Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@medun Ale jo, já taky
A extrémně nadšená jsem byla z dětského JIPu, tam byli všichni fakt úžasní.
@mag jo tam jsme byly taky
, ale jak tu někdo zmiňoval toho stafylokoka tak teda musim říct, že malá ho měla taky v nose, ale teda nevim jestli z Lochotína.
@mag jojo u nás taky sepse.
Příspěvek upraven 05.01.14 v 15:51
Alespon sem klidnejsi ze to nebudu hrotit. Cs mam 7 otevrena na 2 prsty tak kdyz tak jim reknu jen o Hamiltona kdyz do zitrka neporodim ![]()
Na Lochotíně nechávají přenášet 10 dní, před dvěma měsíci jsem se tam na to ptala
Už jsem se teda bála, že tam budu muset naklusat, ale naštěstí se mi porod rozjel dřív. Asi roli hrál i Hamilton, kterého mi tam doktorka BEZ ZEPTÁNÍ udělala (asi 40+6), pak se mi postupně rozjely kontrakce. Ale na první návštěvě v termínu se mi jiná doktorka ptala, jestli ho může udělat. To jsem odmítla. Jinak v čekárně člověk prosedí věčnost, tak na to je dobré se připravit.
Jinak jsem tam odrodila všechny děti a musím říct, že tenhle porod byl nejlepší, protože jsem natrefila na příjemnou doktorku, která byla trpělivá a nespěchala, když to nebylo třeba. A na šestinedělí taky vše super, jen jedna sestřička je tam nepříjemná a často přivede maminky k slzám kvůli kojení (tak na tu pozor a brát jí s rezervou).
Přeju hodně štěstí a ať porod proběhne dobře!
Ahoj, já tam rodila před 3 rokama dvojčata a byla jsem moc spokojená. Od přijetí až do porodu skvělá péče. Na oddělení až na jednu sestru taky dobrý. Pak jsme byli ještě pár dní na JIPu se žloutenkou i tam spokojenost.Je to o lidech, na koho se zrovna narazí. ![]()
@Monysek8 píše:
Na Lochotíně nechávají přenášet 10 dní, před dvěma měsíci jsem se tam na to ptalaUž jsem se teda bála, že tam budu muset naklusat, ale naštěstí se mi porod rozjel dřív. Asi roli hrál i Hamilton, kterého mi tam doktorka BEZ ZEPTÁNÍ udělala (asi 40+6), pak se mi postupně rozjely kontrakce. Ale na první návštěvě v termínu se mi jiná doktorka ptala, jestli ho může udělat. To jsem odmítla. Jinak v čekárně člověk prosedí věčnost, tak na to je dobré se připravit.
Jinak jsem tam odrodila všechny děti a musím říct, že tenhle porod byl nejlepší, protože jsem natrefila na příjemnou doktorku, která byla trpělivá a nespěchala, když to nebylo třeba. A na šestinedělí taky vše super, jen jedna sestřička je tam nepříjemná a často přivede maminky k slzám kvůli kojení (tak na tu pozor a brát jí s rezervou).
Přeju hodně štěstí a ať porod proběhne dobře!
Moc dekuji
Já jsem o vyvolání neslyšela ani slovo, nikdo se o něm přede mnou nezmínil, porodila jsem sama 41+1. A já bych do Rokycan nešla ani za zlatý prase a to mám nemocnici vedle baráku.
@micelinka píše:
Já jsem o vyvolání neslyšela ani slovo, nikdo se o něm přede mnou nezmínil, porodila jsem sama 41+1. A já bych do Rokycan nešla ani za zlatý prase a to mám nemocnici vedle baráku.
To čtu ráda
já nikdy neměla vyvolané porody a holky-kamarádky mě straší že tam zkysnu
tak sem ráda že vím že mě tam nenechají
. Představa že bych odjela s pomyšlením že jdu jen na kontrolu a nerozloučila se s dětmi to bych nedala
.
Ahojky holky, chtela bych se zeptat, jak je to v porodnici s miminkama po porodu? Nechaji ho u me nebo mi ho odnesou? Jsem prvorodicka a tohle bych si potrebovala pozjistit, protoze pokud to se mnou nebude nejak zle ( mam Crohna ), tak bych rada mela mimi u sebe…
@zizulka Zrovna minulý týden jsme byli s mužem na prohlídce porodních sálů.. Porodíš, ošetří ho hned vedle a dají ti ho, skusí se přiložit a cca za 20 minut si ho odnesou. Ty si pak 2 hodiny na sále a po 6 hodinách s tebou skusí vstát do sprch, když je to ok, tak ti ho pak dají..
@ppalea píše:
@zizulka Zrovna minulý týden jsme byli s mužem na prohlídce porodních sálů.. Porodíš, ošetří ho hned vedle a dají ti ho, skusí se přiložit a cca za 20 minut si ho odnesou. Ty si pak 2 hodiny na sále a po 6 hodinách s tebou skusí vstát do sprch, když je to ok, tak ti ho pak dají..
A neni tam nejaka moznost, aby mi ho neodnaseli??
@zizulka
Staci si rict, ze ho odnaset nechces. 2 hodiny budete spolu na sale, pak vas prevezou na pddeleni sestinedeli. Na observaci nemusi.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.