Postupné ukončení kojení - jak na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
5.11.10 15:09
dornicka píše:
KPKristy Myslíš nechat ho po Bebě kvičet, aby jedl třeba až za tři hodiny? A mezi kojeníma, popř. mezi kojením a Bebou ty dvě hoďky zachovat?
No já se picnu :mrgreen: Naštěstí doktorka říkala, že příkrmama se ty intervaly jídla srovnají :andel:

No, možná ho i nechat kvičet. Je to drsný, ale po Bebě by neměl mít tak brzo hlad :think: . A je pravda, že až nasadíš příkrm, tak se to zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
5.11.10 15:10

Jasně, místo prsa jsem dala UM a bylo to. Tento systém jsem vyčetla někde na netu, někdo rušil jedno kojení třeba 14 dní, za dalších 14 dní další kojení, no a já jsem si to trochu zkrátila.
Jo a ještě jsem o něco míň pila, aby se mlíko tolik netvořilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.11.10 15:13

Já jsem si to taky zkrátila. Ono hlavně Ondráškovi vyhovovalo, že ten Sunar teče hned. Čím míň jsem kojila, tím dýl trvalo, než prso roztahal a to byla asi pruda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.11.10 15:15

Mám trochu strach z těch intervalů - je navyklý pít po dvou hodinách, tak abych ho nepřekrmila tou Bebou… Ale on náš klouček prostě po dvou hodinách začne strašně řvát a přestane, až když dostane najíst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.11.10 15:16

Postupně je to rozhodně lepší pro kůži na prsou - má čas se postupně zmrskávat a je menší pravděpodobnost, že zůstanou „ponožky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.11.10 15:17
Svatka píše:
Jasně, místo prsa jsem dala UM a bylo to. Tento systém jsem vyčetla někde na netu, někdo rušil jedno kojení třeba 14 dní, za dalších 14 dní další kojení, no a já jsem si to trochu zkrátila.
Jo a ještě jsem o něco míň pila, aby se mlíko tolik netvořilo.

Děkuju, taky to tak zkusím - a prosím kolik jsi toho UM dávala, jestli si vzpomeneš? respektive, kolikrát denně tvoje mimi jedlo celkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.11.10 15:19
Yancy píše:
Postupně je to rozhodně lepší pro kůži na prsou - má čas se postupně zmrskávat a je menší pravděpodobnost, že zůstanou „ponožky“
:palec: Ale já mám pocit, že už mi nic nepomůže, když tu kůži mou povolenou vidím :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
5.11.10 15:20

Množství si přesně nepamatuju, dávala jsem UM od 4 měsíců, bylo to asi 90 - 150 ml, večer více. Ale abych nekecala. No a malý chtěl pít často, někdy i po 2 hod, já se snažila dodržovat 3 hod interval. Ale malý si většinou řekl sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.11.10 15:22
Yancy píše:

Hm, anebo ponožtičičky :-? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.11.10 15:28
Svatka píše:
Množství si přesně nepamatuju, dávala jsem UM od 4 měsíců, bylo to asi 90 - 150 ml, večer více. Ale abych nekecala. No a malý chtěl pít často, někdy i po 2 hod, já se snažila dodržovat 3 hod interval. Ale malý si většinou řekl sám.

děkuju! Takže taky těch cca 8-9 denně, viď? Já teď dávám 2× bebu, odpo 120, na noc 150ml. Tak zkusím ještě vysatit jedno dopolední kojení - dám bebu 90, snad to bude ok a snad se mi podaří ty intervaly prodloužit (ale moc tomu nevěřím) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
5.11.10 15:33

Nepostřehla jsem, kolik je prckovi, ale s příkrmy se to všechno upraví. No a holt má prostě hlad. Zkus to třeba prodlužovat po 10 min, až se dostaneš tam kam potřebuješ.
Já jsem třeba od porodu kojila někdy i po hodině, většinou po 1,5 hod. Otřesné pro mě, ale malý měl prostě hlad, tak jsem ho nechala. Postupně si to upravoval sám a s UM byl hodně zasycený, většinou 3-4 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.11.10 15:36
Svatka píše:
Nepostřehla jsem, kolik je prckovi, ale s příkrmy se to všechno upraví. No a holt má prostě hlad. Zkus to třeba prodlužovat po 10 min, až se dostaneš tam kam potřebuješ.
Já jsem třeba od porodu kojila někdy i po hodině, většinou po 1,5 hod. Otřesné pro mě, ale malý měl prostě hlad, tak jsem ho nechala. Postupně si to upravoval sám a s UM byl hodně zasycený, většinou 3-4 hod.

Bude mu půl roku.Díky moc za rady, zkusím postupně nahrazovat kojení UM a taky ho nechat trochu dýl kvičet, aby si ty intervaly natáhl :lol: Už aby měl ty příkrmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.11.10 17:35
dornicka píše:
Svatka píše:
Bude mu půl roku.Díky moc za rady, zkusím postupně nahrazovat kojení UM a taky ho nechat trochu dýl kvičet, aby si ty intervaly natáhl :lol: Už aby měl ty příkrmy…

Neboj nic, on nebude kvičet dlouho. Za pár dní pochopí, že tudy cesta nevede :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.11.10 19:45

Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie