Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tetma, ja si taky myslim sve! Jeden dum zcela zajistil jejich otec, to do druheho dedictvi prece vubec nepatri!
BaraDolezal píše:
A muzu se tedy zeptat, jaky postoj k tomu zaujima teta?
Teta si zřejmě myslí že jí to asi celé necháme,dokonce si už i udělali v prvním patře kde byla babička novou kuchyni.
a teta vám už řekla,že vás nevyplatí,nebo ještě vám neřekla nic a vy už kulete plány co kdyby náhodou nechtěla vylatit ![]()
Anonymní píše:BaraDolezal píše:Teta si zřejmě myslí že jí to asi celé necháme,dokonce si už i udělali v prvním patře kde byla babička novou kuchyni.
A muzu se tedy zeptat, jaky postoj k tomu zaujima teta?
Ja bych na to nepristoupila, ale je to samozrejme muj osobni nazor. A jeste kdyby se ani nesnazila domluvit a chtela me vysoupnout ![]()
tetma píše:
a teta vám už řekla,že vás nevyplatí,nebo ještě vám neřekla nic a vy už kulete plány co kdyby náhodou nechtěla vylatit
Myslet dopredu se vzdy vyplati!!! ![]()
BaraDolezal píše:tetma píše:Myslet dopredu se vzdy vyplati!!!
a teta vám už řekla,že vás nevyplatí,nebo ještě vám neřekla nic a vy už kulete plány co kdyby náhodou nechtěla vylatit
jak v čem je to slušný,já bych se hambou propadla
Sami napsaly ,že dostaly barák po otci,takže je otec už nějak zaopatřil,žýže se o babičky nestaraly, do baráku nic ony sami nevložily a pohřeb se taky nestaraly,ALE O DĚDICTVÝ SE STARAJÍ,no doufám že si takovýhle švagrovky nepřivedou jednou bráchové domů ![]()
tetma píše:
Ahoj,neřekla nic,ale co vím jistě tak že tam budou chtít dále bydlet.
Anonymní píše:tetma píše:Ahoj,neřekla nic,ale co vím jistě tak že tam budou chtít dále bydlet.
dělejte jak cítíty vy dvě a jak vác k tomu vedli rodiče,můj názor znáš já bych se styděla si něco vzít
Jo a já se vzdala majetku za půl mega
ve prospěch tety a strejdy ( dědila jsme po dědovi )
tetma píše:BaraDolezal píše:jak v čem je to slušný,já bych se hambou propadlatetma píše:Myslet dopredu se vzdy vyplati!!!
Sami napsaly ,že dostaly barák po otci,takže je otec už nějak zaopatřil,žýže se o babičky nestaraly, do baráku nic ony sami nevložily a pohřeb se taky nestaraly,ALE O DĚDICTVÝ SE STARAJÍ,no doufám že si takovýhle švagrovky nepřivedou jednou bráchové domů
Tady uz to zavani tim soudenim, ne ![]()
Kdyby babicka nechtela at holky neco maji, napsala by na tetu. Pokud vnucky budou chtit alespon cast vyplatit, je to zcela normalni i kdyby jim jejich tatinek nechal domu pet - ty s tetou nemaji co delat.
Kdyby tatinek zil, dedil by on a zakladatelka jasne napsala, ze by nechtel aby to teta mela jen tak cele, tudiz on by se dedictvi nevzdal, ne?
tetma píše:Anonymní píše:dělejte jak cítíty vy dvě a jak vác k tomu vedli rodiče,můj názor znáš já bych se styděla si něco vzíttetma píše:Ahoj,neřekla nic,ale co vím jistě tak že tam budou chtít dále bydlet.
Jo a já se vzdala majetku za půl megave prospěch tety a strejdy ( dědila jsme po dědovi )
No vidis, ja bych se nestydela a mela bych ![]()
BaraDolezal píše:tetma píše:No vidis, ja bych se nestydela a mela bychAnonymní píše:dělejte jak cítíty vy dvě a jak vác k tomu vedli rodiče,můj názor znáš já bych se styděla si něco vzíttetma píše:Ahoj,neřekla nic,ale co vím jistě tak že tam budou chtít dále bydlet.
Jo a já se vzdala majetku za půl megave prospěch tety a strejdy ( dědila jsme po dědovi )
já se nestyděla, ale o dědu jsem se nestarala v do báraáku nevložila vůbec nic a dědu 5 let před smtí neviděla
takže lidsky nemám nárok
tetma píše:BaraDolezal píše:jak v čem je to slušný,já bych se hambou propadlatetma píše:Myslet dopredu se vzdy vyplati!!!
Sami napsaly ,že dostaly barák po otci,takže je otec už nějak zaopatřil,žýže se o babičky nestaraly, do baráku nic ony sami nevložily a pohřeb se taky nestaraly,ALE O DĚDICTVÝ SE STARAJÍ,no doufám že si takovýhle švagrovky nepřivedou jednou bráchové domů
Chceme jen to co nám patří,nic víc,na tom neni nic neslušného.O pohřeb jsme se nestarali,protože teta řekla že pomoc nepotřebuje.
BaraDolezal píše:tetma píše:Tady uz to zavani tim soudenim, neBaraDolezal píše:jak v čem je to slušný,já bych se hambou propadlatetma píše:Myslet dopredu se vzdy vyplati!!!
Kdyby babicka nechtela at holky neco maji, napsala by na tetu. Pokud vnucky budou chtit alespon cast vyplatit, je to zcela normalni i kdyby jim jejich tatinek nechal domu pet - ty s tetou nemaji co delat.
Kdyby tatinek zil, dedil by on a zakladatelka jasne napsala, ze by nechtel aby to teta mela jen tak cele, tudiz on by se dedictvi nevzdal, ne?
to není souděním,ale tety jim nic neřekla oni se jí ani nezeptaly a už řeší co když nám nebude chtít dát,vždyť mi máme nárok,přeci na půlku ..sice jsme tý půlce neopravili ani fasádu, nekoupily ani nový radiátory,neposekaly trávník atd. …,ale máme nárok…jojo čechy …
Já naprosto souhlasím s Bárou. Myslím že u zakladatelky je jiná situace, ony se s baibičkou vídali, otec dělal na baráku hodně a nechtěl aby to tetě nechaly. Babička taky pže to nenapsala na tetu, nevím co řešit…domluvit se s ní na částce a hotovo.
Anonymní píše:tetma píše:Chceme jen to co nám patří,nic víc,na tom neni nic neslušného.O pohřeb jsme se nestarali,protože teta řekla že pomoc nepotřebuje.BaraDolezal píše:jak v čem je to slušný,já bych se hambou propadlatetma píše:Myslet dopredu se vzdy vyplati!!!
a přišly sjte třeba a zetaly se jestli není pomoct potřeba finančně ,že třeba zaplatíte rakev , vykopání hrobu, věnce?!