Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sofi87 píše:
Děkuji za odpovědidocela mě to uklidnilo, protože z dřívějška jsem rozhodně našla horší hodnocení než co je teď
Já mám zatím objednaný nějaký ten „Podolský balíček“ /objednal mi ho přítel
, ale nevím jestli je tam nějaká extra výhoda… Jedině, že si mohu přednostně objednat nadstandardní pokoj… ale to také si myslím, že není jisté - a 2700,– za noc je celkem dost, i když věřím, že to za to stojí
…a jinak na normálním pokoji jsou také k dispozici vložky, ručníky atd.? Nebo musím mít svoje? Jinak jsou maminky s dětmi na pokojích po dvou nebo i víc? Jaké jsou návštěvní hodiny?
Ahoj! Rozhodně doporučuji ručníky vlastní. Jeden balík vložek jsem dostala, ale potřebovala jsem ještě další 3. Standardní pokoje jsou po 3 lůžkách, ale tentokrát jsem tam byla celou dobu jen s jednou prima maminkou. Návštěvní hodiny jsou docela krátké, myslím, že to bylo od tří do šesti. Na nadstandardu je ale vše jinak, tam jsou návštěvy neomezené a myslím, že i ty vložky tam budou… ![]()
@Sofi87 ja na pokoji mela. jedno baleni vlozek do zacatku, a jedny sitove kalhitky. Dal jsem si musela resit z vlastnich zdroju. Rucniky vubec nebyly. Ja byla na pokoji ve 3, ale byl veliky a vubec mi to nevadilo. Navstevni hodiny ofiko do sesti, ale ve vysledku prakticky i dyl. Na pokoji to dost zalezelo na dohode se spolubydlicima…