Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hlásím, že nadstandart jsem ulovila
a nakonec jsem ho měla i grátis ![]()
Ahojte nutne potrebuji vedet zda nemocnice v pardubicich pujcuje monitor dechu a za jaky poplatek dekuji moc
Ahoj holky, je možné rodit v Pardubicích i v jiné poloze než klasicky na zádech?
Leda by ses ve vhodnem okamziku zabarikadovala na wc. Ja to tam celkove doporucit proste nemohu, bohumzel. ![]()
Loni v srpnu, viz metrik dcery. Ja tam porodit musela, jinak bych volila Usti nad Orlici, tam jsem porodila mladsiho syna.
Treba budes spokojena s odvezenim ditete po porodu, s tim ze nedodrzuji body Baby Friendly, atd… Porodka v Pcich se za poslednich osm let nanestesti nikam nepohnula. Ja byt z Pic a mit tehotenstvi v norme, tak jedu rodit do Chrudimi. Ale jak rikam, treba budes spokojena. Ja nerada direktivni pristup z pozice udajne moci, nejsem nesvepravna.
Ach jo, no to jsi mě nepotěšila, myslela jsem, že to tam je teda lepší, jestli mi odvezou miminko tak se teda pěkně naštvu
porodní plán mi v tomhle případě bude asi taky k prdu, co?
Netusim, zda tam kdy kdo porodni plan donesl. Nicmene mimino leda drzet, nepustit, neposlouchat reci o nutnosti prohrati, apod. Dalsi riziko je, ze bude-li sestinedeli narvane, pujdes ty po porodu o patro az dve niz, nez kde bude v takovem pripade dite. No, koji se tam na cas, vazeni pred a po kazdem kojeni, mimino musi plnit normy.
@MaDoRaBe tak teď jsem z toho docela rozčarovaná, ještě asi zvážím Hradec Králové a Chrudim, fakt jsem si myslela, že je to tu o něco lepší ![]()
Ahoj holky, řeším momentálně stejnou věc. Jsem z Pardubic, ráda bych rodila v Pardubicích pro klid duše, žádné cestování, jsem prvorodička. Ale neslyším a nečtu nic dobrého… Říkám si, že všude člověk může narazit na blbce i na příjemné lidi, ale… Teď porodili dva kolegové z práce (jejich manželky v prosinci) a oba jeli do Chrudimi a obrovská spokojenost!! Ale zase prý tam nemají techniku, takže je-li problém, pak převáží do Pardubic nebo Hradec. Vůbec zatím nevím. Pardubice bych chtěla kvůli klidu, Chrudim slyším nejlepší recenze opravdu od všech i tady, jinak řeším Hradec, moje doktorka je z HK, takže to směrujeme zatím tam, ale zase je to velkoporodnice, prý to tam jde jak na páse… Ale postarají se, dobré podmínky. NEvím no.
@Lillypad Na netu si asi nactes spis kladna hodnoceni, ac nas, nespokojenych je opravdu hodne, akorat kdyz odtamtud vypadneme, nestoji nam porodka ani za psani hodnoceni. Ale rikam, treba ty budes v pohode, mne tam proste dobre nebylo a rozhodne nejsem jedina. Jo a mimino po porodu tam vydrhnou v Johnsonu.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.