Poradna duly
Jana Čurdová
@fepe @Telny Holky, díky za rady a porady… Cítim se dobře, nic mi není, jsem v 19. tt a na té dovče bych měla být ve 20. tt.
Přítel říká, budoucí manžel, říká, že to zvládneme, že bude se mnou jíst jen „ověřené“ porkmy, samozřejmě pít balenou vodu a na sluníčku se stejně nedá být pořád.
Máme odlétat v neděli, takže se musim do pátku rozmyslet. Strašně bych chtěla jet, je to super a mamka mi udělala radost, jenže to mluvim za sebe a musim ještě mluvit za mrňouse v bříše ![]()
Určitě napíšu, jestli jedeme a jak jsem dopadla. Mám doma půjčený Angel sounds, takže jestli pojedu, vezmu ho s sebuo, abych si vždy poslechla mimčo a věděla, že je v pohodě.
@katuska_m Díky
Docela jsi mě uklidnila.
Doktorka má dovču, dojdu alespoń do lékárny a poradim se tam. Taky bych chtěla, musim to promyslet všechno ![]()
@Dasenka.svc neboj, bude to dobry!!!ja bych taky jela… ale musis byt opatrna, urcite se porad v lekarne a jlavne si kup tehotrnske tampony na plaveni, napustene vazelinou, dostatek vlhcenych ubrousku, kdyz vylezes z, vody a nebude pobliz sprcha -kryta, aby sis mohla umyt imtimni mista
, tak urcite ty ubousky, pak krem s vysokym faktorem!!!a urcite bych nastavajiciho upozornila, ze si to a neuzije tak jako byste mimi nemeli, protoze venku muzes byt jen chvili, pak se schovat, urcite ne cely odpo u vody… sice to bude super dovca, ale bude to taky dost o odrikani a uvidis za co manzilek stoj, jestli bude tolerantni a bude mu zalezet vic na tobe a malym prckovi, nez na tom, aby si uzil dovcu… drzim palecky… a havne si zjisti jak je to s tim jidlem v egypte a piti je jasny, balena voda
@katuska_m Díky za rady ![]()
Já myslim, že nejdůležitější bude dávat si pozor na jídlo a nevystavovat se zbytečně moc sluníčku.
Když půjdu k vodě (bezén, moře), tak se pořádně namazat a raději ležet pod slunečníkem ve stínu.
Jsem skoro přesvědčená, že pojedu!!! Tak snad to zvládneme, všichni tři ![]()
@Dasenka.svc urcite to bude super a zvladnete to!!jen skoda, ze je to Egypt, kdyby to byla nejaka cibilizovanejsi zeme v Evrope, bylo by to lepsi, ale v pravidlama to urco zvladnete a budes rada, ze jsi jela
@Dasenka.svc Ahoj, je blbý že se nemůžeš poradit s doktorkou, ale pokud nemáš v těhotenství žádné komplikace, tak bych jela a pořádně si to užila ![]()
Tak přeju super dovolenou ![]()
@Sisi 79 @katuska_m Ahoj holky, tak jsme to doma včera probírali a rozebírali… Shodli jsme se na tom, že něco se může stát klidně doma nebo na Mácháči, takže v neděli vyrážím směr Egypt.
Napíšu Vám pak, jak to probíhalo a jaký to bylo v „jiném“ stavu
@Dasenka.svc užijte si to. Asi bych si to taky nenechala ujít
držím pěsti ať je vše v pohodě i tam!
Ahoj holky, tak zítra mě čeká test na cukrovku a vůbec se neteším ![]()
Něco nového u vás?
Tady to žije holky
Mám po tý cukrovce a v poho, myslela jsem že to bude horší.
Jinak se nám mimi úspěšně schovává, ale za 14 dní jdeme na 3D ultrazvuk, tak snad se už odtajní ![]()
@Sisi 79 ahojky, mě ten cukr čeká koncem srpna, už mám papír doma a do poradny jdu 3. září. V kolikátým týdnu jsi šla? Mimí se vám schovává jo?
snad se pak ukáže na tom 3d, když už si za něj zaplatíte
jinak já dneska vlezla na váhu a první 1,5kilo nahoře, snad toho na konci těhu nebude moc!
Já jsem byla včera, takže 24+3. Na kontrolu jdu jako ty, taky 3.9. ![]()
Se máš, kilo a půl, to snad ani není možný ![]()