Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zirafka11 Provizorně bych to asi jen polepila něčím stravitelnějším a pak začala šetřit na pořádnou rekonstrukci. Obklady jsou vyhozené peníze.
Jééj to vypadá jako umakart, to bych strhla a udělala nové, lepší. Pokud nechcete dělat jádro, tak bych koupila takové ty samolepící dlaždice a na wc bych vyměnila tapetu ![]()
@Zirafka11 píše:
Právě…zdít určitě ne…to nedáváme finančně..![]()
Jen kdyby třeba pomohly obklady..anebo tapeta mě napadá, tahle je hustá no
Záchod je jízda komínem
Tak to pouze zrenovujte
umakart se něčím obloží (více na netu) a pak buďto klasické obklady nebo plastové pláty (vypadají jako kachičky) jsou veliké takže cca 4 na celou koupelnu. mívají je v obi atd.
Hlavně že jsem vás pobavila
Hííí…
Asi mrknu do OBI na obklady a tapety a něco vymyslíme..sprcháč bych brala taky místo tý mini vany ![]()
Jak se v tom koupe?? Můj muž 186cm vysoký a 115kg vážící se vysprchuje a já naběhnu s mopem ![]()
Hele me se ta tapeta na zachode celkem libi
jako by clovek byl venku na ulici mezi barakama ![]()
v koupelne mi nejvic vadi ta silena sbirka kosmetiky, vic nez umakart.
Umakartove koupelny jsou hnusne prevazne proto, ze jsou stare - ruzne oplesnivele a podobne. Kdyby se udelal dnesdka umakart v nejakem modernim designu, bylo by to kolikrat lepsi, nez kachlicky (plesnivejici spary). navic v rekonstruovanych koupelnach taky casto vstavaji vlasy hruzou - rozdil proti umakartu je predevsim v te plisni, nikoli vkusu.
To chce opravdu rekonstrukci. neříkám bourat zdi, v těchto bytech stejně není prostor si vyskakovat a hlavně když máte zbytek bytu nobl tak by to byla i škoda bourat ale…nový obklady to určitě zachrání..udělá to mnoho ![]()
Nejspíš..
no jo..musim kosmetiku trochu probrat, ale aby tam to prkno nebylo tak prázdný
Je super nahoře to prkno na ručníky..
![]()
@Zirafka11 píše:
Nejspíš..no jo..musim kosmetiku trochu probrat, ale aby tam to prkno nebylo tak prázdný
Je super nahoře to prkno na ručníky..
![]()
a nemas je furt vlhky? Ty rucniky myslim.
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
nene… jsou čistý..
jen místo ve skříni jsou tady ![]()
@CokeLady píše:
Zajímal by mě i zbytek bytu, jestli máš nějaký fotky. Jestli j e byt po rekonstrukci a původní majitelé s e takhle vyflákli na koupelnu a wc?
Nezbyli jim peníze ![]()
@Pudloslava píše:
Hele me se ta tapeta na zachode celkem libijako by clovek byl venku na ulici mezi barakama
přéésně
tam čůrám úplně nejraději
![]()
@Blešík píše:
přéésnětam čůrám úplně nejraději
![]()
@Zirafka11 píše:Komín prostě..
jen si dělám srandu
, zas tak hrozný mi to nepřijde, to zútulníš raz dva ![]()
Klasický umakart jako pomalu v každém bytě
já bych to zbourala