Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kopretinka 99 píše: Více
Mě drhly ty dva týdny akorát. Jinak to šlo. Nechci to zakřiknout. Ale tento týden se to zase rozeběhlo a od pondělní dávky mám dole 0,7kg. Tak snad ![]()
@MellisaMellisa píše: Více
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
Vodorovně z jakého pera. Svisle kolik chceš tolik cvaknutí-kliknuti
Ahoj všem bojovníkům
!!! Prosim potřebuji se zeptat jestli jste po aplikaci Monjara 2,5 dnes druhá.. moc nabuzeni tak ze nemůžete vůbec usnout a SPÁT???
Ja vstávám moc brzo do práce. A tohle je vážně problém když spím max hodinku. A pak musím fungovat.
Doktor mi napsal Mirzaten půlka před spaní pod jazyk…
nevim co
potrebuju spinkat.
A tyden jsem bez spánku.
Přírodní věci mi nezabírají čaje, kapky, sirupy, cbd to mam odzkoušeno … ![]()
Děkuji
@Miroslav78 píše: Více
Jojo, už je mi to jasné
, Děkuji nafotila jsem si to. Natoče
ní 5 mg dávky na 5 mg, tj. 60×klik.
Poprvé při aplikaci se mi stala nepříjemná věc, asi jsem seděla nějak nakřivo, jehla se mi v břiše ohnula a část kapaliny vytekla mimo. Tak nevím, kolik jsem toho do sebe dostala. Je to k řešení? Nebo nemám prostě dělat nic a dát si za týden zase další dávku?
@akis000 píše: Více
Mirzaten jsou antidepresiva.Na spaní Hypnogen.
@akis000 píše: Více
Spím dobře, ALE byly dny, kdy jsem cítila vnitřní neklid, první měsíc jsem byla
dost psychicky nevyrovnaná, ale myslím, že to bylo tím, že mozek neměl obvyklou
dávku cukru. Byla jsem vždycky dost na sladké, což teď úplně vypadlo.
Teď po cca 1,5 měsíci cítím paradoxne daleko víc energie i když jím 1/2 množství potravy.
Na váhu nelezu, mám z toho stres, ale podle oblečení něco málo splasklo. A jsou mí volnější boty ![]()
@spes2009 píše: Více
K tomu technologickému zbytku (nebo jak se to jmenuje) jsem se ptala
v ordinaci sestry a bylo mi řečeno, že tam zůstává na konci 1/2 dávky a až si pero s tím zbytkem schovám a až vypotřebuji další tak si zas ten zbytek dám s tím minulým, mám 1 dávku. A k tomu mi věnovala injekční stříkačku. Plánuji si to schovat, pak jí to tam donesu a poprosím, ať mi to vytáhne a píchne, bojím se, že bych to zkazila.
@Miroslav78
Mně trvalo 1,5 měsíce než jsem se nějak stabilizovala, tak být Vámi, zdřímnu si třeba odpoledne, ono si to sedne pak. Zpočátku je třeba být na sebe hodný. ![]()
Nemíchal bych zlaté dívky z dvou ruzných per.
Jakou sílu a z jakého pera aplikuješ?
@spes2009 píše: Více
Nad tímhle jsem taky uvažovala. Od lékařky vím, že 1 pero se 4 dávkami po 15 mg stojí 10.999,–- Kč Počítala jsem, že bych si z něho dávkovala 2,5 mg týdně. Léčba na 4 týdny by vyšla na 1.833,–- Kč (při 5 mg tedy 2× tolik). Zdá se mi to dost málo to bych na udržování po zhubnutí brala všemi deseti.
@Miroslav78 píše: Více
Na to se chci ještě přeptat doktorky. Ty zbytky samozřejmě skladovat v lednici.