Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, maminky, prosím, jak dlouho po nasazení Utrogestanu jste otěhotněly? Děkuji za odpověď.
Utrogestan pomáhá pokud máš objektivně nízkou hladinu gestagenů a problémy s cyklem. Většinou se ale předepisuje jen jako placebo.
@xavierka píše:
Ahoj, maminky, prosím, jak dlouho po nasazení Utrogestanu jste otěhotněly? Děkuji za odpověď.
Dostala jsem ho až po otěhotnění. A dnes je mu už sedm let.
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, už půl roku se snažíme o miminko zatím neúspěšně, doktorka mi tedy predepsala utrogestan a ze mam cvicit panevni dno, pomohl nektere z vas? Uz jsem docela nestastna snazim se na to nemyslet ale vzdy me dostane hlaska kdyz nekoho potkam a co mimnko nepremyslite o nem? Uz mate nejvyssi cas apod…priznavam ze to nedavam ac se znazim sebe vic vzdy se rozbrecim nebo se snazim lidem vyhybat abych tomu vsemu predesla…dekuji za odpovedi ![]()
@Pajula2412 píše:
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, už půl roku se snažíme o miminko zatím neúspěšně, doktorka mi tedy predepsala utrogestan a ze mam cvicit panevni dno, pomohl nektere z vas? Uz jsem docela nestastna snazim se na to nemyslet ale vzdy me dostane hlaska kdyz nekoho potkam a co mimnko nepremyslite o nem? Uz mate nejvyssi cas apod…priznavam ze to nedavam ac se znazim sebe vic vzdy se rozbrecim nebo se snazim lidem vyhybat abych tomu vsemu predesla…dekuji za odpovedi
Nauč se větu. Nepřemýšlíme, souložíme.