Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
13.3.12 18:09
xangel87 píše:
beckie píše:
Jedna z nejhezčích a nejplodnějších diskusí tady na emiminu. Je radost Vás číst. :kytka: :kytka: :kytka:
Hlavně kupodivu nehádající se…normálně bychom si roztrhali občanky už při tom přemítání o dtestu, jestli je či není spolehlivý :lol:
Nějak ty diskuze na emimi poslední dobou nechápu, zrafe se každá druhá :zed:

Já si na to dneska vzpomněla, známá z inspekce mi vyprávěla, jak se uculuje při informacích Dtestu a jeho objektivnosti, že už na něj měli tolik stížností a je to lobby jak prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
13.3.12 18:57

nepruďte s rebarborou, já ji miluju a tady nikde není … vloni jsem vydyndala oddenek (nebo z čeho to roste) a šoupla na předzahrádku do kouta, tak sna d přežila zimu a chytne se …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
13.3.12 19:00
neumisa píše:
nepruďte s rebarborou, já ji miluju a tady nikde není … vloni jsem vydyndala oddenek (nebo z čeho to roste) a šoupla na předzahrádku do kouta, tak sna d přežila zimu a chytne se …

no rebarbora je základ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
13.3.12 19:05
janine24 píše:
neumisa píše:
nepruďte s rebarborou, já ji miluju a tady nikde není … vloni jsem vydyndala oddenek (nebo z čeho to roste) a šoupla na předzahrádku do kouta, tak sna d přežila zimu a chytne se …

jen ji tam nesmí objevit žádná důchodkyně, dost na tom, že mi ořezávají kosatce :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.3.12 19:06

Ježíš, já rebarboru miluju, ale džem jsem z ní ještě nejedla… hoďte sem nějaký recept, dobrých věcí není nikdy dost… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
13.3.12 19:07
neumisa píše:
janine24 píše:
neumisa píše:
jen ji tam nesmí objevit žádná důchodkyně, dost na tom, že mi ořezávají kosatce :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
13.3.12 19:08
Regina Hero píše:
Ježíš, já rebarboru miluju, ale džem jsem z ní ještě nejedla… hoďte sem nějaký recept, dobrých věcí není nikdy dost… :srdce:

vem původní recept na marmeládu, dej tam rebarboru očištěnou a protáhlou vroucí vodou a k tomu něco, jahody, meruňky, broskve, víno, rybíz a je to ono :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
13.3.12 19:09

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.3.12 19:11
janine24 píše:
Regina Hero píše:
Ježíš, já rebarboru miluju, ale džem jsem z ní ještě nejedla… hoďte sem nějaký recept, dobrých věcí není nikdy dost… :srdce:
vem původní recept na marmeládu, dej tam rebarboru očištěnou a protáhlou vroucí vodou a k tomu něco, jahody, meruňky, broskve, víno, rybíz a je to ono :pankac:

Díky… a ještě taková blbost… jak se ta potvora rozmnožuje? Dá se na trhu koupit na jaře třeba sazenice nebo z čeho to roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
13.3.12 19:12

a rebarborový crumble, po tom se můžu utlouct … pravda, zdravé ani dietní to není, ale miluju ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
13.3.12 19:13
Regina Hero píše:
janine24 píše:
Regina Hero píše:
vem původní recept na marmeládu, dej tam rebarboru očištěnou a protáhlou vroucí vodou a k tomu něco, jahody, meruňky, broskve, víno, rybíz a je to ono :pankac:
Díky… a ještě taková blbost… jak se ta potvora rozmnožuje? Dá se na trhu koupit na jaře třeba sazenice nebo z čeho to roste?

na trhů jsme malou sazenici koupili, ale nevím, jestli je to tak všude a vždy :nevim: pak se to rozmnožuje skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
13.3.12 19:13
neumisa píše:
a rebarborový crumble, po tom se můžu utlouct … pravda, zdravé ani dietní to není, ale miluju ho :mrgreen:

crumble miluju jakýkoli a snad nejvíc ty švestkový :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
13.3.12 19:14
Regina Hero píše:
janine24 píše:
Regina Hero píše:
Díky… a ještě taková blbost… jak se ta potvora rozmnožuje? Dá se na trhu koupit na jaře třeba sazenice nebo z čeho to roste?

já jsem žebrala a škemrala a prosila a plazila se po kolenou a získala jsem cosi jako oddenek - akorát se tomu prý nejlíp daří na kompostu, ale já hojně zalévám a přihnojuji, dokonce se mi možná podaří sehnat i bio hnojivo - jen budu muset vypilovat styl svého análního skialpinismu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.3.12 19:14
Regina Hero píše:

www.toprecepty.cz/…-s-ananasem/ těch oříšků dáváme o trochu víc. Jenom nemá moc lákavou barvu. Ale na palačinky je úžasný.

• Citovat
  • Upravit
26228
13.3.12 19:15
janine24 píše:
neumisa píše:
a rebarborový crumble, po tom se můžu utlouct … pravda, zdravé ani dietní to není, ale miluju ho :mrgreen:
crumble miluju jakýkoli a snad nejvíc ty švestkový :pankac:

áááá, spojenkyně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: rebarbora + švestky je nejlepší kombinace :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová