Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Z pozice exmanzelky bych naopak ocenila, že muž drží ke svým dětem dětem stejný přístup jako jeho bývalá žena… To, že ty s tím nesouhlasis, to jste si měli vyjasnit, než jste spolu začali žít. Vzdyt tohle jsi musela vědět, že je muž příznivcem alternativniho přístupu k léčení nemocí. A když jsou děti ve střídave péči, tak si je přece ani nemůže brát pouze zdravé.
@Anonymní píše:
Z pozice exmanzelky bych naopak ocenila, že muž drží ke svým dětem dětem stejný přístup jako jeho bývalá žena… To, že ty s tím nesouhlasis, to jste si měli vyjasnit, než jste spolu začali žít. Vzdyt tohle jsi musela vědět, že je muž příznivcem alternativniho přístupu k léčení nemocí. A když jsou děti ve střídave péči, tak si je přece ani nemůže brát pouze zdravé.
Tak on je rozdíl alternativní medicína ale pokud někdo má teploty a kašle 3 týdnem nebo jak dlouho píše zakladatelka tak už asi to léky chce
@Anonymní píše:
Tak on je rozdíl alternativní medicína ale pokud někdo má teploty a kašle 3 týdnem nebo jak dlouho píše zakladatelka tak už asi to léky chce
O teplotě jsem nic nezaznamenala… Jen vlekly kašel a rýmy..
@Twixinka píše:
Mam to podobne,manzelovi deti z prvniho manzelstvi sem jezdi casto s kaslem,rymou apod a vybaveni homeopatiky,ktera jsou uplne na houby,takze jin tady dva dny davame normalni pripravky a odjizdeji od nas vicemene zdravi .. maminka ani nema cas s nimi dojit k doktorovi,ptze uz dva roky pracuje a ma strasne dulezity post v jednom radiua jinak neudelas nic
s manzelem se nastesti da mluvit,ale stejne je obcas priveze chcipnute a to pak radim a ceky vikend s nim nemluvim
nejde o me,ale mame patnactimesicni dcerku,ktera jeste nemela rymu,ani kasel a ze bych o to nejak stala se rict neda
hele, me predevcirem chtela lekarnice prodat homeopatikum na posileni imunity me 2 lete dcery. Tak jsem se pousmala, zeby tomu mala musela rozumet, aby na ni to placebo mohlo fungovat. Lekarnice mi ledove odsekla, ze to samozrejme funguje, ale pokud me to neoslovuje, tak v poradku.
Ty jo, a tohle pracuje v lekarne.
@warita píše:
hele, me predevcirem chtela lekarnice prodat homeopatikum na posileni imunity me 2 lete dcery. Tak jsem se pousmala, zeby tomu mala musela rozumet, aby na ni to placebo mohlo fungovat. Lekarnice mi ledove odsekla, ze to samozrejme funguje, ale pokud me to neoslovuje, tak v poradku.Ty jo, a tohle pracuje v lekarne.
Ono prý u placeba stačí, když tomu věří u malých dětí rodič - dítě z chování vycítí jakousi „důvěru, že to zabere“ a je to
Obdobně to funguje i u domácích mazlíčků.
@Anonymní píše:
Jasně, málo lidí te podpořilo, tak tu budeš vystupovat za další období a podporovat sama sebe… Stále víc a víc mám pocit, že muž i ex jsou zcela normální a ty přecitlivělá hysterka.
@Knihomyš píše:Tak nějak, placebo zabírá super, mám univerzální lék, b-komplex, ten zabírá na takových neduhu
Ono prý u placeba stačí, když tomu věří u malých dětí rodič - dítě z chování vycítí jakousi „důvěru, že to zabere“ a je toObdobně to funguje i u domácích mazlíčků.
@j.a.n.i1 píše:
Tak nějak, placebo zabírá super, mám univerzální lék, b-komplex, ten zabírá na takových neduhu![]()
pry to zabira i na apetit, takze premyslim, ze to zkusim.
@warita ty kraaaso,tak to uz je na me moc
ja vzdycky,kdyz mi to nekdo cpe,tak mu odseknu,ze kdyby to melo schvalene lecive ucinky,tak to neni homeopatikum
ja tohle proste neuznavam a neverim tomu,ze to nekomu pomaha,fakt jedine ten placebo efekt,ale ten je tak dlouho,jak dlouho tomu clovek veri ![]()
@Tichošlápek píše:
Bohužel neudelas nic. Nejsi rodič. Ovšem žít s takovým fanatikem bych teda nedala. Jinak do školky s takovou rymou nesmí, dost se divím, ze jim dítě převezmou. Zkus koupit aspoň bylinný sirup, třeba stopkasel - to by mohl zkousnout i odpůrce lékůPříspěvek upraven 11.01.19 v 15:13
Proč by nic neudělala? Nemám ráda přísloví: Nehas, co tě nepálí. Tohle ty děti může pěkně zničit. Zašla bych na sociálku a řešila to tam, když je přítel blb.
Za děti zodpovídají rodiče, zakladatelka diskuze převzala odpovědnost za partnera.na sociálce se sepíše max. Protokol. Partnerska poradna?
Bodejť by homeopatie fungovala
když byly provedeny zcela jasné pokusy, kdy se skupina lidí tisicinasobne předávkovala homeopatiky a hádejte co…nic jim nebylo
čili, žádná účinná látka, hotovo dvacet. Možná jako placebo.
Zbav se jich všech, já bych jim buď zakázala návštěvu, nebo milého ex vypakovala k jeho úžasným nemocným dětičkám. Vím že ty za to nemůžou - ale nakazit mi někdo moje dítě takto svévolně a sobecky, řádila bych jako tajfun.
@Anonymní píše:
Ano přesně , jen homeopatika nic víc oni ani k jinému lékaři nechodí ani nikdy nebyli a já potom co jsou u nás si beru v práci volno aby byli v klidu a stejně je to zbytečne
Tak je vem k doktorovi, kdyz uz jsi doma.
Vis ja bych dite s rymou a kaslem do skoly a skolky taky, dala, chodime na vylety, delame jakoze nic…kazdej ma jinej pristup. Pro me je stopka teprve teplota. Fakt nevidim smysl v tom drzet decka s rymou doma (ani se zelenou). Zadny vliv to na prubeh choroby nema.
Ja ta decka nevidela, mozna jsou fak zanedbana a predsmrtna… nejlepe kdyz to posoudi lekar a osobne. Pripadne pak treba volej OSPOD.
@Anonymní píše:
podepisuji!
Tak ale jestli má soudem určené, že mají být u vás, tak je přece musí vozit i nemocné, ne?
Jako chápu, že je to blbé, ale i tak se prostě nemocem nevyhneš, když začala holka chodit do školky, tak byla nemocná celý podzim-zimu, teď ze školky dotáhla sedmou nemoc a chytl to roční syn, manžel a můj taťka a ten průběh u dospělých byl fakt peklo, jak byli oslabení, tak šup a mají zápal plic, ty nemoci se prostě strašně točí, hlavně do školek a škol chodí i nemocné učitelky, protože jich je málo, tomu se prostě nevyhneš.