Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky,
poraďte mi prosím nějaké CD s hudbou, určené pro děti, které pomůže miminku (2 měsíce) usnout a v případě potřeby jej také udrží spící. Může to být i něco jako hudba na kolotoči nad postýlku, tu má moc rád, ale hraje jen chvilku nebo např. zvuky moře, deště apod. Malému trvá šíleně dlouho než usne, i když je totálně unavený a pomáhá nám hudba, kterou máme na houpačce (tam ho ale nenechávám spát) nebo jakékoliv hučení (zapnutý vysoušeč vlasů a podobné techniky jsme si užili už s prvním dítětem a znovu se mi do toho moc nechce).
Děkuji
![]()
Děkuji!
Hned jsem si to našla na internetu. Tedy cena dost vysoká, ale co bych nedala za možný klid při uspávání toho našeho drobečka ![]()
Cancerko, a u vás to fungovalo i na děti? Nebo jen na tebe?
Mě bys mohla pustit klidně i Kabáty na plné pecky a já bych usnula hned (moc toho teď nenaspím).
ahoj, nám se miminko teprve narodí, ale stáhla jsem z uložto.cz relaxační hudbu pro miminka a je to paráda, usínáme celá rodina ![]()
U nás výborně zabírá na usnutí album Skyforger od Amorphisu
Asi to teda není úplně přesně to, co hledáš, ale většinou stačí 2 písničky ![]()
Eliško - noooo já mám extrémní děti…moje děti usínají tak, že jim zazpívám, nebo řeknu pohádku, položím, dám pusu, dobrou noc a pápá a to je celé usínání ![]()
takže tuhle hudbu jim pouštím normálně přes den, ale mám pocit, že se jim líbí a že je uklidní
Cancerko,
u staršího už to také tak bohudík funguje, ale než se to naučil, dal nám pořádně zabrat. No a jeho malý bráška má s usínáním také problémy.
Holky, nemate nektera zkusenost s CD Detska hraci skrinka? Maji ted akci na slevomatu, jsou to tri CD i s vanocnima. Premyslim, ze bych poridila kamaradce.
Ahoj, zkušenost nemám, ale já si stáhla na uloz.to bedtime lullaby - baby sleep music a přijde mi to moc příjemné pro miminka, je to monotónní a připomíná mi to hrací skříňky a má to asi 25 minut, mám to v telefonu a z toho to pouštím ![]()
Já jsem dostala CD Studánka plná hvězd ( http://www.petrpinos.cz/…a-plna-hvezd?… )