Poraďte hudební CD pro usínání / spinkání

147
16.2.11 11:09

Poraďte hudební CD pro usínání/spinkání

Maminky,
poraďte mi prosím nějaké CD s hudbou, určené pro děti, které pomůže miminku (2 měsíce) usnout a v případě potřeby jej také udrží spící. Může to být i něco jako hudba na kolotoči nad postýlku, tu má moc rád, ale hraje jen chvilku nebo např. zvuky moře, deště apod. Malému trvá šíleně dlouho než usne, i když je totálně unavený a pomáhá nám hudba, kterou máme na houpačce (tam ho ale nenechávám spát) nebo jakékoliv hučení (zapnutý vysoušeč vlasů a podobné techniky jsme si užili už s prvním dítětem a znovu se mi do toho moc nechce).
Děkuji :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2986
16.2.11 11:16

Music for Mother and Child

u tohohle usínám i já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
16.2.11 11:21

Děkuji!

Hned jsem si to našla na internetu. Tedy cena dost vysoká, ale co bych nedala za možný klid při uspávání toho našeho drobečka :palec:

Cancerko, a u vás to fungovalo i na děti? Nebo jen na tebe? :lol: :lol: Mě bys mohla pustit klidně i Kabáty na plné pecky a já bych usnula hned (moc toho teď nenaspím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
16.2.11 11:35

www.rolandsante.cz

celá kolekce pro miminka… úžasné!!!
NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.2.11 12:29

ahoj, nám se miminko teprve narodí, ale stáhla jsem z uložto.cz relaxační hudbu pro miminka a je to paráda, usínáme celá rodina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.2.11 12:30

U nás výborně zabírá na usnutí album Skyforger od Amorphisu :lol: Asi to teda není úplně přesně to, co hledáš, ale většinou stačí 2 písničky :lol:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
16.2.11 13:11

Eliško - noooo já mám extrémní děti…moje děti usínají tak, že jim zazpívám, nebo řeknu pohádku, položím, dám pusu, dobrou noc a pápá a to je celé usínání :-)
takže tuhle hudbu jim pouštím normálně přes den, ale mám pocit, že se jim líbí a že je uklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
16.2.11 14:19

Cancerko,
u staršího už to také tak bohudík funguje, ale než se to naučil, dal nám pořádně zabrat. No a jeho malý bráška má s usínáním také problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.11.14 09:02

Holky, nemate nektera zkusenost s CD Detska hraci skrinka? Maji ted akci na slevomatu, jsou to tri CD i s vanocnima. Premyslim, ze bych poridila kamaradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.12.14 10:38

Ahoj, zkušenost nemám, ale já si stáhla na uloz.to bedtime lullaby - baby sleep music a přijde mi to moc příjemné pro miminka, je to monotónní a připomíná mi to hrací skříňky a má to asi 25 minut, mám to v telefonu a z toho to pouštím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
2.3.15 21:28

Já jsem dostala CD Studánka plná hvězd ( http://www.petrpinos.cz/…a-plna-hvezd?… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí