! myslím, že paní bude spokojená! já dělám nákrčník… včera mě tak brutálně bolela hlava, že jsem to zalomila v 21 hodin! a jsem ve skluzu! ale už mám z toho množství jen čepičku pro novorozence - krtka, pak jednu chlupatou bez oušek na dvouměsíční mimčo a jeden nákrčník!
a pak doufám, že zas přijdou nějaké zakázky.. a nebo udělám vojtovi medvěda.. máme kupovaných asi pět čepic a on nechce nosit ani jednu! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
30.11.11 13:32

Aty máš to pěkné, doufám že se bude líbit a že si ji vezme. Jsem ostuda nevšimla jsem si žes tam dala čepuli a šálu :oops: :oops: :mavam:
Marťo ty taková pletařka a chodíš kupovat čepice? Ale ono to tak bývá kovářová kobyla chodí bosa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
30.11.11 13:35
Daša 2 píše:
poki píše:
Aty píše:
jj byla to Veveruška

jj to jsem byla já ;) :mrgreen: klidně se ptej, budu se snažit poradit co nejlíp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.11.11 13:36

no jo Dašo je to tak! vloni jsme měli mou háčkovanou jednu! a jeden nákrčník :lol:
já mám dvě dvojčátkové sovy… ještě ty nákrčníky jeden už je skoro hotovej.. a ještě druhej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
30.11.11 13:40

Jéje ty jsou pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.11.11 13:54

maci sovy máš fakt vymakaný ((-: a barevně super (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.11.11 14:00

aty díky.. ale řeknu už mě to nebaví! ráda tvořím jako ty! a dělám něco nového.. a ne stále stejné dokola.. :lol: tak se těším až to bude hotové.. a někdo si poručí nějakou pěknou a nechá to na mě..
mám takovou zakázku! ale má být ta z rachel - chlupatá růžová nebo bílá.. nazdobená.. princeznovská! a to jsem vedle.. protože v tom chlupatém se ti cokoliv ztratí, a paní nechce zajíčka.. :think: :think: kdybys měla nápad budu ráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
30.11.11 14:14

Holky až to bude hotové tak to ukažte, zajímá mě to. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.11.11 14:17

Daši co myslíš až bude hotové??? ty sovy s nákrčníkama??? určitě vám hodím fotku..
ATY co tvoříš??? a máš toho moc? já už ne tak mám radost ale zas mě nic netlačí.. tak mi to nejde..
a ještě manžel byl furt v práci.. tak ani nebyl časík.. on když pak je doma… je Vojtou a já makám.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.11.11 14:18

no mě napadá jedině medvět me too you http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… nebo http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… taky jí chci jednou udělat ((-: jinak pokud jí chce celoráchel, tak fakt nevím. kdyby zkousla pouze větší lem, tak bys mohla udělat takovou tu ruskou čapku ((-: no k této vlně fakt jedině zvířátková čepice nebo prostě jednoduchá a dozdobit velkou květinou a malýma kvítečkama, udělat uši a cancoury. např. nějak takhle: http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
30.11.11 14:21

To co máš tvořit z Rachel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů