Posunutá ovulace, kdy //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3110
2.5.20 10:41
@Pufii píše:
No krásný… Takový já ještě nemám protože nevím, kdy byla ovulace a vlastně jestli vůbec byla 🙈… Strašně bych si prcka přála… A už mi z toho asi začalo houkat 🙈 kdyz jsem našla několik dálnic na testu, byla jsem šťastná, ale bylo z toho mimodelozni a muselo to ven i s vejcovodome…už bych si to po tom všem zasloužila 🙄 tobě gratuluji!! 🥳

Tak jestli nevíš kdy byla ovulace tak může být ještě brzo a čárka vykoukne :dance: mimodelozni je hrozné…to sis smůlu už vybrala a teď už to bude dobré :srdce: já mám za sebou jedno biochemické a jedno zamlklé v 9tt tak se teď bojím ale snad už to bude dobré…děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.5.20 10:42
@Melody26 píše:
Tak jestli nevíš kdy byla ovulace tak může být ještě brzo a čárka vykoukne :dance: mimodelozni je hrozné…to sis smůlu už vybrala a teď už to bude dobré :srdce: já mám za sebou jedno biochemické a jedno zamlklé v 9tt tak se teď bojím ale snad už to bude dobré…děkuji :srdce:

No vidíš… Já biochemické srpen minulý rok a mimodeložní unor tento rok.. A už jsi byla u Dr? A děkuji! 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
2.5.20 10:46
@Pufii píše:
No vidíš… Já biochemické srpen minulý rok a mimodeložní unor tento rok.. A už jsi byla u Dr? A děkuji! 🙂

Tak teď už ti to vyjde, já si říkám, do třetice všeho dobrého :srdce: ano byla jsem, ale jsem teprve hodně na začátku, takže se budu ještě bát no :think: tohle je fotka z UtZ, takový cervik :lol: viděla jsem i jak mu buší srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.5.20 10:49
@Melody26 píše:
Tak teď už ti to vyjde, já si říkám, do třetice všeho dobrého :srdce: ano byla jsem, ale jsem teprve hodně na začátku, takže se budu ještě bát no :think: tohle je fotka z UtZ, takový cervik :lol: viděla jsem i jak mu buší srdíčko :srdce:

Gratuluji opravdu! A neboj! To vyjde! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
2.5.20 11:34
@Pufii píše:
Gratuluji opravdu! A neboj! To vyjde! :hug: :srdce:

Děkuji moc :srdce: a tobě přeji ať se taky zadaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.5.20 11:45
@Melody26 píše:
Děkuji moc :srdce: a tobě přeji ať se taky zadaří :dance:

Děkuji! 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.5.20 12:09

Ovulační testy

Ahoj holky, jsem tu nová a jdu si pro radu…už se docela dlouho snazime o mimco a neúspěšně, vždycky jsem testovala a ovul testy sněhobílé a podle Dr prostě neprobíhá ovulace😭.
Před 4dny mě ale pekelně zabolelo v podbřišku (začala jsem brát kotvičník) tak jsem zkusila test na ovu, byť mám pravidelně cyklus 27dni tak tohle bylo až 17DC.
Poprvé na testu něco bylo ale nechápu že už 4dny je to naprosto stejné :roll: měla. jste to některá? Nemůže to být třeba cysta?? :nevim:
Nikdy se mi druhá čárka ani neobjevila, takže tohle je dost výrazná změna…
Díky za odpovědi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
28.5.20 12:15

@Nicol 89
Toto není pozitivní ovulační test, druhá čárka musí byt stejně silná nebo silnější než kontrolní. Ovulace buď ještě neproběhla nebo se chystá. Tady jsou mé poslední ovulační testy. Ovulace u mě proběhla 1.11. tedy 25DC - měla jsem ji posunutou z důvodu chřipky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.5.20 12:15

@Nicol 89 Negativní test. Ta testovací čárka musí stejně silná nebo silnější než kontrolní, aby byl test pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 12:24

Ovulace

@Melody26 ahoj prosím mám dotaz ohledně ovu testů Digital v sobotu odpoledne kolem 3 hod mi test ukázal max pozitivní se smajlikem foto posílám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 12:28
@Lenickamimi píše:
@Melody26 ahoj prosím mám dotaz ohledně ovu testů Digital v sobotu odpoledne kolem 3 hod mi test ukázal max pozitivní se smajlikem foto posílám

A podle informací z letáku by do 48 hodin ovu měla proběhnout jen mi nejde do hlavy v pondělí ve stejnou dobu odpoledne jsem zkoušela ovu test znovu a byl už negativní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 12:31
@Lenickamimi píše:
A podle informací z letáku by do 48 hodin ovu měla proběhnout jen mi nejde do hlavy v pondělí ve stejnou dobu odpoledne jsem zkoušela ovu test znovu a byl už negativní 8o
:nevim: tak jen pro jistotu ještě jednou zkusila večer jen pár hodin od toho negativního a světe div se znovu max pozitivní co si o tom myslíte děkuji za odpověď
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 13:25

@petula.bir a kdy ti vyšel pozitivní těhotenský test?

• Citovat
  • Upravit
3003
28.5.20 13:39
@Anonymní píše:
@petula.bir a kdy ti vyšel pozitivní těhotenský test?

Pozitivní test jsem měla 12DPO (LF mám 12.dnů) tak jsem dělala test v den ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 13:52

Ovulační test

@petula.bir ahoj prosím o radu pozitivní ovu test jsem měla v sobotu odpoledne kolem 3 hod mi test ukázal max pozitivní digitální mohla by ovulace proběhnout do 24 až 48 hodin děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí