Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenickamimi ano, pokud si měla pozitivní test tak ovulace přichází do 48h, jak píšeš
.
@Lenickamimi
Ten první je pozitivní tak od toho do 48h by měla proběhnout ovulace ![]()
Já si ještě měřila BT, ta mi ovulaci potvrdila toho 1.11. a o 11.dnů později jsem zjistila, ze to vyšlo ![]()
CB bych nedělala, není spolehlivý a pak není vidět síla čárky.
@petula.bir no dobře dejme tomu že jeden pozitivní test byl tedy už v sobotu v pondělí odpoledne ve stejnou dobu jsem pro kontrolu zkusila a byl tedy už negativní a čárka slabší ale co mě nějak nesedí jakto že za pár hodin zhruba kolem 8 večer byl zase max pozitivní mohla by to být dvojitá ovulace takhle za sebou 🤷♀️
@Uplnenormalniholka no tak to jestli se podaří to by mohli být Teda i dvouvajecna dvojčata 💪 👶 👶
@Lenickamimi urco mohli, ale klidne z toho muze byt jen jedno
drzim palce ![]()
@Uplnenormalniholka protože v pátek den před pouzitivnim testu jsem byla na ultrazvuku a doktor mi ukázal malé dutinky a byli tam dvě sám se zarazil a dlouho do monitoru koukal tt hned udělal v ordinaci Teda z moči a taky tam dlouho koukal no a pak tedy napsal znovu Duphaston a řekl že kdybych měla bolesti nebo MS přišla dřív tak mám hned přijít zpět na ultrazvuk co si o tom myslíte 🤒
@Uplnenormalniholka moc děkuji jasně že bude stačit i jedno kéž by se to už konečně povedlo 🙏 ![]()
@Uplnenormalniholka
určitě se povede my už se snažíme dlouho skoro 3 roky po potratu ale teď jsem začala brát Duphaston a gynex a chlap Macu a zinek měřím bazální teploty a dělám ovu testy tak to by bylo aby nebylo ![]()
@Lenickamimi
vazne? To uz je dlouho, to si nedovedu predstavit… A meli jste aj Clostik?? Na ten sem slysela hrozne pozitivni zkusenosti ![]()
@Uplnenormalniholka ne ale doktor mi napsal Duphaston a až se MS dostaví tak 5 den cyklu mi napsal clomiphen to je na stejné bázi jako clostilbegit tak uvidíme ale tento cyklus jsem ani MS nedostala tak jsem začala brát gynex 3×7 denně 3 týdny a pak týden pauze a světe div se teď ovulační test byl pozitivní v sobotu maximálně tak gynex super
![]()
@Lenickamimi ahaaa
ten duphaston moc neznam, ale jestli je to stejny tak super ![]()
@Uplnenormalniholka no doufám že to k něčemu bude protože si myslím že mám problém s ovulaci podle mě neprasknou folikuly tak jak mají a pak ani MS nemůže přijít a to se teď doktor snaží zjistit nicméně potvrzena ovulace je podle testu ty digitální jsou dost přesné zaměří na 99 % že ovulace je na maximum LH hormon zvýšení ty papírkovy musíme dělat opravdu dlouho až do silnější testovací čáry tak to je takové dost nepřesné ![]()