Pokec o háčkování a všem možném

• Otevřená skupina

Všechny háčkující šikulky i neháčkující, které se chtějí jen pochlubit, honem sem.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
899
28.11.11 19:33

PetkoSv, tedy jestli se ti ta čepule podaří, tak jsi :palec: Taky se mi strašně líbila,tak jsem jí zkoušela asi před 3 týdny a po dvoudením párání a znovusnažení jsem to vzdala. Takže se také těším na upravený zjednodušený návod. :oops:
Jo a Aty aMacik opět nádhera. Jste šikovnice. Nechápu kde berete tolik energie. Takové množství čepulí. Já už bych měla ruce ušmodrchané. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
28.11.11 19:40

Holky návod je tam fakt na prdlačku a je to i dost těžký to popsat takže doufám, že se mi to podaří :-) nejsem nijak zkušená v tom háčkování, ale dumala jsem nad tím celý večer včera a dneska ráno a doufám, že jsme to vydumala :-) zkouším to i psát, uvidím co se z toho dneska večer vyklube a když to půjde dobře mohl by tu nejdýl pozítří být :-)

• Citovat
  • Upravit
13256
28.11.11 19:47

Maci sovička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
28.11.11 19:49

Ty Šáji - mě napadlo, jestli nepožádat adminku o zkopírování původní diskuze sem do skupinky a tu pův. diskuzi třeba uzamknout, dívala jsem se, že jaruška se spletla a píše v původní diskuzi … nevím, co na to vy ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.11.11 19:52

poki, já ti nevím, ale třeba jsem na tu původní diskusi dneska odkázala jednu holčinu, co si chce nechat udělat čepičku. nechtěla jsem jí zvát do skupiny, protože aktivním členem nebude, když se chce jen zeptat, jestli jí uháčkujete čepičku. možná i proto tam jaruška píše,ne? ještě jsem to neviděla, půjdu tam kouknout. ale záleží na vás, udělám, co řeknete ;) pokud to budete chtít, není problém, zařídím.
a vítám ginu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.11.11 19:54

tak máš pravdu, poki, jaruška se spletla.
takže rozhodněte jak chcete.
a uháčkujete někdo té holčině ty čepičky na kšeft?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
28.11.11 19:55
Šája píše:
tak máš pravdu, poki, jaruška se spletla.
takže rozhodněte jak chcete.
a uháčkujete někdo té holčině ty čepičky na kšeft?

no já sovu a medvídka nee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
28.11.11 19:56
Šája píše:
poki, já ti nevím, ale třeba jsem na tu původní diskusi dneska odkázala jednu holčinu, co si chce nechat udělat čepičku. nechtěla jsem jí zvát do skupiny, protože aktivním členem nebude, když se chce jen zeptat, jestli jí uháčkujete čepičku. možná i proto tam jaruška píše,ne? ještě jsem to neviděla, půjdu tam kouknout. ale záleží na vás, udělám, co řeknete ;) pokud to budete chtít, není problém, zařídím.
a vítám ginu
šak jasný, musí souhlasit i ostatní, to byl jen momentální nápad :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
28.11.11 19:59

Já jsem dělala jednu pro neteřinku. Vybrala si z fotoalbumu naší diskuse . Tak je to opět kopie. Takže díky za inspiraci. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
28.11.11 20:01

šáji, tak alchien mě poptala o jednu kravičkovou, nevím jestli poptala někoho jiného na druhou čepičku ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
28.11.11 20:02
barierka píše:
Já jsem dělala jednu pro neteřinku. Vybrala si z fotoalbumu naší diskuse . Tak je to opět kopie. Takže díky za inspiraci. :*

no paráda … a dobrý nápad na focení čepulí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.11.11 20:03

aha aty, tak to jo. po mě chtěla v sz sovičkovou a v diskuzi chtěla sovu a medvídka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

sovičky jsem dělala já i medvědy.. psala jsem paní sz ;)
já myslím, že to zkopírovat nejde.. že to tam musí zůstat.. ale nevím zda se něco nezměnilo.. a to je asi ted jen po novotě.. až se to zaběhne půjde to!
jinak holky díky.. no energie.. někdy je to těžký!
já jsem víkend byla sama s Vojtou.. takže jsem moc neudělala a ještě v sobotu jsem byla s dcerou na pohotovsti - angína jak brno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700

šáji já bych jí nechala otevřenou, jaruška si zvykne a kdo ví, třeba za čas se na diskusi napojí další generace háčkařek ((-:, ale kdyby původní diskuse šla zkopírovat sem, tak by to bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.11.11 20:04

macíku, díky, žes jí napsala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů