Propouštění kvůli AI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14000
5.6.26 14:49
@HornyHippo píše: Více

Myslím si, že je dobře, že někdo takový se nebude rozmnožovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 15:08
@Pidulka1991 píše: Více

Obávám se, že i tenhle brzo zjistí, že Ai přítelkyně mu nepřinese ani vodu, až mu bude tak blbě že nebude moct vstát z postele a ten fyzickým kontakt mu chybět bude taky, je to ještě mladý a blbý

• Citovat
  • Upravit
1644
5.6.26 15:37
@Mkmkz píše: Více

Jsou potřeba speciální znalosti, chat AI je v podstatě hračka a dá se tam naučit základní prompty, ale pokročilá práce už vyžaduje ovládat konkrétní nástroje a programy, a nejvyšší úroveň pak volit nástroje podle úkolu.
V dnešní době je AI spíše jako skupina podřízených, které musíš delegovat… z pracujících kancelářských pozic se stávají defakto manažeři který mají pod sebou tým AI agentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.6.26 16:16
@HornyHippo píše: Více

Tak tu vysoku uroven tak ci tak nebudu ovladat vsetci tak, ako aj doteraz. Takze ti o miesto nepridu.
Mne by praca, kde by som mala cele dni pracovat so strojom, pricom by som nemala interakciu s kolegami, sefom vysoko frustrovala. Podla mna to nie je psychicky zdrave. Je to len taky iny druh pasovej vyroby.
Toto tiez nebude pre kazdeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.6.26 17:27
@Mkmkz píše: Více

Přesně. Existuje jakýsi podivný názor, že lidé se nebudou muset učit, protože AI… To je blbost. Ti hloupí, kteří jsou už teď hloupí, budou AI používat vždy hloupě. Chytří chytře. AI je vždy jen tak chytrá jako člověk, který promptuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
5.6.26 18:45
@Pidulka1991 píše: Více

Obal prodává. Možná teď to platí míň. Spíš se lidi koukaji na to, jestli je to recyklovatelné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8688
5.6.26 19:12
@Klávesa289 píše: Více

já se tedy řídím tím, že čím větší šunt, tím pozlacenější musí být piksla, takže na mě tohle neplatí. Obecně lidi čím dál více zajímá složení a taky cena samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
5.6.26 19:36
@Amalthea píše: Více

Někdy obal opravdu klame. Ale ve vyloženě odpudivém obalu bych si něco nekoupila. Říkala bych si, co musí být uvnitř, když si výrobce nedal žádnou práci s obalem. Třeba jedna firma na dětské oblečení posílá zboží v potištěné krabici, ze které jde vyrobit domek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17988
5.6.26 21:02

Ja ocenuju recyklovane obaly, takovych firem si vazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
5.6.26 22:19
@Klávesa289 píše: Více

Jakákoliv složitější grafika je vícenáklad, složitějši recyklace, protože barvy nejsou zrovna “dobrota”.
Reálně za mě obaly z lepenky (recyklát) jednoduchý tisk :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21444
5.6.26 22:33
@Kousavysvetr píše: Více

Hlupak s AI bude jenom rychlejsi hlupak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13991
5.6.26 23:05

Já mám třeba úplně příšernou alergii na texty na sítích psané AI, které jsou jako přes kopírák. Je mi z toho na blití, jak se každý snaží to vylepšit a pak to vypadá u všech stejně. Navíc to občas používá úplně zprzněné slovní obraty.

Ale jinak k debatě - však netřeba, aby každý šel dělat vyloženě nějaké odborné řemeslo. Moje kosmetička je inženýrka. Kamarádce chodí uklízet domů původně programátorka. Celkově služby rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.26 23:30
@Lily-of-the-valley píše: Více

Na me teď propad vyskakujou Zahrady, lidi chtěj poradit se záhonem, tak jim ta nahazej návrhy od AI a všechny jsou úplně stejný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.26 06:39
@Anonymní píše: Více

Záleží na způsobu zadání, děláme dům a chceme se od AI inspirovat. Chceme buď nerezový bazén nebo betonový s pozvolným vstupem, ale nevíme, jak to vše do zahrady zakomponovat ještě s pergolou. Zatím nám to dává super nápady i vizualizace a stejné rozhodně nejsou. Čím víc člověk zadá požadavků, tím je to samozřejmě odlišnější od obecného vzorku. Musí si s tím člověk trochu vyhrát, ne tomu věnovat 5 sekund a jednu větu.
Myslím, že v našem případě by to mohlo být hodně užitečné a ve finále i skvělé, pokud vše dopadne jak má.

Příspěvek upraven 06.06.26 v 10:06

• Citovat
  • Upravit
6043
6.6.26 07:10

Manžel mi včera pobaveně říkal, že jak AI přešla na jiný způsob financování (nerozumím tomu, s AI přijdu do kontaktu jen jako běžný uživatel) přes tokeny, tak spousta „programátorů“ zjistila, že měsíční limit má už vyčerpaný. Takže přeci jenom budou potřeba i normální programátoři, který fakt umí napsat kód bez chatu GPT.

Jinak ale manžel si spolupráci s AI nemůže vynachválit. Jako ve všem je to dobrý sluha, ale za pana bych ho nechtěla 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat