Jsem vdaná, ale pořád myslím na jiného

11.1.15 13:30

pořád na něj myslím

Ahoj, mám manžela a dceru, nikdy bych se nerozvedla, ale s manželem jsem celkem 8 let i s chozením a před 4 roky jsem potkala někoho, s kým jsem se občas sešla a bylo to skvělý! V tu dobu jsem se s přítelem (nyní s manželem) rozešla, ale vrátili jsme se k sobě. Kdyby mě tenkrát chtěl ten druhý kluk, tak s ním zustanu, ale nechtel a od te doby na něho pořád myslím, dokonce se mi o něm často zdá… Stalo se vám to taky, že máte supr manžela, dítě a přesto myslíte na někoho jiného? Až se někdy probudím a mrzí mě, že ten sen není pravda… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2638
11.1.15 13:32

Nejsi jedina :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
11.1.15 13:37

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.15 13:39

Mám to stejně… bohužel můj manžel není dokonalý, spíš až se divím proč s ním pořád jsem… myslím na svého prvního kluka, se kterým sem randila zase v době když sem randila i s manželem, ten byl rychlejší a jsme spolu do teď… kdyby ten můj první projevil zájem, asi bych i od manžela odešla… ale jsme mladí je nám 23… manželovi 30… mít doma normálního muže asi bych se jen pousmála a neřešila… můj je alkoholik s gamblerem v jednom, bohužel se projevil až po svatbě

• Citovat
  • Upravit
4400
11.1.15 13:51

Ja myslim, ze krome cerstve zamilovanych nebo puritansky zalozenych lidi ma kazda zena svou platonickou lasku, nekdy dve, tri, ctyri… :mrgreen:
Vubec to nesouvisi se spokojenosti ve vztahu, to casto ani samotna nevera(coz je pro spoustu lidi „tragedie“,kterou odmitaji prijmout),ale s prirozenou touhou zeny se zamilovat, prozivat romanticka anebo vasniva dobrodruzstvi a pribehy s dokonalym muzem, s idealizovanou fiktivni postavou atd atd atd :mrgreen:
Muzi casto zase mivaji platonicke milenky :mrgreen: Vetsinou to dost strifdaji narozdil od zen :P

Skutecnost je takova, ze ten ideal-celkem casto nejaka plne nenaplnena prvni opravdova laska :mrgreen: je obycejny chlap, nejspis by jsme s nim nevydrzeli ani dva roky a vetsinu tech super vlastnosti vcetne obrovske vasne si domyslime :mrgreen:

Je to krasny a zpestreni monogamie, ale clovek by nemel tyhle doslova pohadky michat s realitou. V realu kazdy vztah se zmeni ze zamilovanosti na pratelstvi, reseni slozenek, deti, stari…Ale dulezite je v nemnajit zodpovrdnost, spolehlivost, silne pratelstvi a kvalitni uspokojeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
11.1.15 14:00

@ulice Fakt? Tak to jsem asi divná, já žádnou platonickou lásku nemám, moje láska je můj muž.
Ale je pravda, že spolu nejsme tak dlouho.

• Citovat
  • Upravit
1224
11.1.15 14:04

@terezaaiuiuui
ano, taky to tak mám. Ale není to myšleno tak, že bych byla zamilovaná do jinýho chlapa to ne.. miluju toho co mám doma, ale občas se mi zdá o někom jiným toť vše

Příspěvek upraven 11.01.15 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
11.1.15 14:09

@Meha :palec: tak se přidávám k těm divným :lol: i přesto, čím jsme si s přítelem prošli, spíše čímž jsem si prošla já s chlapem, když se narodil mladší syn, tak mám stále oči jen pro něj, dokonce i pro mě, tedy po 5letech, což je můj nejdelší vztah :mrgreen:, tak když se pootočím po jiným, tak nikdy není ten dotyčný, tak tzv dokonalý jak ten co mám doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
11.1.15 14:09
@Meha píše:
@ulice Fakt? Tak to jsem asi divná, já žádnou platonickou lásku nemám, moje láska je můj muž.
Ale je pravda, že spolu nejsme tak dlouho.

Tak divna nejsi urcite :) Jen bud nemas tak silne vyvinuty pud nove, romanticke lasky a pribehu - a jsi zalozenim silne monogamni,mmch.proc zeny ctou romany, hltaji 11 odstinu, cumi na romantiku-dnes Roman pro zeny-ja se teda budu divat urcite :mrgreen:…A nebojeste neskoncila faze zamilovanosti-hormony, s tvym muzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.15 14:23

@terezaaiuiuui ano.. byla jsem s chlapem 8let, rozešli jsme se kvůli jeho lhaní, nevěrám a spoustě dalšího. Přesto jsem ho v době mého odchodu od něj hrozně moc milovala. Po čase jsem poznala nového mužského, neplánovaně, ale stalo se, že mi znovu s někým bylo krásně, těšila jsem se na něj atd. Dali jsme se dohromady, je to skvělý chlap, krásný, chytrý..
Jsme spolu tři roky, chystáme se vzít, pořídili jsme si dům a čekáme miminko…přesto neustále myslím na ex. Jak se má, co dělá, zda si někdy vzpomene. Atéž se mi o něm na mne až moc často zdá. :roll: Ráno jsem vždy jak praštěná a nevím, co si myslet. Jsem štastně zadaná, mám skvělého chlapa a přesto pořád v hlavě bývalého :|

• Citovat
  • Upravit
Meha
11.1.15 14:27
@ulice píše:
Tak divna nejsi urcite :) Jen bud nemas tak silne vyvinuty pud nove, romanticke lasky a pribehu - a jsi zalozenim silne monogamni,mmch.proc zeny ctou romany, hltaji 11 odstinu, cumi na romantiku-dnes Roman pro zeny-ja se teda budu divat urcite :mrgreen:…A nebojeste neskoncila faze zamilovanosti-hormony, s tvym muzem.

Slyším to poprvé, že většina žen, na někoho platonicky myslí, nějak jsem na tím nikdy nepřemýšlela a ani jsme to neprobíraly a kamarádkami a to probíráme kdeco :).

Je pravda, že asi nejsem typická ženská, romantické, takové ty harlekýnovské filmy zrovna moc nemusím (Láskou nebeskou ale nepohrdnu :D ), odstíny mi přišly vyloženě směšné, nebyla jsem schopná dočíst ani ten první díl.

A je asi i pravda, že hormony ještě pracují, s mužem jsem 2,5 roku, z toho 1,5 roku manželé, takže uvidíme, co bude za pár let ;).

Teď jen vím, že můj manžel je moje životní láska, nikdy jsem k nikomu necítila nic silného jako k němu, je to můj poklad :oops:.

• Citovat
  • Upravit
3168
11.1.15 14:49

@ulice
to myslím není pravda, já žádnou platonickou lásku nemám a nikdy jsem neměla (přes 18 let vztahu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
11.1.15 15:41
@terezaaiuiuui píše: Ahoj, mám manžela a dceru, nikdy bych se nerozvedla, ale s manželem jsem celkem 8 let i s chozením a před 4 roky jsem potkala někoho, s kým jsem se občas sešla a bylo to skvělý! V tu dobu jsem se s přítelem (nyní s manželem) rozešla, ale vrátili jsme se k sobě. Kdyby mě tenkrát chtěl ten druhý kluk, tak s ním zustanu, ale nechtel a od te doby na něho pořád myslím, dokonce se mi o něm často zdá… Stalo se vám to taky, že máte supr manžela, dítě a přesto myslíte na někoho jiného? Až se někdy probudím a mrzí mě, že ten sen není pravda… :,(

co na to rici, „lepsi vrabec v hrsti, nez holub na strese“, ale tohle dela spousta zenskych, je s nekym, s kym jsou tak nejak, protoze maji pocit, ze s nekym byt musi, nic noveho pod sluncem, neres to a zij, to co ti zivot dava, mozna hloupa rada, ale je nejaka jina, asi neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
11.1.15 16:50
@jajda32 píše:
@ulice
to myslím není pravda, já žádnou platonickou lásku nemám a nikdy jsem neměla (přes 18 let vztahu)
vsak nerikam,ze to tak maji vsechny zeny :) ale co jsme se bavily tak vsechny,skterymi jsme na to tema narazily ano… @Meha to je jeste hodne kratce,my pres 12 let…
@Pesimista píše:
co na to rici, „lepsi vrabec v hrsti, nez holub na strese“, ale tohle dela spousta zenskych, je s nekym, s kym jsou tak nejak, protoze maji pocit, ze s nekym byt musi, nic noveho pod sluncem, neres to a zij, to co ti zivot dava, mozna hloupa rada, ale je nejaka jina, asi neni
ale tak to neni, spatne to chapes-teda kdyz se budeme. bavit pouze o platonicke lasce.ta znamena pouze spestreni v predstavach, stejne jako kdyz se zena diva na romantiku a ma pocit, ze ona je ta hlavni hrdinka…a neco jako kdyz chlap si obcas predstavi pri masturbaci nejakou kolegyni a pak treba sousedku :lol: nebo prvni lasku…

A taky clovek.ma.slabost pro nektere osoby.Neni zamilovany, nechce s nimi realne byt,ale.ta chemie je tam silna. Problem je v tom, ze zeny si nekdy zacnou plest predstavy (=ten muj prvni je dokonaly) s realitou (=je to obyc chlap, s kterym bychom nevydrzeli).Hledaji stejne jako muzi tu vecnou vasen a romantiku a tajemstvi a lov a flirt atd atd…Ale ppkud se rozhodneme.pro.rodinu a monogamii, tak si muzeme z toho zachovat pouze platonicke lasky a obcasny flirt.

Samozrejme ze jsou take nestastna manzelstvi, ale to nesouvisi a tim zda maji dotycni platonicke lasky ci ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
11.1.15 17:15
@ulice píše: A taky clovek.ma.slabost pro nektere osoby. Neni zamilovany, nechce s nimi realne byt,ale.ta chemie je tam silna.

s tim souhlasim, ale pokud je tam „slabost“, zivot je potvora a snadno to nastrazi tak, ze pak je tezke odolat a problem na svete, nesouhlasim, ze by nechtel s nimi realne byt, spise jsou prekazky, pro ktere nemuze a ktere nejak nejdou odstranit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí