Popření otcovství - taková doba?

3684
13.2.13 11:26

Popření otcovství -taková doba?

Holky taky nějaké tady trvalo tak dlouho popření otcovství?
Nezmám nikoho kdo by to měl na takovou dobu.

Dceři je 20m a s toho už 18m čekáme na popření otcovství :cert: :cert:
Jsem docela už zoufalá, brzdí mi to i rozvod.
Dnes jsem volala na soud a paní mi řekla, že jsem s tím musela počítat a že zdaleka ještě nejsme na řadě, ať počítám s létem max. podzim :cert: :cert:
To snad není ani možný.
Teď ke všemu dcera jde na trhání nosní mandle, takže opět běhání abych měla plnou moc od mého manžela, že souhlasí se zákrokem, jelikož tomu to jeho otec a přítelkyně zakázali aby tam se mnou jel. :cert:
Už jsem s toho vážně hotová a to mi advokátka řekla, že většinou to je do roka hotové.
S přítele jsem věděli že to bude trvat nějakou dobu, ale né až tak dlouhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
195
13.2.13 11:30

Ahoj, já měla soud v Opavě, trvalo to 10 měsíců. 18 měsíců je opravdu hrůza, ale asi s tím nic nenaděláš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453

Ahoj, já už čekám rok :cert: :cert: :cert: a asi si ještě počkám. Hrůza, taky mi to komplikuje život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542

Ono záleží na každém soudě, jak moc je vytížený, ale většinou ten rok to trvá. U vás bohužel déle. Co se týče plné moci od manžela na lékařský zákrok, nezrušili už to náhodou?? :think: teď nějak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.2.13 11:32

@leene
Já byla před 14 dny na ORL a doktorka se mě ještě ptala jestli pojede i její otec, řekla jsem že nevím, tak mi jen řekla, pokud ne, ať si přijdu pro plnou moc.
Když jsem malou objednávala na Kladno, tak i tam se mě ptali zda přijede i její otec.
Takže asi na takovéto zákroky pořád platí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
13.2.13 11:33

@terezka24
aha tak možné to je…stejně je to ale bordel tohle!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.2.13 11:35

@leene
Je a velký.
Už mi to všechno leze krkem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
13.2.13 11:36

A co je paradox, že o tvém dítěti rozhoduje otec který vlastně ve skutečnosti otec není. To je fakt šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.13 11:44

@terezka24 Tak asi opravdu záleží na vytíženosti u soudu. Manželova bývalá žena měla také dítě ještě před rozvedením jejich manželství. Vyřízené to bylo za 3 měsíce ani ne. :think:

• Citovat
  • Upravit
3684
13.2.13 11:46

Tak náš soud v Lounech je asi hodně vytížený :zed: :zed:
Hodně mě štve, že mi kvůli tomu i stojí rozvod, který je na dohodu a během jednoho stání by bylo manželství ukončené.
Hrozná představa že jsem popření podávala ve 2m dcery a ukončené bude v jejich možná 2 nebo 2 a půl letech :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.2.13 11:49

A to mi i advokátka podávala 2 x žádost o urychlení.
Důvod byl právě rozvod, který mi kvůli tomu stojí a byl by hned vyřízený :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová