Porodnice Ostrava-Vítkovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
18.3.14 08:56

Ahoj taky mě čeký za měsíc první porod a rozhodla jsem se pro Vítkovice. Budu ráda za navé komenty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.3.14 09:03

Jsem chtěla psát, že nedávno… ale už před rokem 8o jsem podruhé rodila ve Vítkovicích, byla jsem opět spokojená… na porodním boxu bylo teda za hodinku hotovo, tak tam příliš zážitků není :lol:, ale pořád mě chválili, jak jsem šikovná :lol:.
Na šestinedělí klídek, jako druhorodičky už si mě teda nikdo moc nevšímal, dokud jsem sama nepotřebovala… jedna sestřička mi celou noc chodila dávat obklady na betonová nalitá prsa :roll: :hug: jinak s kojením žádné problémy nebyly, tak akorát mrkly na prcka, jak je spokojený a zas mě nechaly svému osudu.

Co mě potěšilo, že do jídelny jsme si vozily mimina s sebou, to minule „nešlo“, tak jsem se najedla víc v klidu, než pořád poslouchat, jestli náhodou nebrečí prcek na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
18.3.14 09:16

@DiváBára já rodila na podzim, pa a sály na 100% úžasné. Doktoři taky ochotni. Na sestinedeli trochu horší, ale uspokojivé. Určitě bych chtěla nadstandard. Jídlo uslo. Novorozenecke bylo taky ok, akorat i přes vysokou žloutenku nás pustili domů a jak malého viděla naše pediatra, tak nás okamzite poslala do nemocnice pod světlo. Měl hraniční hodnoty bilirubinu pro poškození mozku, už v té porodnici… Naštěstí se to chytlo včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.3.14 09:23
@Hedvikka píše:
Ahoj taky mě čeký za měsíc první porod a rozhodla jsem se pro Vítkovice. Budu ráda za navé komenty :)

:D tak se tam treba potkame..ja tam chodim i na predporodni kurz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.3.14 09:25

Jinak holky dekuju za komentare :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.3.14 09:32

@DiváBára já chodím na předporodní kurz do Opavy, mám to bliž. Nj možná se potkáme :D Kdy máš termín? Já 24.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.3.14 09:35

@Hedvikka ja 21.4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
19.3.14 15:05

Ahoj holky taky se za měsíc a něco chystám rodit ve Vítkovicích :-)
Pro ty kdo už tam rodily, po kolika lůžkách jsou tam pokoje? po dvou nebo po třech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.3.14 15:40

Po dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.3.14 15:48

Ja tam uvazuju o nadstandartu, tak snad mi to vyjde.. :) ale kdyby ne, tak jak to je, kdyz jedno miminko place trebas celou noc a druhe by chtelo spat? :lol: ja vim, ze to jsou zatim zbytecne starosti, ale toto mi vrta hlavou, ze se ty miminka muzou rusit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.3.14 16:25

@DiváBára Většinou miminka hluk moc nevnímají a prostě spí, to spíš ta druhá mamina se moc nevyspí.
Já jsem si Jindru vzala do postele a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.3.14 17:32

Já bych chtěla taky nadstandart :) Snad jich tam mají víc, @DiváBára at se podelíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.3.14 18:51
@Hedvikka píše:
Já bych chtěla taky nadstandart :) Snad jich tam mají víc, @DiváBára at se podelíme :lol:

:mrgreen: se o nej poperem :D ale bud v klidu, maji tam 4 nadstandarty a na kurzu nam PA rikala, ze se to toci, takze kdo ma zajem, tak to vetsinou vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková