Policajti a sociálka

Anonymní
14.11.22 19:13

Policajti a sociálka

Ahoj holky, stalo se to nejhorší co mohlo. Teda určitě jsou horší věci na světě a předem se omlouvám všem, že pro mě je nejhorší toto. :,( Mám dva syny 7 a 3 roky. Ten malej je v tomhle docela nepodstatný. Také mám mladší sestru sedmiletou. V létě u nás trávila dost času, protože si rozumí se starším synem. Spávala u nás atd. Jde o to, že synovi moc mobil nepovolujeme, má sice svůj ale spíše proto aby se nám mohl ozvat, když by spal u babičky atd. Samozřejmě na něm i hraje, to je v dnešní době normální ale má vymezený čas. Škola je na prvním místě a pak teprve zábava. V létě samozřejmě to měli volnější. A teď k věci. My syna hodně kontrolujeme, i když o tom třeba neví. Hlídám na co kouká, co hraje, na jaké sítě chodí atd. Nemyslím si, že jsem stíhačka, prostě je ještě malý a chci ho mít pod kontrolou. No, jenže u nás v létě byla i sestra, synovi se vybil mobil a chtěl půjčit partnerovi, tak mu ho půjčil a s mojí sestrou se zavřeli do dětského pokoje a že jdou hrát. Já jsem je po chvíli zkontrolovala, zjistila že je vše v poho tak jsem vzala mladšího, partner něco koumal, opravoval a šla jsem před barák do večerky. Vrátila jsem se asi po 15 min, protože nahánět dítě po obchodě co chce vše, není jen tak :lol: přišla jsem, znovu je zkontrolovala a přišli mi oba dva jak vyměněný, ptali jsme se ale nic jsme z nich nedostali, tak jsme to uzavřeli, že se zas asi zhádali kvůli hře. Jenže dneska mi volala kriminálka, abych přišla a to co jsem se dozvěděla mi vyrazilo dech. :pocitac: video mého syna a mé sestry, jak se točí a něco si ukazují. Prosím domyslete si, nepotřebuji mít problém i za tuhle diskuzi. Zítra tam jdeme i s mojí mamkou a jejím partnerem (rodiči mé sestry) a i se synem. Má tam přijít i sociálka. Nejhorší je, že vždy jsme vše kontrolovali ale nikdy by nás nenapadlo že tohle vůbec dokážou, že ví co s tím a že to dají na youtube a ještě z partnerova mobilu, který nás kontrolovat nenapadl. Doufám, že z toho nebude nějaký větší postih, protože šlo jen o 15 min nekontrolovanosti. Jinak jsou pod drobnohledem. A opravdu nám nic neunikne. Jinak syn je rozumný, Teda do včera byl. Ve škole vynikající prospěch. Vážně nevím, kde se stala chyba. Asi toho mohl až až. Samozřejmě se telefon zabavil a teď ho dlouho neuvidí. Nejsem proti aby je zítra trochu postrašili ale jde mi reálně o to, zda to sociálka bude řešit? Díky za veškerý informace a uklidnění 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2589
14.11.22 19:28

Opravdu tě ani na vteřinu nenapadlo, že to natočil partner? Třeba jen, aby si přivydělal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.11.22 19:31

@mokkk nenapadlo protože je to otec syna a za druhé na tom videu je jasně vidět, že to točí děcka a předávají si telefon z ruky do ruky a smějí se tomu. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
14.11.22 19:33
@hermi5678 píše:
@mokkk nenapadlo protože je to otec syna a za druhé na tom videu je jasně vidět, že to točí děcka a předávají si telefon z ruky do ruky a smějí se tomu. 8o :roll:

bojím se, že se to bude vysvětlovat docela těžko. Popravdě taky mě napadlo, jestli v tom nehraje roli partner…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.11.22 19:33

A dneska když jsme to s nimi řešili, tak se syn přiznal, že to byl jeho nápad a že to chtěl vidět a že se mu to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
14.11.22 19:36
@mokkk píše:
Opravdu tě ani na vteřinu nenapadlo, že to natočil partner? Třeba jen, aby si přivydělal..

Jako že by natočil svého syna a malou švagrovou, jak si vzájemně ukazují pohlavní orgány… a aby si “přivydělal”, nahrál by to veřejně na YouTube?

Že by si zakladatelka za ty roky nevšimla, že je její partner slabomyslný? ;)

Nechápu, jak tě taková pitomost vůbec napadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.11.22 19:40
@BohunkaP píše:
Jako že by natočil svého syna a malou švagrovou, jak si vzájemně ukazují pohlavní orgány… a aby si “přivydělal”, nahrál by to veřejně na YouTube?

Že by si zakladatelka za ty roky nevšimla, že její partner slabomyslný? ;)

Děkuji. Přesně tak. Žijeme spolu 8 let, máme spolu dvě děti a ani jednou se na děcka, nebo moji starší, i mladší sestru nepodíval,,křivým okem,,. Když se malá u nás koupe, on jde do jiného pokoje, pač by mu přišlo divný o ní jen koutkem zavadit, i když je malá. Nedávno u nás spala a byla bouřka. Bála se a šla spát k nám. Partner mi jasně řekl, abych si lehla doprostřed, aby neležel vedle ní, že by mu to přišlo divný, když to není jeho dítě. Sám říkal, že by šel spát jinam ale na dětskou palandu se nevešel a zbytek nábytku teprve dokupujeme :roll: a takhle bych mohla pokračovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
14.11.22 19:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky, stalo se to nejhorší co mohlo. Teda určitě jsou horší věci na světě a předem se omlouvám všem, že pro mě je nejhorší toto. :,( Mám dva syny 7 a 3 roky. Ten malej je v tomhle docela nepodstatný. Také mám mladší sestru sedmiletou. V létě u nás trávila dost času, protože si rozumí se starším synem. Spávala u nás atd. Jde o to, že synovi moc mobil nepovolujeme, má sice svůj ale spíše proto aby se nám mohl ozvat, když by spal u babičky atd. Samozřejmě na něm i hraje, to je v dnešní době normální ale má vymezený čas. Škola je na prvním místě a pak teprve zábava. V létě samozřejmě to měli volnější. A teď k věci. My syna hodně kontrolujeme, i když o tom třeba neví. Hlídám na co kouká, co hraje, na jaké sítě chodí atd. Nemyslím si, že jsem stíhačka, prostě je ještě malý a chci ho mít pod kontrolou. No, jenže u nás v létě byla i sestra, synovi se vybil mobil a chtěl půjčit partnerovi, tak mu ho půjčil a s mojí sestrou se zavřeli do dětského pokoje a že jdou hrát. Já jsem je po chvíli zkontrolovala, zjistila že je vše v poho tak jsem vzala mladšího, partner něco koumal, opravoval a šla jsem před barák do večerky. Vrátila jsem se asi po 15 min, protože nahánět dítě po obchodě co chce vše, není jen tak :lol: přišla jsem, znovu je zkontrolovala a přišli mi oba dva jak vyměněný, ptali jsme se ale nic jsme z nich nedostali, tak jsme to uzavřeli, že se zas asi zhádali kvůli hře. Jenže dneska mi volala kriminálka, abych přišla a to co jsem se dozvěděla mi vyrazilo dech. :pocitac: video mého syna a mé sestry, jak se točí a něco si ukazují. Prosím domyslete si, nepotřebuji mít problém i za tuhle diskuzi. Zítra tam jdeme i s mojí mamkou a jejím partnerem (rodiči mé sestry) a i se synem. Má tam přijít i sociálka. Nejhorší je, že vždy jsme vše kontrolovali ale nikdy by nás nenapadlo že tohle vůbec dokážou, že ví co s tím a že to dají na youtube a ještě z partnerova mobilu, který nás kontrolovat nenapadl. Doufám, že z toho nebude nějaký větší postih, protože šlo jen o 15 min nekontrolovanosti. Jinak jsou pod drobnohledem. A opravdu nám nic neunikne. Jinak syn je rozumný, Teda do včera byl. Ve škole vynikající prospěch. Vážně nevím, kde se stala chyba. Asi toho mohl až až. Samozřejmě se telefon zabavil a teď ho dlouho neuvidí. Nejsem proti aby je zítra trochu postrašili ale jde mi reálně o to, zda to sociálka bude řešit? Díky za veškerý informace a uklidnění 8o

No co, tak budete nějakou dobu pod kontrolou ospodu. Pokud je u vás vše v pořádku, jak píšeš, tak přeci na nic nemůžou přijít. A nebo se bojíš, že tusis, že vše v pořádku není? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.11.22 19:41

To je hodně nepovedená zábava teda. Je to vidět, děti to přiznají, tak z toho snad nic nebude. A po výslechu na policii je snad už nic takového nenapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
14.11.22 19:43
@BohunkaP píše:

Že by si zakladatelka za ty roky nevšimla, že je její partner slabomyslný? ;)

třeba proto, že se to stalo zrovna s jeho telefonem :nevim: Já netvrdím, že to udělal on, jen že minimálně kriminálka bude s touto variantou pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.11.22 19:44
@janickaIII píše:
No co, tak budete nějakou dobu pod kontrolou ospodu. Pokud je u vás vše v pořádku, jak píšeš, tak přeci na nic nemůžou přijít. A nebo se bojíš, že tusis, že vše v pořádku není? :think:

Samozřejmě, že kromě tohohle je vše v pořádku. Ale Vám snad tohle nepřijde jako dostatečný důvod odebrat děti? Nevím, mě Teda jo. Když už to řešila i kriminálka, tak pardon že nejsem vysmátá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
14.11.22 19:44

7 letý si sám založil profil na youtube, kam posleze nahal video jak si ukazují pindiky s kamaradkou? Tomu nevěřím :nevim: a ještě na cizím mobilu, kde to nikdo nepoznal, video taky pak smazal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
14.11.22 19:47
@hermi5678 píše:
Samozřejmě, že kromě tohohle je vše v pořádku. Ale Vám snad tohle nepřijde jako dostatečný důvod odebrat děti? Nevím, mě Teda jo. Když už to řešila i kriminálka, tak pardon že nejsem vysmátá

Proč hned odebírání dětí? 8o to by tady muselo být odebráno každé třetí dítě.
Chápu správně, že partner půjčil dětem telefon, ty se nahrály, jak si ukazují přirození a pak to dali veřejně na YT? Na nahrávce je zřetelně vidět, že tam jsou jen děti a předávají si telefon? Pokud ano, tak vážně nechápu, proč pracuješ s verzí odebrání dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.11.22 19:47
@pikola píše:
7 letý si sám založil profil na youtube, kam posleze nahal video jak si ukazují pindiky s kamaradkou? Tomu nevěřím :nevim:

Tak jelikož to bylo přes partnerovi mobil a účty. Tak je logické, že nikam se přihlašovat nemuseli. My s partnerem děti nejsme a sociální sítě máme skoro všechny a ze žádných se neodhlašujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
14.11.22 19:48
@pikola píše:
7 letý si sám založil profil na youtube, kam posleze nahal video jak si ukazují pindiky s kamaradkou? Tomu nevěřím :nevim: a ještě na cizím mobilu, kde to nikdo nepoznal, video taky pak smazal?

Kdo ví, jak to celé bylo a je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová