Porodnice Pardubice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
3.2.13 19:36

A porovnavam s Ustim nad Orlici, byt to tam taky neni 100% ale nebe a dudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
3.2.13 19:39

@MaDoRaBe @Flerinka Já balík vložek na pokoji měla, i první den plínky na malého a košil bylo dosti :think: Teď podruhé jsem byla na nadstandartu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
3.2.13 19:47

@Alex Adrian Ono to mas i dle sily krvaceni, pleny na ten den mas, ale den tam nejsi, ze jo. I kdyz zrovna tohle za velky problem nepovazuji. ;) Je to jen ve vyctu realii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
3.2.13 19:48

@MaDoRaBe Jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
3.2.13 20:00

Jinak se mi nezda, ze bych nadavala (to jsem delala tam, ted uz mi to za to nestoji), jen subjektivne vyjadruji svou nespokojenost s tamni realitou, tak jako ciste subjektivne nekdo jiny popisuje spokojenost. :nevim: Fakt nepotrebuji rozkazy ohledne krmeni, koupani ditete, jsem zvykla na jiny styl komunikace. Za dite od pocatku odpovidam ja a muj muz, nepatri porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.13 21:26

No já rodila císařem… a myslím, že to bylo v pohodě… akorát mě tak štvaly sestry na novoších ale ne všechny… myslím že mě malého na noc po císaři nechaly už třetí den, protože první dva sem byla dole a taky se mě nelíbilo to, že některé s toho novorozeneckého co se týká toho kojení ty jejich, že přesně po třech hodkách přes den i v noci to bylo na palici.. ale nedělali to všechny… jinak já tam první tři dny neměla nic svého a všechno mě daly jejich… až sem se divila, že i bez nějakých keců… Mno mě teda vadili jen sestry na novoších jinak to bylo v pohodě… všichni se ke mě pěkně chovaly krom jedné ošetřovatelky která měla připomínky k mému věku a krom některých sester z toho novorozeneckého… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
13.2.13 19:27

Ahoj, nemá tu někdo zkušenost s druhým porodem po CS?? Jestli se snaží podpořit v přirozeném porodu, nebo tlačí do další sekce?? Předem děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.13 00:22

@Reinka Ahoj, zkušenost nemám, budu teprve prvorodička a 7 týdnů v Pce ležím na rizikovce pro hrozící předčasný porod.. ale co jsem tu tak pochopila, tak dělají císař jen v nejnutnějších případech, tak by mohl klapnout i přirozený porod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
16.2.13 13:56

@Reinka Ahoj. Já v Pcích rodila teď v prosici podruhé. První porod tenkrát skončil po 15h císařem, protože malej měl špatně natočenou hlavinu a teď podruhé jsem rodila normálně.
Když jsem nastoupila do rizikovky před termínem, tak doktor říkal, že to prostě zkusíme normálně, že v tom nevidí problém a kdyby to nešlo, bude zase císař. Druhý porod byl docela rychlý, o půl 10 mi píchli vodu a za 3,5 hoďky byl malý venku :)
Takže určitě do dalšího císaře nenutí. Ale asi taky záleží, proč byl první císař :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.2.13 16:39

@Alex Adrian to si mě potěšila, u nás byl CS kuli špatným ozvům a porod vůbec nepostupoval :roll: Moc bych si přála porodit druhé normálně, tak právě přemýšlím, jestli jít zase do Pardubic, nebo jinam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
16.2.13 16:54

@Reinka Tak to jsme měly první porod podobný ;) Myslím, že do dalšího císaře tě hned určitě nutit nebudou, co vím, tak pokud to jde, radši tam rodí normálně. Ale zas nevím, jak to je, když budeš rodit tak brzy po prvním. Koukám, že prckovi ještě není rok. Kdy máš termín?
A já si taky od začátku přála rodit normálně, každý den jsem si říkala, že to dokážu, tak možná zapůsobila psychika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.2.13 17:34

@Alex Adrian no, já u prvního měla psychiku na nic, porod mi vyvolávali a já tam šla s tím, že to skončí císařem :? myslím si, že jsem to měla hodně v hlavě, úplně jsem to ráno rezignovala :oops: a termín ještě nevím, teprve máme // :mrgreen: pokud bude vše v pořádku, tak to bude říjen/listopad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
16.2.13 19:27

@Reinka Tak to gratuluju k čerstvému pozitivnímu testu :) To budeš mít druhý porod +- po 1,5 roce, to není zase tak brzy…
Já měla oba porody vyvolávaný, ten první týden před termínem, takže myslím, že to nepostupovalo i kvůli tomu, že ještě nebyl jeho čas :nevim: Teď podruhé stačila píchnout voda a pěkně se to rozjelo samo. Já myslím, že na té psychice a pozitivním myšlení něco bude, tak se na to zkus zaměřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.5.13 21:19

Jak je to holky na sále po porodu???

Ahoj holky, mám termín za 5 týdnů a vzhledem k tomu, že HK je stále plně, přemýšlím, že pojedu v případě plnosti HK do Pardubic. Ovšem nelíbí se mi, že miminka odnesou… to jako ani ty dvě hodiny po porodu na sále nezůstane dítě s otcem a matkou na sále? Jak to tam je? V HK pokud nejsou komplikace nechávají 2 hodiny na sále s rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.5.13 08:56

@aenaie Já jsem rodila v Pardubicích před rokem. Byla jsem ohromně spokojená. Hned jak se Jenda vylíhnul, tak mi ho dali na břicho. Potom s ním šel manžel na vážení, měření a všechny ty procedury. Než mně paní doktorka došila byli kluci zpátky. Zkusili jsme přiložit na prso, ale malej neměl zájem. Spánek byl silnější :lol: Teď už ti neřeknu jak dlouho nám Jendu nechali. Ale hoďka to byla určitě. :) Já můžu Pce doporučit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková