Pomáhá utrogestan k těhotenství?

2535
26.2.22 22:28

Pomáhá utrogestan k těhotenství?

Ahoj, maminky, prosím, jak dlouho po nasazení Utrogestanu jste otěhotněly? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
26.2.22 22:38

Utrogestan pomáhá pokud máš objektivně nízkou hladinu gestagenů a problémy s cyklem. Většinou se ale předepisuje jen jako placebo.

• Citovat
  • Upravit
53518
27.2.22 03:31
@xavierka píše:
Ahoj, maminky, prosím, jak dlouho po nasazení Utrogestanu jste otěhotněly? Děkuji za odpověď.

Dostala jsem ho až po otěhotnění. A dnes je mu už sedm let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.11.22 13:34

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, už půl roku se snažíme o miminko zatím neúspěšně, doktorka mi tedy predepsala utrogestan a ze mam cvicit panevni dno, pomohl nektere z vas? Uz jsem docela nestastna snazim se na to nemyslet ale vzdy me dostane hlaska kdyz nekoho potkam a co mimnko nepremyslite o nem? Uz mate nejvyssi cas apod…priznavam ze to nedavam ac se znazim sebe vic vzdy se rozbrecim nebo se snazim lidem vyhybat abych tomu vsemu predesla…dekuji za odpovedi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.11.22 14:00
@Pajula2412 píše:
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, už půl roku se snažíme o miminko zatím neúspěšně, doktorka mi tedy predepsala utrogestan a ze mam cvicit panevni dno, pomohl nektere z vas? Uz jsem docela nestastna snazim se na to nemyslet ale vzdy me dostane hlaska kdyz nekoho potkam a co mimnko nepremyslite o nem? Uz mate nejvyssi cas apod…priznavam ze to nedavam ac se znazim sebe vic vzdy se rozbrecim nebo se snazim lidem vyhybat abych tomu vsemu predesla…dekuji za odpovedi :srdce:

Nauč se větu. Nepřemýšlíme, souložíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital