Poranění hřebce při souloži

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
56505
13.8.21 19:00

Tady opravdu nikoho nezajímá jak to dělají zvířata.

• načítám...
Anonymní
13.8.21 19:04
@topazio píše:
Proč s tímto tématem jdeš na rodičovský web? Tady to nikoho nezajímá.

Když tě to nezajímá, pro mi Teda píšeš?

• Upravit
56505
13.8.21 19:05
@Anonymní píše:
Když tě to nezajímá, pro mi Teda píšeš?

Protože tady jsi špatně. Tady takové úchyloviny nikoho nezajímají.

• načítám...
40477
13.8.21 19:09
@Anonymní píše:
Zdravím, dočetl jsem se, že u koní při páření see může hřebec zranit tak, že když je samice užší tak nějak tím že je mají dlouhé a tenké(jak hadice ) se mu může nějak „utlačit“ ale nepochopil jsem jak se to myslí, dál info nebylo, není tu někdo odbornk na koně a nevěděl by podrobnosti? díky moc za rady, opravdu nechápu jak se může zranit o samčí pohlavní trakt, když je všechno uvnitř samičky měkké(děloha, vaginální svaly) jak to může hřebce zranit?
díky moc

Pomáhala jsem známému prodat koně a nejspíš Tě to překvapí, ale jsou weby jen o koních.

Tam doporučuju vyrazit se svým dotazem… :P

A proč anonym, na dotazy nevidím důvod? 8)

• načítám...
Anonymní
13.8.21 19:10
@topazio píše:
Protože tady jsi špatně. Tady takové úchyloviny nikoho nezajímají.

Právě, pokud to nezajímá, přejdu dal a ne komentují, tebe a další podobné evidentně zajímá, jak prudit lidi a psát jim, jak je dána věc nezajímá ale že jsou to divno úchylové normální člověk to přejde a jde dál, tady je vidět nějaký komplex agilnosti a trapné rádoby uvedomilosti či co, asi jako prudit člověka že nemá roušku ačkoliv to není v popisu mě prace

• Upravit
Anonymní
13.8.21 19:11
@free333 píše:
Pomáhala jsem známému prodat koně a nejspíš Tě to překvapí, ale jsou weby jen o koních.

Tam doporučuju vyrazit se svým dotazem… :P

A proč anonym, na dotazy nevidím důvod? 8)

Už jsem se ptal i jinde :D

• Upravit
Parninas
13.8.21 19:11
@Anonymní píše:
Já to nechápu no, četl jsem asi jen základní info
A k tomu mě napadlo jestli se to nemůže stát i člověku, jelikož koně prý ho mají podobný jak lidi, narozdil od šelem nemáme ani jeden kost a jen ty houbová tělíska :mrgreen:

Ho chceš rvát do nějaké klisny a bojíš se že ti ho ufikne? Nebo proč ta starost? :think:

• Upravit
56505
13.8.21 19:16
@Parninas píše:
Ho chceš rvát do nějaké klisny a bojíš se že ti ho ufikne? Nebo proč ta starost? :think:

Z webu o koních ho asi vyhodili, tak přišel sem.

• načítám...
Parninas
13.8.21 19:18
@topazio píše:
Z webu o koních ho asi vyhodili, tak přišel sem.

Může zkusit Modrého Koníka. :mrgreen: Tam to mají i ve jméně, třeba poradí.

• Upravit
Uslava
13.8.21 19:23
@Anonymní píše:
Zdravím, dočetl jsem se, že u koní při páření see může hřebec zranit tak, že když je samice užší tak nějak tím že je mají dlouhé a tenké(jak hadice ) se mu může nějak „utlačit“ ale nepochopil jsem jak se to myslí, dál info nebylo, není tu někdo odbornk na koně a nevěděl by podrobnosti? díky moc za rady, opravdu nechápu jak se může zranit o samčí pohlavní trakt, když je všechno uvnitř samičky měkké(děloha, vaginální svaly) jak to může hřebce zranit?
díky moc

Neumíš hledat na netu?

• Upravit
Anonymní
13.8.21 19:23
@Parninas píše:
Může zkusit Modrého Koníka. :mrgreen: Tam to mají i ve jméně, třeba poradí.

Díky 😁

• Upravit
Anonymní
13.8.21 19:24
@Parninas píše:
Ho chceš rvát do nějaké klisny a bojíš se že ti ho ufikne? Nebo proč ta starost? :think:

Jojo :lol: :lol:

• Upravit
Alriga
13.8.21 19:45

Ona už ta formulace „soulož“. Koně spolu faaakt nesouloží.

• Upravit
Jolka86
13.8.21 19:49

Zalíbila se ti nějaká klisna? Oni koně připouští? Já myslela, že už se provádí inseminace?

• Upravit
Alriga
13.8.21 20:07
@Jolka86 píše:
Zalíbila se ti nějaká klisna? Oni koně připouští? Já myslela, že už se provádí inseminace?

Přirozená plemenitba opravdu málokdy.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová