Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Otec dítěte seděl ve vězení. Řidičák a atd.. má samy problémy. Dluží kam se podíváš.. dělá načerno.. tam to vyjde od nuly k nule
a to je Tvuj bratr?
Rodina by nepomohla, nebo nebrala synka na vylety, ucila stolovani a tak? ![]()
@Kralikcek píše:
a to je Tvuj bratr?
Rodina by nepomohla, nebo nebrala synka na vylety, ucila stolovani a tak?
Psala jsem výše. Že jsme ho jednou hlídali a dopadlo to hrozně.
@Anonymní píše:
Psala jsem výše. Že jsme ho jednou hlídali a dopadlo to hrozně.
Ja vim a mama? tata? tchyne bratra? matka manzelky bratra?
nejsi preci jen Ty..treba je manzelka mlada a jen nezvlada ![]()
@Kralikcek píše:
Ja vim a mama? tata? tchyne bratra? matka manzelky bratra?
nejsi preci jen Ty..treba je manzelka mlada a jen nezvlada
Je jí 30. A říkám - na psa a cigára čas má. Na zbytek ne.
@Anonymní píše:
Je jí 30. A říkám - na psa a cigára čas má. Na zbytek ne.
je hezky ze to rikas, ale ted tedy vubec nechapu pocatecni dotaz?
ikkdyby Ti tady kazdy napsal, ze je jeji syn strasne nemocny a potrebuje okamzitou podporu vsech a vseho, k cemu by to vedlo?
co bys udelala jinak? lip? nebo s rodinou? ![]()
Já bych to napsala takto.. i starší děti nedokážou hromadu věcí sami - od sebe!!!, ale musí jim to máma říct a pak to udělají, takže is myslím, že kdyby ůjiná máma třeba seděla někde na kávě s cigaretou, tak i jiné dítě by si nešlo vyčistit zuby, či samo jíst něco a tak.. Ženský mužský nevadí, to mě dělal, starší a já se na to ptala a je to tím, že hodně slyší mluvit maminku, babičku, a víc ženských a prostě si to tak osvojil, postupně se to upraví..
No a co se týká toho oblékání a jídla.. U nás ve školce musí toto 3 leté děti sami, tka nevím, jak je možné, že jinde to nevyžadují.. Jako obléct jenom základ, samozřejmě zapnou, ale sami si musí teláčky obléct a nebo tričko pomalu, a jídlo to samé to jí sami
Otec dítěte seděl ve vězení. Řidičák a atd.. má samy problémy. Dluží kam se podíváš.. dělá načerno.. tam to vyjde od nuly k nule