Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak si to tady čtu, byla jsem pořádně napnutá jak to s váma dopadne a ono takhle… je fajn, že to berete takhle,ostatně napoprvý je fakt klika když se to povede, doufám, že dáte vědět jak probíhá další snažení - nemyslim teď nějaký intimní detaily z vašeho tulení
Hlavně klídek, teď máme léto, noci jsou žhavé, to půjde úplně samo, uvidíte. ![]()
Ahoj, tak jsem to taky v sobotu dopoledne dostala …jsme na tom uplne stejne
…jsem zvedava na pristi mesic …
lllenko-to není možné fakt??Takže já po 33 dnech a ty po 34 že??No já jsem taky zvědavá jak to bude další měsíc.tak to je fajn to bychom to mohli mít podobně.A máš ji silnou nebo slabou?Já právě že dost silnou ani na to nejsem zvyklá,při HA to bylo jen tak trošku a teď hrůza.
no dneska mi už pomalu končí,takže zítra už asi nepřijde.To byla rychlovka.Tak hurá do snažení.
lllenko-kdepak jsi?Jak to vypadá s tebou tento cyklus?u mě zatím vypadá že ovulace proběhla před 2 dny,tak uvidíme.
Wocinko- jak ty se máš?Co mimísek v bříšku?
Ahoj no zatim nevim.....ale snazime se poctive
..tak uvidim pristi tyden…a co ty??
Ahoj llenko to jsem ráda,že jsi ještě tady,my jsme teď byla na dovči včera večer jsme přijeli,jinak já jsem dnes 9 DPO zítra si asi budu dělat test,mám ten nejcitlivější,ovulace přišla o 2 dny dřív než minule.Ale myslím,že to zase nevyšlo.
no ja jsem taky zvedava..test si asi jeste delat nebudu…necham to az na pristi tyden pokud to nedostanu…ale taky to nevidim moc nadejne.....a kde jste byli na dovci??? ja tento rok dovolenou mit nebudu..tak doufam, ze aspon ta materska vyjde ![]()
Byli jsme na Macoše,včera ráno jsme pak jeli do Dvora Králové do zoo.Zítra jedem na chatu na 3 dny proto si budu dělat ten test tak brzy,abych věděla zda můžu něco vypít,třeba pivko v tom vedru.Jinak bych taky samozřejmě čekala až do uterý zda dorazí ta mršule.
vůbec nic.jen mám citlivé ty bradavky ale ty už mám citlivé od ovulace.A dneska je mi nějak divně ale to asi tím šíleným vedrem.Jsem doma a tady je fakt děsně.
to jsem na tom stejne.....taky me boli prsa..ale ty me boli myslim uz od minule MS…
test se jmenuje combo II kolik stál to teď nevím přesně ale byl dost levný.Ale sehnala jsem ho z internetu.A slouží mi pouze pro případy jako je tento že potřebuji zjistit rychle zda jsem těhu kvůli případnému alkoholu.Jinak bych čekala do ms.