Pokud nás nevyplatí, jak naložit s polovinou dědictví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
6.5.11 10:49

Tetma, ja si taky myslim sve! Jeden dum zcela zajistil jejich otec, to do druheho dedictvi prece vubec nepatri!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.11 10:49
BaraDolezal píše:
A muzu se tedy zeptat, jaky postoj k tomu zaujima teta?

Teta si zřejmě myslí že jí to asi celé necháme,dokonce si už i udělali v prvním patře kde byla babička novou kuchyni.

• Citovat
  • Upravit
5173
6.5.11 10:50

a teta vám už řekla,že vás nevyplatí,nebo ještě vám neřekla nic a vy už kulete plány co kdyby náhodou nechtěla vylatit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.5.11 10:50
Anonymní píše:
BaraDolezal píše:
A muzu se tedy zeptat, jaky postoj k tomu zaujima teta?
Teta si zřejmě myslí že jí to asi celé necháme,dokonce si už i udělali v prvním patře kde byla babička novou kuchyni.

Ja bych na to nepristoupila, ale je to samozrejme muj osobni nazor. A jeste kdyby se ani nesnazila domluvit a chtela me vysoupnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.5.11 10:51
tetma píše:
a teta vám už řekla,že vás nevyplatí,nebo ještě vám neřekla nic a vy už kulete plány co kdyby náhodou nechtěla vylatit :think:

Myslet dopredu se vzdy vyplati!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
6.5.11 10:53
BaraDolezal píše:
tetma píše:
a teta vám už řekla,že vás nevyplatí,nebo ještě vám neřekla nic a vy už kulete plány co kdyby náhodou nechtěla vylatit :think:

jak v čem je to slušný,já bych se hambou propadla
Sami napsaly ,že dostaly barák po otci,takže je otec už nějak zaopatřil,žýže se o babičky nestaraly, do baráku nic ony sami nevložily a pohřeb se taky nestaraly,ALE O DĚDICTVÝ SE STARAJÍ,no doufám že si takovýhle švagrovky nepřivedou jednou bráchové domů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.11 10:54
tetma píše:

Ahoj,neřekla nic,ale co vím jistě tak že tam budou chtít dále bydlet.

• Citovat
  • Upravit
5173
6.5.11 10:57
Anonymní píše:
tetma píše:

dělejte jak cítíty vy dvě a jak vác k tomu vedli rodiče,můj názor znáš já bych se styděla si něco vzít
Jo a já se vzdala majetku za půl mega :wink: ve prospěch tety a strejdy ( dědila jsme po dědovi )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.5.11 10:58
tetma píše:
BaraDolezal píše:
tetma píše:
Sami napsaly ,že dostaly barák po otci,takže je otec už nějak zaopatřil,žýže se o babičky nestaraly, do baráku nic ony sami nevložily a pohřeb se taky nestaraly,ALE O DĚDICTVÝ SE STARAJÍ,no doufám že si takovýhle švagrovky nepřivedou jednou bráchové domů :roll:

Tady uz to zavani tim soudenim, ne :-)
Kdyby babicka nechtela at holky neco maji, napsala by na tetu. Pokud vnucky budou chtit alespon cast vyplatit, je to zcela normalni i kdyby jim jejich tatinek nechal domu pet - ty s tetou nemaji co delat.
Kdyby tatinek zil, dedil by on a zakladatelka jasne napsala, ze by nechtel aby to teta mela jen tak cele, tudiz on by se dedictvi nevzdal, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.5.11 10:58
tetma píše:
Anonymní píše:
tetma píše:
dělejte jak cítíty vy dvě a jak vác k tomu vedli rodiče,můj názor znáš já bych se styděla si něco vzít
Jo a já se vzdala majetku za půl mega :wink: ve prospěch tety a strejdy ( dědila jsme po dědovi )

No vidis, ja bych se nestydela a mela bych :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
6.5.11 11:00
BaraDolezal píše:
tetma píše:
Anonymní píše:
tetma píše:
Jo a já se vzdala majetku za půl mega :wink: ve prospěch tety a strejdy ( dědila jsme po dědovi )
No vidis, ja bych se nestydela a mela bych :-)

já se nestyděla, ale o dědu jsem se nestarala v do báraáku nevložila vůbec nic a dědu 5 let před smtí neviděla :think: takže lidsky nemám nárok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.11 11:02
tetma píše:
BaraDolezal píše:
tetma píše:
Sami napsaly ,že dostaly barák po otci,takže je otec už nějak zaopatřil,žýže se o babičky nestaraly, do baráku nic ony sami nevložily a pohřeb se taky nestaraly,ALE O DĚDICTVÝ SE STARAJÍ,no doufám že si takovýhle švagrovky nepřivedou jednou bráchové domů :roll:

Chceme jen to co nám patří,nic víc,na tom neni nic neslušného.O pohřeb jsme se nestarali,protože teta řekla že pomoc nepotřebuje.

• Citovat
  • Upravit
5173
BaraDolezal píše:
tetma píše:
BaraDolezal píše:
tetma píše:
Tady uz to zavani tim soudenim, ne :-)
Kdyby babicka nechtela at holky neco maji, napsala by na tetu. Pokud vnucky budou chtit alespon cast vyplatit, je to zcela normalni i kdyby jim jejich tatinek nechal domu pet - ty s tetou nemaji co delat.
Kdyby tatinek zil, dedil by on a zakladatelka jasne napsala, ze by nechtel aby to teta mela jen tak cele, tudiz on by se dedictvi nevzdal, ne?

to není souděním,ale tety jim nic neřekla oni se jí ani nezeptaly a už řeší co když nám nebude chtít dát,vždyť mi máme nárok,přeci na půlku ..sice jsme tý půlce neopravili ani fasádu, nekoupily ani nový radiátory,neposekaly trávník atd. …,ale máme nárok…jojo čechy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

Já naprosto souhlasím s Bárou. Myslím že u zakladatelky je jiná situace, ony se s baibičkou vídali, otec dělal na baráku hodně a nechtěl aby to tetě nechaly. Babička taky pže to nenapsala na tetu, nevím co řešit…domluvit se s ní na částce a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
6.5.11 11:03
Anonymní píše:
tetma píše:
BaraDolezal píše:
tetma píše:
Chceme jen to co nám patří,nic víc,na tom neni nic neslušného.O pohřeb jsme se nestarali,protože teta řekla že pomoc nepotřebuje.

a přišly sjte třeba a zetaly se jestli není pomoct potřeba finančně ,že třeba zaplatíte rakev , vykopání hrobu, věnce?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová