Porodnice Lochotín - Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
21.6.18 19:44
@Michailika píše:
@odlaska můžu zjistit, kamarádka tam dělá sestru :-)

To by bylo skvělé, jestli budete tak hodná. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.6.18 12:34

@odlaska Zjistím a dám vědět, pokud už to teda nebudete vědět odjinud :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.10.18 10:56

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda někdo rodil v této porodnici dvojčátka? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
14.1.19 10:21

Ještě někdo čerstvé zkušenosti s touto porodnicí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.1.19 11:40

Ahoj, aktuální zkušenost s porodnicí Lochotín mám 15 dní starou. Porodní oddělení naprosto super, paní doktorka i asistentky byly úplně skvělý. :palec: :palec: . Za to na oddělení šestinedělí to pro mne jako prvorodičku bylo spíš utrpení. Nic nenaučí, naprostá neochota, s ničím nepomůžou, na jakýkoli vstřícný přístup ze strany sester nečekejte. Když se chcete na něco zeptat, dostanete odpověď typu neotravuj, to přece musíš vědět. Mají to tam těžce na háku, odkruť si tři dny a když doktor/ka řekne, ře je vše ok, tak jdi. Celkově Jídlo je kapitola sama o sobě. Výživově po porodu tragédie. 30% Eidam a rohlík - super večeře 3 hod. po porodu. Ale jídlo tvoří odborník na výživu. :lol: :lol: Díky tomuto oddělení už bych na Lochotíně nerodila nikdy!!! Je to taková továrna na děti a odpovídá tomu i ten přístup. Škoda, že toto oddělení naprosto pošlape skvělou práci doktorů a asistentek při porodu. Skvělá je prý Mulačova nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
22.1.19 08:49
@KamilaDen píše:
Ahoj, aktuální zkušenost s porodnicí Lochotín mám 15 dní starou. Porodní oddělení naprosto super, paní doktorka i asistentky byly úplně skvělý. :palec: :palec: . Za to na oddělení šestinedělí to pro mne jako prvorodičku bylo spíš utrpení. Nic nenaučí, naprostá neochota, s ničím nepomůžou, na jakýkoli vstřícný přístup ze strany sester nečekejte. Když se chcete na něco zeptat, dostanete odpověď typu neotravuj, to přece musíš vědět. Mají to tam těžce na háku, odkruť si tři dny a když doktor/ka řekne, ře je vše ok, tak jdi. Celkově Jídlo je kapitola sama o sobě. Výživově po porodu tragédie. 30% Eidam a rohlík - super večeře 3 hod. po porodu. Ale jídlo tvoří odborník na výživu. :lol: :lol: Díky tomuto oddělení už bych na Lochotíně nerodila nikdy!!! Je to taková továrna na děti a odpovídá tomu i ten přístup. Škoda, že toto oddělení naprosto pošlape skvělou práci doktorů a asistentek při porodu. Skvělá je prý Mulačova nemocnice.

Děkuju za reakci. Jde mi především o to porodní oddělení, na to ctu všude samou chválu. Ono asi zalezi na vice faktorech no. Psychicky rozpolozeni jak rodicky, tak personalu..asi vsude se najde nekdo, kdo cloveku nesedne..A pokud je nekdo opravdu neopravnene protivnej, nebo zlej, nebala bych se mu to rict ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.1.19 08:55

@Anitramm Tak já jsem tam rodila 5.12. Dvojčata a musím Teda říct že úžasný… Porodní sál bezva a šestinedělí taky. Měla jsem asi Teda štěstí na sestřičky ale jak z gyndy tak dětský byly upovidany, milý, i si k nám sedly na pokoji a chvilku povídaly, byla jsem až překvapená na jak Supr personál jsem narazila. Vše je o lidech :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
22.1.19 09:58

@Ovecka7 Děkuju za reakci a navíc pozitivní, to potěší. :D :oops: Je fajn že i v tak velky porodnici, kde by clovek spis predpokladal, ze to tam berou jako „továrnu na deti“, se najdou milí lidé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.1.19 10:08

@Anitramm Nevím to jistě, ale myslím si že si to sestry dělí tak, že mají vždy třeba 2 sestry pár pokojů svých kam chodí a do jiných ne. Protože já měla na denní i noční směnu stále stejné tváře ikdyz po chodbě chodily do pokojů i jiné sestry, které je mě nepřišly ani jednou… A zřejmě jsem zrovna měla štěstí ale cítila jsem se jako doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.1.19 12:27

@Anitrammto určitě neboj…já bych příště šla k Mulačům, nepustí tě domu, pokud plně nekojíš, na Lochotíně to nikdo neřešil…když jsem si šla ve 4 ráno na sesternu zeptat, zda mi dají mléko pro malou, že 3 dny nejdela a mléko jsem neměla, tak mi vrazila stříkačku a dělej, co jako??? jak ??? úplně bez informací a nebýt té jedné hodné sestřičky, tak malá je hladová pořád až domu, ukázela mi jak krmit stříkačkou a navíc mi chodila dávat mléko pro malou každé 3 hodiny…jinak nezájem, ukazat mi jak dávat malé 2 plenk, protože má tu jednu kyčel malinko blbě…nic prostě…nezájem a poporodní péče zkazí vše, co je pěkné,…škoda je to… vzhledem k tomu že už rodit nebudu znova, nešla bych už na Lochotín,ale k Mulačům, i ten týden bych tam byla radši a hlavně bych kojila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
29.1.19 12:56
@KamilaDen píše: @Anitrammto určitě neboj…já bych příště šla k Mulačům, nepustí tě domu, pokud plně nekojíš, na Lochotíně to nikdo neřešil…když jsem si šla ve 4 ráno na sesternu zeptat, zda mi dají mléko pro malou, že 3 dny nejdela a mléko jsem neměla, tak mi vrazila stříkačku a dělej, co jako??? jak ??? úplně bez informací a nebýt té jedné hodné sestřičky, tak malá je hladová pořád až domu, ukázela mi jak krmit stříkačkou a navíc mi chodila dávat mléko pro malou každé 3 hodiny…jinak nezájem, ukazat mi jak dávat malé 2 plenk, protože má tu jednu kyčel malinko blbě…nic prostě…nezájem a poporodní péče zkazí vše, co je pěkné,…škoda je to… vzhledem k tomu že už rodit nebudu znova, nešla bych už na Lochotín,ale k Mulačům, i ten týden bych tam byla radši a hlavně bych kojila…

Tak já bych se zase nedala odbýt, donutila bych je aby mi pomohli, kdyby bylo třeba, holt někdy člověk narazí na blbce a je třeba se tomu postavit, no. Děkuju za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 17:33

Nadstandard

Holky chtěla jsem se zeptat kdo z vás rodil na Lochotíně jak jste to měly s nadstandartem? Jde mi o formu placení. Platili jste při odchodu sestrám nebo až někde v pokladně? A musely jste ukázat doklad a až pak vás pustili domů? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková