Posunutá ovulace, kdy //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3032
28.5.20 14:04

@Lenickamimi ano, pokud si měla pozitivní test tak ovulace přichází do 48h, jak píšeš :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
28.5.20 14:08

@Lenickamimi
Ten první je pozitivní tak od toho do 48h by měla proběhnout ovulace :)
Já si ještě měřila BT, ta mi ovulaci potvrdila toho 1.11. a o 11.dnů později jsem zjistila, ze to vyšlo :hug:
CB bych nedělala, není spolehlivý a pak není vidět síla čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 14:16

@Lenickamimi ano staci si precist pribalovy letak ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 14:31

@petula.bir no dobře dejme tomu že jeden pozitivní test byl tedy už v sobotu v pondělí odpoledne ve stejnou dobu jsem pro kontrolu zkusila a byl tedy už negativní a čárka slabší ale co mě nějak nesedí jakto že za pár hodin zhruba kolem 8 večer byl zase max pozitivní mohla by to být dvojitá ovulace takhle za sebou 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 14:37

@Lenickamimi ano mohla ta byva max do 48 hod od te prvni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 14:39

@Uplnenormalniholka no tak to jestli se podaří to by mohli být Teda i dvouvajecna dvojčata 💪 👶 👶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 14:40

@Lenickamimi urco mohli, ale klidne z toho muze byt jen jedno ;) drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 14:43

@Uplnenormalniholka protože v pátek den před pouzitivnim testu jsem byla na ultrazvuku a doktor mi ukázal malé dutinky a byli tam dvě sám se zarazil a dlouho do monitoru koukal tt hned udělal v ordinaci Teda z moči a taky tam dlouho koukal no a pak tedy napsal znovu Duphaston a řekl že kdybych měla bolesti nebo MS přišla dřív tak mám hned přijít zpět na ultrazvuk co si o tom myslíte 🤒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 16:10

@Uplnenormalniholka moc děkuji jasně že bude stačit i jedno kéž by se to už konečně povedlo 🙏 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 16:13

@Lenickamimi presne kez by uz se povedlo :,( :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 16:23

@Uplnenormalniholka :srdce: :hug: určitě se povede my už se snažíme dlouho skoro 3 roky po potratu ale teď jsem začala brát Duphaston a gynex a chlap Macu a zinek měřím bazální teploty a dělám ovu testy tak to by bylo aby nebylo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 17:20

@Lenickamimi 8o vazne? To uz je dlouho, to si nedovedu predstavit… A meli jste aj Clostik?? Na ten sem slysela hrozne pozitivni zkusenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 18:15

@Uplnenormalniholka ne ale doktor mi napsal Duphaston a až se MS dostaví tak 5 den cyklu mi napsal clomiphen to je na stejné bázi jako clostilbegit tak uvidíme ale tento cyklus jsem ani MS nedostala tak jsem začala brát gynex 3×7 denně 3 týdny a pak týden pauze a světe div se teď ovulační test byl pozitivní v sobotu maximálně tak gynex super :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 18:41

@Lenickamimi ahaaa ;) ten duphaston moc neznam, ale jestli je to stejny tak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.20 08:01

@Uplnenormalniholka no doufám že to k něčemu bude protože si myslím že mám problém s ovulaci podle mě neprasknou folikuly tak jak mají a pak ani MS nemůže přijít a to se teď doktor snaží zjistit nicméně potvrzena ovulace je podle testu ty digitální jsou dost přesné zaměří na 99 % že ovulace je na maximum LH hormon zvýšení ty papírkovy musíme dělat opravdu dlouho až do silnější testovací čáry tak to je takové dost nepřesné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí