Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Dostala jsem velmi narychlo pozvání na svatbu, kde mi záleží na tom, abych vypadala co nejlépe, bohužel jsem teď ale dost přibrala a do té svatby bych chtěla dát alespoň 5 kilo dolů. Mám cca 78 kilo na 168 cm
nemyslím to zle, ale myslíš že 5 kg půjde nějak výrazně poznat kromě toho, že se to projeví na obličeji?
A oblečení už máš anebo půjdeš kupovat těsně před akcí?
@Anonymní píše:
Dostala jsem velmi narychlo pozvání na svatbu, kde mi záleží na tom, abych vypadala co nejlépe, bohužel jsem teď ale dost přibrala a do té svatby bych chtěla dát alespoň 5 kilo dolů. Mám cca 78 kilo na 168 cm
Myslím, že 5kg na Tobě poznat nebude ![]()
@Malaga @Kikuška90
Před rokem jsem měla asi 68 kilo a je to oproti nynější vaze veliky rozdíl, bylo to na mě vidět opravdu hodně a byla jsem sice za co chytit, ale rozhodně ne tlusta. S takovou postavou bych byla spokojená. Takže polovina - 5 kilo si myslím, že by na mě mohlo jít aspoň trochu poznat, ne? Zakladatelka
Pokud teď nejsi na dietě, ale jíš normálně, doporučuju buď mléčnou dietu Rajko Dolečka nebo prostě nízkosacharidovou dietu (buď si kup třeba produkty Ketodiet nebo jez minimum sacharidů - takže maso, vajíčka, sýry a nesladkou zeleninu.) Jez pětkrát denně malé porce a dolů to určitě dáš, navíc nebudeš mít hlad. Půst pro začátečníka nedoporučuju, měla bys nejdřív dost hlad a na svatbě bys pak nemohla nic jíst, nejde jen tak skočit z půstu do přežíračky na svatbě.
Příspěvek upraven 26.05.16 v 10:25
@Anonymní píše:
@Malaga @Kikuška90
Před rokem jsem měla asi 68 kilo a je to oproti nynější vaze veliky rozdíl, bylo to na mě vidět opravdu hodně a byla jsem sice za co chytit, ale rozhodně ne tlusta. S takovou postavou bych byla spokojená. Takže polovina - 5 kilo si myslím, že by na mě mohlo jít aspoň trochu poznat, ne? Zakladatelka
Hele 5kg tuku za 2 týdny neshodíš. Maximálně můžeš držet hladovku a vyprázdní se Ti střeva + dáš dolů svalovou hmotu = né, vidět to na Tobě prostě nebude.
@Kikuška90 píše:
Hele 5kg tuku za 2 týdny neshodíš. Maximálně můžeš držet hladovku a vyprázdní se Ti střeva + dáš dolů svalovou hmotu = né, vidět to na Tobě prostě nebude.
To nesouhlasím, když bude držet nízkosacharidovou dietu, na začátku se výrazně odvodní a tuk ubyde taky, takže efekt tam určitě bude, odzkoušeno.
@sanyaa No jooo, na vodu jsem zapomněla
Ale to je taky špatně, tuk?? No možná kilčo dolů dá, víc určitě ne.
Zakladatelko, je to opravdu příliš krátká doba, zkus se radši poohlédnout po nějakém oblečení v kterém budeš vypadat dobře i s kily navíc ![]()
Lze zhubnout 5 kg za 2 týdny. Ale záleží i na těle, spalování, atd. Na takové rychle zhubnutí lze mléčná dieta, mám s tím zkušenost. Není to nic zdravého, samozřejmě, ale lze jednorázové zkusit. Já měla 75 kg na 160 cm a po zhubnutí 5 kg to na mě bylo poznat. Ted už teda mám asi o 11 kg méně ![]()
Při té mléčné dietě jsem za 11 dnů shodila 3,5 kg. Kdybych držela déle o 4 dny, je možné, že by bylo ještě další kg dole.
Ketodieta- minimum cukrů. Ale zdravé to není. Nejedla bych ani mléčné výrobky, nic kde je mouka, žádné ovoce.
Pouze zelenina, maso, vejce, par oříšků a dobré tuky. Tekutiny, čaje na zestíhlení. Cvičit každý den a hodně chodit.
@quinsley píše:
Ketodieta- minimum cukrů. Ale zdravé to není. Nejedla bych ani mléčné výrobky, nic kde je mouka, žádné ovoce.
Pouze zelenina, maso, vejce, par oříšků a dobré tuky. Tekutiny, čaje na zestíhlení. Cvičit každý den a hodně chodit.
Ano, tuto cestu bych zvolila, ale necvičila bych. V počátku se to u těchto diet ani nedoporučuje. Pokud teda zakladatelka není sportovní nadšenec, v tom případě by to asi zvládla, jinak myslím, že odpadne, a myslím i, že když na tělo moc zatlačíš na všech frontách najednou, hubnutí nejde rychleji ale naopak tělo stávkuje. Po pár týdnech začít cvičit je pak ale samozřejmě super.