Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nejsem zrovna člověk, co tráví spoustu času u programu televize, spíše si to co chci vidět, vybírám a pak stahuji. Mé znalosti seriálů a čas jsou dost omezené, tak mne napadlo se zeptat na radu tady. Když už se dívám, tak se chci bavit, takže prosím žádné hluboké psycho, spíš oddechovky. Jediné dva seriály, co jsem za poslední tři roky viděla celé, spíš tedy stáhla, byly The Vampire Diaries (Upíří deníky) a Hart of Dixie (Doktorka z Dixie). Oba dva se mi moc líbily, ikdyž to byl velmi odlišný žánr. Nevíte prosím o něčem podobném, kde by základem byl trojúhelník holka+2 kluci (jeden „dobrý“, ten druhý „bad boy“ - za podmínky, že nakonec skončí s tím druhým?). Pokud v tom bude i humor a nějaké super „hlášky“, tím líp, na žánru a prostředí nezáleží, na inteligenci autorů a herců ano. Hlavně žádné teen seriály čistě ze střední školy, to by mne vzhledem k věku nebavilo. A taky bych vynechala všechny české seriály i zahraniční typu „v lednu“ je ráno a v "březnu“ se koukám na to, co se stalo ten samý den večer (proto prosím žádná Ordinace, Ulice, 90210, Esmeralda atd.) Děkuji.
No já bych doporučila seriál Jak jsem poznal Vaši matku. Je to sranda
ale je to o partě 3 kluků a myslím že 2 holek..
@Fanete Buffy premozitelka upiru. S tim „bad boy“ to ma takovy vselijaky vyvoj (chvili je bad, pak good a tak
) ve svych nacti jsem byla pro Angela, pozdeji bych hlasovala pro Spika ![]()
The Originals by se ti líbit mohl, je to o Původních z The Vampire Diaries (byly tam někde ve třetí sérii myslím)
Nebo zkus stoserialu.cz napíšeš tam název seriálu, který se ti líbil a ono ti to najde 100 seriálů na podobné téma, třeba tě tam z toho něco zaujme ![]()
Zkus ringer… je to malinko o něčem jiným, ale mohlo by se to líbit
@Fanete Stranger Things, Braking bad, Black books, Dexter, Homeland, House of Cards, Narcos, Vikings, Bron/Broen(běží poslední série), Taboo, Sherlock Holmes od BBC, kontroverzní Preacher, Westworld. ![]()
Svěho času jsem se ráda koukala na Chirurgy, ale ty už maj strašně moc dílů a sérií. Poslední dobou mě bavily Big Little Lies (Sedmilhářky), House of Cards (to je teda
) Narcos (tam je velký WTF efekt, že je to podle skutečných událostí), Punisher (hlavní hrdina je hoodně velkej bad ass a je to hodně drsný) a teď sjíždíme Black Mirror, to ale není klasický seriál. Jako oddychovka mě bavilo How I Met Your Mother a Big Bang Theory, tam znám ale jen ty první série.
Seriály co píšeš se líbili i mě a teď jsem dokoukala útěk z vězení to mě opravdu chytlo
This is us
v soucasnosti nejoblibenejsi serial 30tniku v USA ![]()
K tomu, co tu uz padlo, bych ještě navrhla Lucifera, to by te mohlo bavit a nema to milion dílů.
@Fanete Jane the Virgin
Splňuje všechna tvoje očekávání.
https://www.topserialy.to/…irgin-s01e01
Příspěvek upraven 12.02.18 v 15:32
@Fanete píše:
Ahoj, nejsem zrovna člověk, co tráví spoustu času u programu televize, spíše si to co chci vidět, vybírám a pak stahuji. Mé znalosti seriálů a čas jsou dost omezené, tak mne napadlo se zeptat na radu tady. Když už se dívám, tak se chci bavit, takže prosím žádné hluboké psycho, spíš oddechovky. Jediné dva seriály, co jsem za poslední tři roky viděla celé, spíš tedy stáhla, byly The Vampire Diaries (Upíří deníky) a Hart of Dixie (Doktorka z Dixie). Oba dva se mi moc líbily, ikdyž to byl velmi odlišný žánr. Nevíte prosím o něčem podobném, kde by základem byl trojúhelník holka+2 kluci (jeden „dobrý“, ten druhý „bad boy“ - za podmínky, že nakonec skončí s tím druhým?). Pokud v tom bude i humor a nějaké super „hlášky“, tím líp, na žánru a prostředí nezáleží, na inteligenci autorů a herců ano. Hlavně žádné teen seriály čistě ze střední školy, to by mne vzhledem k věku nebavilo. A taky bych vynechala všechny české seriály i zahraniční typu „v lednu“ je ráno a v "březnu“ se koukám na to, co se stalo ten samý den večer (proto prosím žádná Ordinace, Ulice, 90210, Esmeralda atd.) Děkuji.
Trojúhelník v tom tak úplně není, ale když jsi dala Upíří deníky tak není špatný Lucifer..hl. hrdina je fakt k sežrání ![]()
Doporučuji Sedmilhářky, Casual, Girls a Rozvod. Jsou to super oddechovky a celkem sranda, Sedmilhářky jsou teda trošku náročnější a dramatičtější, ale uplně super. Pokud bys chtěla něco náročnýho a napínavýho, tak doporučuji Westworld, ten mě totálně dostal. ![]()