Pomůžete, Steeve?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
1.12.14 17:43

@Boudice23 Píšou tam, že to nabízí jen roemer shop. Je na prodejci, jestli zákonnou dvouletou lhůtu natáhne na tři roky, jediné, co musí, je dodržet tu dvouletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.12.14 08:45

@Boudice23 to je soukromá aktivita toho prodejce, není podpořená výrobcem, resp. dovozcem, takže prodejce sice dává 3 letou záruku, a je potřeba to pak ale řešit s prodejcem, na výrobci nic nad 2 roky stejně nedostanete
před lety měl Römer pro ČR prodlouženou záruku na 3 roky, a tam to řešil dovozce, tak to nebyl problém, dnes dává výrobce jen zákonnou 2 letou

teď znova koukám na ten Römershop, a když si rozkliknu kontakt tak tam mají uvedeno, že záruka na sedačky Römer je 2 roky: http://www.romershop.cz/kontakt tak nevím, na každé stránce mají jinou informaci,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.12.14 08:57

@steeve já u nich našla v podmínkách právě že záruka 2 roky pokud není uvedeno jinak.
No to už je jedno…taky mě zaujalo to že dávají kapsář zdarma, já nevím jak ostatní ale já na to třeba slyším na takovouhle akci, jelikož jsme kapsář chtěla stejně kupovat…

Tady k té záruce http://www.romershop.cz/servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.12.14 09:24

@Boudice23 no a na té samé stránce, vlevo dole zase mají napsáno že záruka je 2 roky, tak si pak vyber a mají tam uveden i telefon na servis Römer v ČR, tak tam schválně zavolej, kolik dají záruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.12.14 09:28

@steeve no písnu jim tam email, každopádně tentokrát vezmu od nich, první sedačku jsem brala od vás ;)
Tady mě nalákal ten kapsář :-), škoda že jste ho neměli v nabídce taky rovnou bych to vzala u vás, s nákupem jsme byla totiž spokojená.
Ještě jednou děkuji za rady a přeji pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.12.14 09:33

@Boudice23 mail tam nepište odpovídají nejdřív za týden, schválně tam zavolejte, jestli chcete kapsář, tak vám ho k sedačce taky přihodím - vše je o domluvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.12.14 09:37
@steeve píše:
@Boudice23 mail tam nepište odpovídají nejdřív za týden, schválně tam zavolejte, jestli chcete kapsář, tak vám ho k sedačce taky přihodím - vše je o domluvě

díky za nabídku. pokud mi objednávku vystornují-mám to na dobírku a objednávala jsem včera pozdě večer, tak jí vezmu od vás!
Určitě se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.1.15 18:22

Prosba o radu - steeve

Dobrý den, připojím se sem s prosbou o pomoc - steeve :)

Mám dilema - dcerku vozím v besafe izi combi x3 v protisměru, má 34m a už začíná vyčuhovat ze sedačky a také už tam v zimních botech nemůže poskládat nohy..bosky ještě jo, ale už je to tak tak. Obrat po směru se mi ji ještě nechce, nepřijde mi to nějak extra bezpečné. ale narazila jsem na cybex pallas (několik verzí, nevím, jaký v nich je moc rozdíl) s pultíkem - byla by to alternativa k protisměru, jsou pultíky bezpečné? Je to žížalka vysoká, ale hubená - má 13kg. Může v pultíku jezdit i po dosažení 15kg, nebo se musí odstranit? Protože pokud by to vyhovovalo, chtěla bych, aby malá s pultem jezdila co nejdýl. A chtěla bch tu verzi s isofixem, autě jej máme.
Snad jsem to popsala srozumitelně, co vlastně chci.
anebo prosím o návrh jiné bezpečné varianty…

děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
1.1.15 18:26

@majinka13 Na vše neodpovím, každopádně s pultíkem může do 18 kg, pokud se pod něj s touto váhou vejde, to vyzkoušené nemám, malý má zatím necelých 14kg a to má přes 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.1.15 18:29

Supr, tak to jsem ráda - řešila jsem především to, zda koupit tu s pultíkem, která jde rozebrat pak na tu skupinu III, anebo přímo skupinu III (ale dcerka nevyhovuje hmotnostně :/ ) obě sedačky za sebou koupit nemůžeme, je to docela cenová střela :D (nehledě na to, že besafe stála skoro 10tis ;)

musím obhlídnut, kde tu cybex mají na vyzkoušení v kamenném obchodě, nevím, zda mi do toho dcerka sedne, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
1.1.15 18:32

@majinka13 Možná spíš zkusit zda ti ji někdo nepůjčí, protože nám třeba malý dělal v obchodě scény (stejně jsme ji koupili) a v autě naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.1.15 18:36

No právě to jsem zjišťovala a nikdo v okolí nemá :/ nikdo totiž bezpečnost moc neřeší, jen já jsem za exota. Fakt nekoupím v Tescu nějakou Naniu…nebo co tam mají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
1.1.15 18:37

@majinka13 Od nás jsi maličko z ruky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
1.1.15 18:38

@majinka13 A zas na druhou stranu, Nania Beline SP byla alespoň v testech a má 3*, což tedy není žádný extra výsledek, ale není to ani propadák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.1.15 18:41

Nevím, který druh jsem tam viděla, ale ta 9-18kg vypadá docela chrastítko oproti té besafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí