Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, ženy, maminky,
ráda bych se zeptala, zda některá z Vás nezná nějaký fakt zaručený recept na celulitidu. Protože já si vážně už nevím rady. Ať dělám co dělám, té ošklivé mršky se nemohu zbavit.
Je mi 23 let a pracuji jako servírka. Takže celý den běhám po restauraci a řekla bych, že pohybu mám až až, krokoměr mi jednou ukazovat 26 km za směnu…
K tomu po večerech se snažím posilovat zadeček, stehna…Mám celiakii, takže žádné pečivo, sladkůstky, dortíky, nebo něco podobného nejím. Naopak jím hodně zeleniny, piji freshe..No a piji také řekla bych, že dostatečně. I přes to všechno mám zadek a stehna dolíčkovaný, jak z výprodeje na Kubánské pomeranče. ![]()
Teď jsem si v Rossmannu koupila nějaký speciální krém, skoro se v tom koupu až asi tři měsíce a nemohu říct, že by se to nějak lepšilo. ![]()
Koukněte se ven, jak je tam krásně, přeci nemohu být na do smrti uvězněná v kalhotách.
Prosím radu
![]()
Tohle asi trápí hodně žen bez rozdílu věku. Taky mě to hodně se*e.
Trošku mi na to pomohlo mléko Neutrogena hloubkově hydratační + dřepy. I manžel si změny všiml. Ale zbavit se toho asi nedá.
Mně teda kupodivu velmi pomohl nejaky zpevňující gel proti cekulitidě od Nivei. Resp. mi pomáhá, pred letem začnu mazat 2× denně a po par dnech je to lepší… Samozřejmě, jakmile přestaneš, je to tam kde to bylo…
Zkus lymfodrenáž…ale ruční, ne strojovou…najdi maséra, který to umí a dělá. Odvodní to a pomůže…
Už několikrát jsem mamce kupovala zpevňující krém od Nivea a hodně si ho chválí ![]()
Lymfodrenáž je super. Zkus k tomu ještě třeba přípravek na odvodnění Forfemina.
Celulitida je vícefaktoriální problém. Což znamená že je daleko účinější když se problém řeší po všech možných příčin daného problému
1/PITNÝ REŽIM 2/POHYB 3/STRAVA 4/GENETIKA 5/PROBLÉMOVÁ KŮŽE 6/KYSELINA HYAULORUNOVÁ+VITAMÍN E+KOLAGEN
Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit že jeto naprosto účinné ![]()