Poradna duly
Jana Čurdová
@Sisi 79 jak jsem psala výš, tak si má z čeho brát
ale obávám se, že teď to nahoru poletí až moc rychle…no já jdu na ten cukr až týden před poradnou. Já ani pořádně nevím kolik jsem, když je to pokaždý jinak, nějak 24tt ![]()
@kamcav11 V tomhle už můžu říct pokročilejším těhotenství by si to měla mít napsané v těhu průkazce. Mě tam vždycky MUDr v den kontroly napíše v kolikátem byla ta kontrola- mám tam vždy 2 údaje, podle poslední ms a pak stáří podle utz. ![]()
Ahoj holky, posilam pozdrav z Egypta…
Zatim vse zvladam v pohode, vetsi starosti nez o zdravi mimca, mam ted z tech nepokoju. Sice jsme mimo deni, ale uz chci byt doma.
A mimco se zda v pohode, jsem ted 20+2 a krasne se mi vrti v brise
Az se vratim, jdu hned 26. 8. k doktorce a pak 28. 8. do Gennetu na 3D a na velky UTZ, tak snad je vse v poradku a snad nam reknou, co budeme mit.
@Sisi 79 JJ, to on mi tam píše, ale nepočítám to přesně na dny, jen vím, že 24tt ![]()
@Dasenka.svc ahojky, to je dobře, že jste v pohodě. Asi bych taky byla znepokojená z toho, co se tam děje, ale tak snad budete i nadále v poho a v klidu se vrátíte domů. Užívej zbytek dovči.
@Dasenka.svc Ahoj, to je dobře že si to uživáš. Pak napiš jestli se vám prďola ukáže ![]()
@Sisi 79 Juuu hezký pupík!!! já ho mám spíš pořád takový špekatý… ![]()
@24kačkač píše:
@Sisi 79 Juuu hezký pupík!!! já ho mám spíš pořád takový špekatý…
Dík, ale zdání klame. Kdyby to bylo foceno ze předu, tak jsem hruška ![]()
@24kačkač Dobrej pupík ![]()
Mimichodem, pěkné povlečení. Mám skoro to samé ![]()
Holky tak to je můj pupajz..
foto aktuální…dneska mě nějak tlačí a bolí…Alenka si asi dělá místečko
![]()
@Telny Taky pěkný ![]()
Mě taky pobolívá pupek, teď už asi 4 dny úplně jinak než doteď, asi zase jiný vazy
A mám pocit plnosti, ale na wc chodím pravidelně ![]()