Porodnice Lochotín - Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12870
2.1.14 20:04

@medun Ale jo, já taky ;) A extrémně nadšená jsem byla z dětského JIPu, tam byli všichni fakt úžasní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
2.1.14 20:09

@mag jo tam jsme byly taky :lol:, ale jak tu někdo zmiňoval toho stafylokoka tak teda musim říct, že malá ho měla taky v nose, ale teda nevim jestli z Lochotína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
2.1.14 20:13

@medun Jo, já, počáteční sepse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
2.1.14 20:17

@mag jojo u nás taky sepse.

Příspěvek upraven 05.01.14 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2883
2.1.14 20:24

Alespon sem klidnejsi ze to nebudu hrotit. Cs mam 7 otevrena na 2 prsty tak kdyz tak jim reknu jen o Hamiltona kdyz do zitrka neporodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
2.1.14 20:25

Na Lochotíně nechávají přenášet 10 dní, před dvěma měsíci jsem se tam na to ptala :) Už jsem se teda bála, že tam budu muset naklusat, ale naštěstí se mi porod rozjel dřív. Asi roli hrál i Hamilton, kterého mi tam doktorka BEZ ZEPTÁNÍ udělala (asi 40+6), pak se mi postupně rozjely kontrakce. Ale na první návštěvě v termínu se mi jiná doktorka ptala, jestli ho může udělat. To jsem odmítla. Jinak v čekárně člověk prosedí věčnost, tak na to je dobré se připravit.
Jinak jsem tam odrodila všechny děti a musím říct, že tenhle porod byl nejlepší, protože jsem natrefila na příjemnou doktorku, která byla trpělivá a nespěchala, když to nebylo třeba. A na šestinedělí taky vše super, jen jedna sestřička je tam nepříjemná a často přivede maminky k slzám kvůli kojení (tak na tu pozor a brát jí s rezervou).
Přeju hodně štěstí a ať porod proběhne dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
2.1.14 20:29

@Monysek8
máš krásné děti! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
2.1.14 20:29

Ahoj, já tam rodila před 3 rokama dvojčata a byla jsem moc spokojená. Od přijetí až do porodu skvělá péče. Na oddělení až na jednu sestru taky dobrý. Pak jsme byli ještě pár dní na JIPu se žloutenkou i tam spokojenost.Je to o lidech, na koho se zrovna narazí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2883
2.1.14 20:44
@Monysek8 píše:
Na Lochotíně nechávají přenášet 10 dní, před dvěma měsíci jsem se tam na to ptala :) Už jsem se teda bála, že tam budu muset naklusat, ale naštěstí se mi porod rozjel dřív. Asi roli hrál i Hamilton, kterého mi tam doktorka BEZ ZEPTÁNÍ udělala (asi 40+6), pak se mi postupně rozjely kontrakce. Ale na první návštěvě v termínu se mi jiná doktorka ptala, jestli ho může udělat. To jsem odmítla. Jinak v čekárně člověk prosedí věčnost, tak na to je dobré se připravit.
Jinak jsem tam odrodila všechny děti a musím říct, že tenhle porod byl nejlepší, protože jsem natrefila na příjemnou doktorku, která byla trpělivá a nespěchala, když to nebylo třeba. A na šestinedělí taky vše super, jen jedna sestřička je tam nepříjemná a často přivede maminky k slzám kvůli kojení (tak na tu pozor a brát jí s rezervou).
Přeju hodně štěstí a ať porod proběhne dobře!

Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
2.1.14 21:59

Já jsem o vyvolání neslyšela ani slovo, nikdo se o něm přede mnou nezmínil, porodila jsem sama 41+1. A já bych do Rokycan nešla ani za zlatý prase a to mám nemocnici vedle baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2883
2.1.14 22:30
@micelinka píše:
Já jsem o vyvolání neslyšela ani slovo, nikdo se o něm přede mnou nezmínil, porodila jsem sama 41+1. A já bych do Rokycan nešla ani za zlatý prase a to mám nemocnici vedle baráku.

To čtu ráda :) já nikdy neměla vyvolané porody a holky-kamarádky mě straší že tam zkysnu :lol: tak sem ráda že vím že mě tam nenechají :dance:. Představa že bych odjela s pomyšlením že jdu jen na kontrolu a nerozloučila se s dětmi to bych nedala :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
23.2.14 10:32

Ahojky holky, chtela bych se zeptat, jak je to v porodnici s miminkama po porodu? Nechaji ho u me nebo mi ho odnesou? Jsem prvorodicka a tohle bych si potrebovala pozjistit, protoze pokud to se mnou nebude nejak zle ( mam Crohna ), tak bych rada mela mimi u sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
23.2.14 10:44

@zizulka Zrovna minulý týden jsme byli s mužem na prohlídce porodních sálů.. Porodíš, ošetří ho hned vedle a dají ti ho, skusí se přiložit a cca za 20 minut si ho odnesou. Ty si pak 2 hodiny na sále a po 6 hodinách s tebou skusí vstát do sprch, když je to ok, tak ti ho pak dají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
23.2.14 10:52
@ppalea píše:
@zizulka Zrovna minulý týden jsme byli s mužem na prohlídce porodních sálů.. Porodíš, ošetří ho hned vedle a dají ti ho, skusí se přiložit a cca za 20 minut si ho odnesou. Ty si pak 2 hodiny na sále a po 6 hodinách s tebou skusí vstát do sprch, když je to ok, tak ti ho pak dají..

A neni tam nejaka moznost, aby mi ho neodnaseli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.2.14 12:17

@zizulka
Staci si rict, ze ho odnaset nechces. 2 hodiny budete spolu na sale, pak vas prevezou na pddeleni sestinedeli. Na observaci nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková