Mounjaro injekce - kdo také hubne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
8.6.26 15:02
@MellisaMellisa píše: Více

Zajímavé, ja jsem taky (byla) na sladké a po první aplikaci uklidnění, pohoda. Zvláštní, že by můj mozek sladké nechtěl? Pochybuji :mrgreen:
Tím vůbec nezpochybňuji tvoji zkušenost, naopak je to logické… ale moc tomu nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.6.26 15:10

Mě doktorka na drsno řekla, že to musí být postupně a basta. jinak mi vychází ve všem vstříc tak, je to jen možné, ale musela jsem si kupovat ty síly postupně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
8.6.26 16:48

Vyhodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.6.26 17:30

@MellisaMellisa
Nemůžu říct, jak bych postupovala na místě někoho jiného, protože na něm nejsem. Já sama jsem byla 2 měsíce na 2,5 mg, protože to fungovalo, tak proč bych navyšovala. Pak se mi hubnutí díky jiným lékům zastavilo, tak jsem si 2× píchla 3,75 mg a hubnutí se rozběhlo. Možná to bylo skončením těch jiných léků, možná navýšením MJ. Nevím. Uvažuji, že se vrátím na 2,5 mg, uvidím. Pokud budu na 2,5 mg hubnout, navyšovat nebudu. Taky proč!? Jinak vedlejšák žádný ani na 2,5 mg ani na 3,75 mg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.26 19:51

Ještě k tomu dávkování, radila jsem se s doktorkou a vyhodnotily jsme to tak, že moje tělo bojuje ale zvládá, tj. probíhá adaptace, Moje nevolnosti trvají cca 24 hodin, pak se tělo pomalu uklidní a následující dny jsou normálnější. Špatné :) by bylo, pokud by trvaly déle, byla jsem dehydrovaná a slabá - a to nejsem, zvládám doplňovat tekutiny. Tato reakce je běžná, očekávaná a většinou přechodná (až u 35% pacientů). Tolik ve zkratce. Zústávám tedy na 5 mg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.26 19:53

P. S. Ten smějící se ksicht tam nepatří, nějak se vloudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.26 07:48

Ptám se, chodíte na měření viscerálního tuku? Na InBody nebo podobný přístroj? Pozorujete při užívání M. stabilnější energii během dne? Měříte si hodnoty cukru a cholesterolu - doma přístrojem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.26 08:29

Na INBODY chodím jednou za měsíc abych měla kontrolu, že hubnu z tuků a ne ze svalů.
Nic jiného si neměřím.
Energie během dne spíš u mne souvisí s tím jestli správně jím.

• Citovat
  • Upravit
9.6.26 08:59
@Anonymní píše: Více

Děkuji za odpověď, mají Inbody někde v lékárně, nebo jenom ve fitcentrech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.26 09:50

Já si našla na netu paní v mém místě bydliště, která má přístroj a pracuje jako nutriční terapeutka.

• Citovat
  • Upravit
9.6.26 10:53

Děkuji za reakci, něco už jsem si taky našla. Dřív u nás býval ten stroj v lékárně a platilo se za to 20,–- Kč. To už je dávno pryč. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.26 12:25

@MellisaMellisa Mají v pár Benu lékárnách s kartou Benu za 299 Kč. https://www.benuprevence.cz/…lozeni-tela/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.26 14:14
@vanilková zmrzlina píše: Více

Děkuji, to se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.26 23:01

Ahoj, nevíte jak je to s injekcemi, jsem asi těhotná…ale poslední dávku jsem měla 28.5.

• Citovat
  • Upravit
374
10.6.26 23:12

To by mě taky zajímalo, byť se mě to netýká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie