Poprvé mě bolí prsa. Jsem v tom?

17
3.11.23 18:20

Poprvé mě bolí prsa. Jsem v tom ?

Ahojky mám dotaz. Nikdy mě neboleli prsa, nikdy… Tento měsíc mě už dnes 5ty den bolí a konkrétně spíše bradavky. Mám mít za 3 dny ms a je dost možné že to je kvůli tomu, ale překvapuje mě, že jsem to nikdy před tím nezažila. Hrozné bych si přála být tehu. Myslíte že je šance? :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1552
3.11.23 18:32

Sance je, ale pokud si hrozne prejes otehotnet, je mozne, ze sis neco vsugerovala, pripadne vypozorovala neco, co mivas casteji, jen sis toho doted nevsimla, mela jsem to taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.11.23 18:40

@starfish_at_night tak to je taky možné ale jako vyloženě se nesnazime o mimi ale jen už hrozné chci 😅 ☺️ máme prerusovanou souloz tudíž šance trochu je. Popravdě si opravdu nepamatuji ze bych to někdy měla, a na dotek to proste bolí a děsí mě co to je. Děkuji za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
3.11.23 18:41
@NataliStas píše:
@starfish_at_night tak to je taky možné ale jako vyloženě se nesnazime o mimi ale jen už hrozné chci 😅 ☺️ máme prerusovanou souloz tudíž šance trochu je. Popravdě si opravdu nepamatuji ze bych to někdy měla, a na dotek to proste bolí a děsí mě co to je. Děkuji za názor.

Chceš ty nebo oba? 8o

• Citovat
  • Upravit
8866
3.11.23 18:41
@NataliStas píše:
@starfish_at_night tak to je taky možné ale jako vyloženě se nesnazime o mimi ale jen už hrozné chci 😅 ☺️ máme prerusovanou souloz tudíž šance trochu je. Popravdě si opravdu nepamatuji ze bych to někdy měla, a na dotek to proste bolí a děsí mě co to je. Děkuji za názor.

Doufám, že chce také partner :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.11.23 18:46

@truelly samozdrejme chceme oba dítě. Vyloženě se nesnazime ale nebranime se tomu. ☺️ když by se to stalo tak oba vyletime radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
3.11.23 18:50

Jinak abych idpověděla, ano u mně to byl první příznak ještě před MS.

• Citovat
  • Upravit
17
3.11.23 18:52

@MamkaDouDou tak uvidíme jak se to u mě vyklube. Práve mě zajímá jestli to někdo tak měl nebo jestli si třeba po čase nemám zajít k lékaři či ne. Na mimi se moc těšíme ale pokud to nebude teď tak jindy. Času dost ☺️ děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.11.23 18:52
@NataliStas píše:
@truelly samozdrejme chceme oba dítě. Vyloženě se nesnazime ale nebranime se tomu. ☺️ když by se to stalo tak oba vyletime radosti.

To je divný, ne? Pokud byste vyletěli radostí, tak se to dělá jinak, než přerušovaně, přece.

Těhotná klidně být můžeš. Ale z přerušovaný těžko (pokud to ten tvůj umí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
3.11.23 18:55
@Zeoli píše:
To je divný, ne? Pokud byste vyletěli radostí, tak se to dělá jinak, než přerušovaně, přece.Těhotná klidně být můžeš. Ale z přerušovaný těžko (pokud to ten tvůj umí).

To mě právě taky zarazilo. Většinou kdo to nechává osudu, tak nevytahuje. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
MamkaDouDou
3.11.23 18:56
@NataliStas píše:
@MamkaDouDou tak uvidíme jak se to u mě vyklube. Práve mě zajímá jestli to někdo tak měl nebo jestli si třeba po čase nemám zajít k lékaři či ne. Na mimi se moc těšíme ale pokud to nebude teď tak jindy. Času dost ☺️ děkuji za odpověď

Na doktora máš spoustu času, nejdřív musí nedorazit MS.

• Citovat
  • Upravit
17
3.11.23 19:01

Tak vyloženě se teď o mimi nesnažíme a budeme se během roku už snažit a kdyby se to stalo teď tak budeme rádi a jsme na to připraveni, tot vše. Jen mě to zarazilo jelikož jsem nikdy prsa citlivá neměla a zeptala jsem se vás jen na rady či zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.23 19:15
@NataliStas píše:

Zajímavé… Partner by z potenciálního potomka vyletěl radostí a tak moc ho chce, že to radši hází ven… Hmm zajímavé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.23 19:18
@NataliStas píše:
Tak vyloženě se teď o mimi nesnažíme a budeme se během roku už snažit a kdyby se to stalo teď tak budeme rádi a jsme na to připraveni, tot vše. Jen mě to zarazilo jelikož jsem nikdy prsa citlivá neměla a zeptala jsem se vás jen na rady či zkušenosti.

No já bych si to moc nemalovala… Z přerušené, pokud to chlap umí, jen tak neotěhotníš. Jinak též se mi stalo, že jsem jeden cyklus měla před menstruací citlivé a bolavé bradavky, ale fakt neskutečně! Byla jsem si jistá, že jsem v tom (my se teda cíleně snažili) a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
3.11.23 20:26
@NataliStas píše:

Ale prosím tě už před rokem jsi psala že je máš citlivé, a celý rok si děláš těhotenské testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí