Mounjaro injekce - kdo také hubne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24791
6.6.26 08:04
@Evkad píše: Více

Buď ráda, ze to mazou. Koupit si Mounjaro, od někoho přes net, je stejné, jako si ho koupit od někoho na ulci! Naprostý nesmysl hraničící se zdravim, až životem. Takže jedině v lékárně a na recept předepsaný lékařem. Nikdy nerozlišis pravost/ originál. Může to obsahovat cokoli - jinou substancí než to, co je na tom udano, kontaminaci bakteriemi nebo jinými nečistotami, účinnost horší než originál z důvodu chybného zachazeni- transport, prechovavani, nebo naprosto bez účinků přes to, že to vypadá jako originál. Jinými slovy- pouze v lékárně a na recept, pokud si chceš být jistá originalem, bez obav o zdraví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.6.26 08:04

@MellisaMellisa věřte tomu, že lékař to řekne…a proč to nekomentuje výrobce, no neb by si tím tahal peníze z vlastní kapsy, to je jen o penězích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.6.26 08:06
@stock
@stock píše: Více

naprostý souhlas!! tohle je ruská ruleta, z ulice NEBRAT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.6.26 08:08

Jo a ještě se musím pochlubit - dnes mám dole 20kilo :pankac: držím všem palce, at to pěkně klesá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.6.26 08:16
@MellisaMellisa píše: Více

já jsem k obvodní donesla tabulku s vypsaným počtem kliků a sílou dávky, jak to budu brát, at vidí, že tomu rozumím a řekla jsem jí, že vím jak MJ bezpečně skladovat a kolik ušetřím, že je to pro mě velká částka - napsala mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.6.26 08:39

Já než jsem tady do diskuze něco začal psát, tak jsem si jí nejprve celou přečetl, abych se tu hloupě a blbě stále na něco neptal co tu už mnohokrát bylo zodpovězeno. Poslední co ti k tvému problému napíši-komu není rady, tomu není pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24791
6.6.26 11:37
@Miroslav78 píše: Více
Žádný dotaz není v této, diskuzi blbý, ale může být blbý prispevek, nebo názor. Jakpak čtení mezi řádky, když pribalene instrukce, informace a pohovor s lékařem, jsou naprosto smerodatne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.6.26 11:54

Jak pro koho. Čtení mezi řádky-někdo chápe někdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24791
6.6.26 13:26

Takže bych to formulovala asi takhle: Problém není „číst mezi řádky“ příbalový leták. Problém je, když to lidé ignorují, co je v něm napsáno, a místo toho se řídí radami z internetu nebo sociálních sítí. To pak vede k samovolným změnám dávek a nákupům z pochybných zdrojů. Účinnost leku byla prokázána v klinických studiích. Problém často vzniká v tom, jak někteří lidé používají mimo doporučený režim.
Typické rizikové chování:
zvýšení dávky rychleji, než doporučuje lékař, aby hubnutí bylo rychlejší;
snižování dávek nebo „mikrodávkování“ podle rad na sociálních sítích bez dostatečných důkazů o bezpečnosti a účinnosti;
kupování tirzepatidu z neověřených internetových zdrojů, Facebook, Telegramu nebo různých „salonů krásy“, nebo diskuzních för.
používání nelegálních nebo padělaných přípravků, u kterých není jisté složení ani koncentrace.
Evropská agentura v posledních letech přímo varuje před průtokem nebezpečných GLP-1 přípravků včetně tirzepatidu. U těchto produktů nemusí být účinná látka vůbec přítomná, může být v nesprávném množství nebo může obsahovat jiné látky.

Zamerne jsem to okopirovala, protože za má vlastní slova bych zcela určitě dostala ban. :mrgreen:
Pokud Ti ani tohle není jasné, tak přestaň Mounjaro brát. Je to lék a ne vitamín. A i užívání vitamínů se řídí určitými pravidly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.26 14:09
@Velyska píše: Více

Děkuji za reakci, tohle jsem potřebovala vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.26 14:15

O peníze taky, ale mně šlo o to, jestli si to troufne ten lékař z etických důvodů, protože prostě výrobce k tomu léku dělal nějaké studie a on určuje jak to dávkovat - to testování probíhalo v tom dávkování a intervalech jak je doporučeno v příbalovém letáku, dělení dávek a působení těchto dávek prostě výrobce negarantuje - a nebylo to testováno - a neříká jak se to bude chovat, z toho důvodu by to ten lékař prostě na plnou hubu neměl doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.26 14:20

Prosím???Mně neni rady ani pomoci? A to proč? Pokud je tady něco mezi řádky a Vy to umíte číst, můžete mi napsat co to je? Osobně si myslím, že jste Mounjaro neviděl ani z vlaku a honíte si tu ego moderováním ženských. Tento prostor je Váš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.6.26 14:23

To mi radíš ty? Z jaké pozice? Z pozice AI? Zajímalo by mě jak silnou dávku z jakéko pera bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.6.26 14:37

Doktor který se bude drzět klinických studií, příbalového letáku atd, tak to nepředepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.6.26 14:38

Nestojíš mi za to abych se dále k tobě vyjadřoval!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková