Pokec o háčkování a všem možném

• Otevřená skupina

Všechny háčkující šikulky i neháčkující, které se chtějí jen pochlubit, honem sem.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13338
29.11.11 08:18

Ájo - je tohle vůbec možný? 8o Jsi neskutečná šikulka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.11.11 08:23

Ájo kde jsi byla,když jsem byla těhotná? Takovou krásu bych si nechala taky líbit :palec:
Mišo já mám za sebou vrcholné dílo v počtu 3 čepic :mrgreen: ,ale hrozně mně to baví a díky inspiracím tady od holek mi to jde líp a líp :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
29.11.11 08:24

Míšo tvoje čepička je krásná hlavně ta aplikace s těma já bojuju :-(

• Citovat
  • Upravit
13338
29.11.11 08:39
berry4 píše: Ájo kde jsi byla,když jsem byla těhotná? Takovou krásu bych si nechala taky líbit :palec:
Mišo já mám za sebou vrcholné dílo v počtu 3 čepic :mrgreen: ,ale hrozně mně to baví a díky inspiracím tady od holek mi to jde líp a líp :*

No jak tak koukám na Áji, Macíka a ostatní, tak jsem tady dobře. Díky vám všem šikulkám ze mě ještě něco bude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
29.11.11 08:39
PetkaSv píše:
Míšo tvoje čepička je krásná hlavně ta aplikace s těma já bojuju :-(

Děkuju, tohle byla moje úplně první aplikace, sice mi trvala hrozně dlouho, ale nakonec je to docela gut. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
29.11.11 08:48
Míša8808 píše:
berry4 píše: Ájo kde jsi byla,když jsem byla těhotná? Takovou krásu bych si nechala taky líbit :palec:
Mišo já mám za sebou vrcholné dílo v počtu 3 čepic :mrgreen: ,ale hrozně mně to baví a díky inspiracím tady od holek mi to jde líp a líp :*
No jak tak koukám na Áji, Macíka a ostatní, tak jsem tady dobře. Díky vám všem šikulkám ze mě ještě něco bude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Míšo, Berry: Já jsem fakt úplnej amatér a začátečník. S šitím jsem začala asi před třemi měsíci a k háčkování jsem se vrátila asi po 20ti letech, takže obojí je hrubej amatérismus :lol: , ale o to víc mě to baví - zvlášť když to mám pro koho dělat. Ovšem sranda bude, když ze mě nakonec i přes přesvědčení doktorů vyleze kluk - to se mu v té růžové bude určo moc líbit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
29.11.11 08:48

no vidíš míšo, jsem ti říkala, že se ti tu bude líbit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
29.11.11 08:49
Míša8808 píše:
PetkaSv píše:
Míšo tvoje čepička je krásná hlavně ta aplikace s těma já bojuju :-(
Děkuju, tohle byla moje úplně první aplikace, sice mi trvala hrozně dlouho, ale nakonec je to docela gut. :mrgreen:

Míšo, je krásná, jsi šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
29.11.11 09:01

Ájo díky :hug: Taky bych po 3 měsících šití chtěla umět ušít tohle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No s tím chlapečkem by to teda byla bomba :mrgreen: . Znáš to: „nikdy nevěř ultrazvuku“ :mrgreen: Bane, u nás se trefili :palec:

Šáji - hele, když se tu líbí tobě, tak mně taky musí, to je jasný :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
29.11.11 09:22

Ájo teda to je nádhera. Já tak maximálně na šicí mašině spravuju chlapovi montérky. Na víc bych si netroufla.
Já jsem taky začátečník a tady od vás se inspiruji a kochám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
29.11.11 10:19

Ahoj,To je hrozné, člověk s vámi den není a pak vás dočíst je hrůza.Jsme strašně ukecané.
Holky úžasné výtvory,krása. Nebudu vás všechny jmenovat,bych tu byla do večera.
Vítám Míšu,já jsem taky amatér a kdybych neměla holky tak jsem v.....
Včera jsem byla s mladou v nemocnici na kontrolu a musím se pochlubit, 6.12.se mi narodí dvojčátka vnuci,vím to přesně, protože má plánovaného císaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
29.11.11 10:29

daši,tak to už se vám to blíží.gratuluju a těším se na fotečky drobečků :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
29.11.11 10:36

Daši - tak to už máš tu dvojnásobnou radost za pár :palec:

Ajo - krásný šití :palec: :palec:

Míšo - vítej a pejsek je na jedničku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
29.11.11 10:38

Já včera udrchmala další ozdůbky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
29.11.11 11:04

Daši gratuluju to je krásný, dvojčátka :-) to bude dobrá každá pomoc :-)
Poki ty ozdůbky jsou nádherný, na to bych si netroufla :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny