Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doporučuji Sedmilhářky, Casual, Girls a Rozvod. Jsou to super oddechovky a celkem sranda, Sedmilhářky jsou teda trošku náročnější a dramatičtější, ale uplně super. Pokud bys chtěla něco náročnýho a napínavýho, tak doporučuji Westworld, ten mě totálně dostal. ![]()
Přesně takové, jak chceš ty žádné neznám, ale za sebe ze seriálů doporučuji Teorii velkého třesku a Hru o trůny (to kdybys měla chuť na něco méně oddychového někdy ![]()
S tema upirama je to True blood ne? ale nevim s kterym nakonec zustala. jinak ja taky doporucuji Sedmilharky. jestli se chces fakt zasmat tak Ajtaci, ale to je opravdu prca a zadna romantika.
Jako oddychovka není špatné Switched at birth, Greys anatomy, The Fosters. Z českých Až po uši (HBO)
Ahoj,
jste všichni úžasní zlatí a moc vám všem děkuju! Začala jsem Luciferem a musím říct, že to je teda NĚCO! Skvělý seriál i herecké obsazení, zcela jednoznačně moje krevní skupina! Postupně omrknu i ty ostatní…
Tak určitě klasika Přátelé, ti nikdy nesklamou a ta devadesátková atmosféra je prostě boží. Déle HIMYM a Skins.