Popálenina II. stupně

Anonymní
7.9.24 16:35

Popálenina II. stupně

Ahoj. Již jsem sem nedávno psala, že jsem se popálila.
Na chirurgii jsem byla, tam řízli puchýř aby vytekla voda ( jeden malý řez do puchýře), sterilně ošetřili, dnes jsem měla převazat a dat mastný tyl nový a ve středu na kontrolu a jejich převaz. Ovšem když jsem to sundala, celý puchýř se strhl.
Nevím, co s tím teď dělat. Mám jet na pohotovost, nebo jak to mám ošetřit
Přikládám foto

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
101795
7.9.24 16:47

No, já bych dala inadine a převázala, ale jestli si netroufas nebo doma vhodné věci nemáš, tak klidně na tu chiru vyraž.

• načítám...
11853
7.9.24 17:00

A co si od nich dostala že si tam máš dát? Já bych dala buď flámu nebo hemagel mastňák a sterilní krytí…případně pokud bys měla doma hydrogelovou náplast ta by byla úplně nejlepší…

Příspěvek upraven 07.09.24 v 17:01

• načítám...
Anonymní
7.9.24 17:01

@Vladusxx kousek mastného nového tylu. Ten ovšem je v háji když se to strhlo

• Upravit
11853
7.9.24 17:04
@Anonymní píše: Více

Tak to bych tam takhle na sucho určitě nedávala..jestli ti to tam i oni dali jen takhle -jakoze mastňák a krytí tak se ani nedivím že se to strhlo…jestli doma nemáš nic tak si zajeď na tu pohotovost…a jeď tam prosimtě hned. ne že tady budeš zase 6h řešit jestli jo nebo ne…
A to si to převažovala až teď večer?

Příspěvek upraven 07.09.24 v 17:04

• načítám...
116297
7.9.24 17:04

Vždyť vedle v diskuzi píšeš, že na to nemáš sahat a jít k nim na převaz.

• načítám...
8587
7.9.24 18:23

Ty jsi celkem zvláštní osoba ti povím. Už v předchozí diskuzi jsi to začala řešit celkem pozdě a i tam ti holky psaly, ať jedeš na pohotovost. A ty místo toho založíš novou diskuzi :lol: nevím jaké jiné reakce očekáváš, jeď na tu pohotovost a nečekej zas dalších x hodin

• načítám...
77008
7.9.24 18:26
@izabe píše: Více

ona se podle mě bojí tam jet, protože na to neměla sahat a měla jít až ve středu na převaz, ale měla svatbu a ušpinilo se jí to, tak to převázala :think: :nevim:
ideální pacient, který dbá na doporučení lékařů

• načítám...
Anonymní
7.9.24 18:32

@stinga ano bojím, protože v dnešní době lékarmi koukají skrz prsty a odsuzují. Tak mi je trapný obtěžovat s něčím takovým.
Ale po minulé diskuzi jsem se ponaučila a už čekám na pohotovosti :pankac:

• Upravit
20855
7.9.24 19:47

Dobrý den,

diskuzi na žádost zakladatelky zamykám.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat