Pokec o háčkování a všem možném

• Otevřená skupina

Všechny háčkující šikulky i neháčkující, které se chtějí jen pochlubit, honem sem.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13338
30.11.11 09:55

Holky, děkuju, měla jsem na mysli šňůrky k ušankám ;-). Prozkoumám ty odkazy ;-) Jste zlatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.11.11 09:57
Míša8808 píše:
Holky, děkuju, měla jsem na mysli šňůrky k ušankám ;-). Prozkoumám ty odkazy ;-) Jste zlatý.

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
a tady přímo v textu odkaz na video jak na to, takto to dělám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.11.11 10:29

nooo Aty to je ona ta kroucená co dělám já.. já jí jen nepřivazuju.. ale přízi dám dvojmo… na jeden - rozstřihnutý konec si stoupnu a ty smyčky mám v ruce.. do nich dám klipsu propisky.. a točím vlastně propiskou až jí zatočím.. pak vyjmu z propisky a protáhnu háčkem do čepule do těch klapech na uších.. dám napůl… zpod nohy vytáhnu tak aby se nerozmotala.. a nechám to na čepici zamotat.. ale jinak je to stejné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
30.11.11 10:29

Míšo já dělám k ušankám „copy“ udělám si několik stejně dlouhých provázků a protáhnu ušima, rozdělím na půlky a upletu copy :-) když se to dobře dotahuje je to hezký, ale když je to povolený, malá mi z toho vykusuje - vytahuje ty provázky :-( Aty návody super :-)
Holky ještě jedna otázka když děláte bambulku jak to uděláte aby z toho jednotlivý provázky nevypadávali, utahujete to třeba něčím jiným něž bavlnkou?

• Citovat
  • Upravit
560
30.11.11 10:47

Děkuju za pochvaly, dělala jsem k rukavičkám šnůrky - uháčkovala jsem řetízek, ono jak je to chlupaté tak to není ani vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
30.11.11 10:49

Petko já vezmu přízi dám ji ve dvoje, aby se náhodou nepřetrhla a musíš to dobře utáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
30.11.11 10:55

a zase :oops: :oops: Mám takový návrh, aby se nepsalo zbytečně do podsekce na návody, protože tam budeme mít psané texty místo návodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.11.11 11:00

ok souhlasím.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
30.11.11 11:31

Daši - nádherní zajošci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.11.11 11:53

tak jsem nafotila svojí včerejší práci, dneska už mám další jednu čapku a budu delat ještě stejnou jednu, tak pak nafotím zítra společně. no a teď ten včerejšek. je to opět něco co si paní neobjednala, takže budď pak bude nosit izka, nebo bude k prodeji ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
30.11.11 12:05
Aty píše:
tak jsem nafotila svojí včerejší práci, dneska už mám další jednu čapku a budu delat ještě stejnou jednu, tak pak nafotím zítra společně. no a teď ten včerejšek. je to opět něco co si paní neobjednala, takže budď pak bude nosit izka, nebo bude k prodeji ((-:

no opět nádhera :potlesk: :potlesk: … jak ti na té čepuli vznikl ten proužek? … a co je to za vlnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.11.11 12:11

poki to je stále ta samá glorie, 3 nitě a to růžové je batole 2 nitě. háček č. 6 a proužek mi vznikl, protože jsem jednu řadu dělala pouze zadní reliéfní sloupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
30.11.11 12:13

Holky děkuju všem za rady, večer to v klídku proštuduju ;-). A ještě jedna prosbička - nemáte někdo návor na Kitty? Našla jsem na MMB tohle Kitty , ale nejsem z toho moc moudrá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.11.11 12:17

míšo povídej, to je můj návod, vysvětlím, jinak myslím, že poki? dělala tu mou a povedla se jí, takže může poradit ona, protože byla ve stejné situaci jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
30.11.11 12:17
Míša8808 píše:
Holky děkuju všem za rady, večer to v klídku proštuduju ;-). A ještě jedna prosbička - nemáte někdo návor na Kitty? Našla jsem na MMB tohle Kitty , ale nejsem z toho moc moudrá :oops:

to je od Aty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny