Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem těhotná 16+3 a hledám stejně těhotné z Plzně a okolí na pokec.Máte někdo zájem?
Ahoj, já sem sice až v září, ale mohla bych ti také vystačit
jsem z Klatov a doktora mam v Plzni
Jé to je super,že se někdo ozval.
Čekáš první mimčo?Akorát jsem zjistila,že jsem dala téma diskuse asi špatně,že to spíš patří do těhotenství.
já to našla pod novou diskusí
ale možná že kdyby to bylo pod těhtenstvím, tak by se ještě někdo ozval
Já sem takhle založila podobnou diskusi, když sem hledala u nás doktora a ozvala se mi jen jedna slečna. A čekáme první mimčo
teď jsem přibžně 11-12tt, přesně to nevím
muj doktor mi taky prd řekne
Tak uvidím,když se nikdo časem nepřidá,tak založím diskusi na těhulích
.Půjdeš na prvotrimestrální screaning?My jsme byli na genetice u dr.Lošana a bylo to moc fain.Do týdne jsem věděla výsledky a díky tomu teď nemusím absolvovat náběr tripltestu teď v 16 týdnu,který je dost nepřesný a vychází dost falešně pozitivní......
Jinak já čekám 2 mimčo,první mám holčičku a té je 7 let.
já jdu na NT vyšetření teď ve čtvrtek na genetiku, tak už se těšim že konečně uvidim mimčo
A to trvá celý týden než se dozvim výsledky? ![]()
Taky jsme se těšily,když jsme tam šli.Byl to zážitek.V 1 těh jsem na 3D ultrazvuku nebyla
Ale 3D a NT vyšetření je něco jiného né? Mě se 3D ultrazvuk vůbec nelíbí ![]()
No já ani nevim co se na tom vyšetření dělá, muj doktor mi ani neřekl že něco takového existuje
tak sem se na to objednala sama
Mě právě při tom vyšetření dělali normální sono,kde se sleduje nosní kost u plodu,šíjové projasnění,průtok pupečníkem,srdce.Celé sono vyš včetně 3D sona(mě ho tam dělali)trvalo 20 minut.Doktor byl velmi pečlivý.A zároveň mi hned řekl pohlaví.Bylo krásně vidět
NT = nuchal translucency, Vyšetření se provádí v 12.-13. týdnu těhotenství. Dělají to na genetice v Plzni a stojí to 1000,–. Odhalí to 85-90% dětí s Downovým syndromem. A v kolikátém týdnu jsi byla na tom vyšetření?
Tak to mluvíme o stejném vyšetření.
NT = nuchal translucency-to je šíjové projasnění
jojo, tak jsme doma
Já bych měla být cca 11-12tt, myslíš že už poznají co to bude?
Nám na tom moc nezáleží, je mi jedno co to bude, ale zvědavost tam je
Vy budete mít předpokládám Kluka
A dělají tam za příplatek i fotečky? Muj doktor mi mimi ještě ani neukázal na to ž aby mi udělal nějakou fotku ![]()
Příspěvek upraven 15.03.11 v 19:26