Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Uplnenormalniholka no vidíš 😍 tak velká gratulace a ať je vše v pořádku 🍀
@Lenickamimi dekuji moc
snad bude, budu se modlit
kdy ty na to vlitnes??
@Uplnenormalniholka bude neboj. No já jsem dnes 2dc, ovulaci myvam až kolem 20dc tak ji nesmím promarnit 😔
@Lenickamimi posli mi do soukrome zpravy fb at si muzem psat tam, tady je to na dlouho ![]()
@Lenickamimi ja to nemuzu nic najit, naslo mi to same tamanky naky
![]()
@Uplnenormalniholka a jak se tam ty jmenuješ a jakou máš profilovku
ja si tě najdu
@Lenickamimi poslu ti to do zpravy…
Ja dobry trochu citlivy podbrisek jinak nic, zitra jdu na gyndu chci aby mi dali neco na udrzeni preventivne, vcera jsem trochu zaspinila jakoby stara krev a uz nic… Teplota stale na 37 tak doufam ze vse je v poho
dekuju za optani ![]()
Ahoj holky, můžu se zapojit s dotazem?
Mám vysazenou antikoncepci a snažíme se teprve pár měsíců. Cyklus se mi poměrně srovnal, první byl trošku delší a pak už 28 dní. Ovulaci mám ale posunutou k druhé půlce cyklu (naposled 20 DC). Vzhledem k bolestem to bezpečně poznám i bez testování ![]()
Menstruace měla přijít v pondělí (pokud by se opakovalo těch 28 dní), o víkendu mě i bolel podbřišek, tak jsem to brzy čekala, ale pořád nic (dnes 31 DC). Teď mě místo toho tak nepříjemně bolí v dolní části zad a poslední dva dny mi bylo i divně od žaludku (což mohlo být i z roušky na puse v přeplněné tramvaji, to nepopírám
.
Dělala jsem si Mamatest10 a vyšel negativní…kdy, vzhledem k posunuté ovulaci, by se měla objevit druhá čárka? Je ještě brzo nebo to spíš znamená, že mám zpoždění?
Díky ![]()
@liskovyorisek2 ahoj pokud mas ovu 20 dc a 28 dni cyklus pak mas kratkou LF (druhou pulku cyklu) mela by byt minimalne 10 dni… Jinak zada me vzdy boleli pred prichodem MS, ale u tebe to nenusi platit…
melo by se testovat nejdriv 12 dpo, driv bych netestovala… Ja mela 13 dpo uz krasny dve carky, ale kazda jsme jina
nekomu muze hcG stoupat pomaleji, testuj dal a drzim palce
![]()
@Uplnenormalniholka
Děkuju!
No mě záda hrozně bolívají při ovulaci (a nejen záda). Před MS jen břicho, ale přiznám se, že to teď nemám zas tak dobře odpozorované, protože mi přijde, že po vysazení prášků je pro mě všechno úplně nové a ty první měsíce jsem se ještě tak nepozorovala ![]()
Chápu tedy správně, že při krátké LF je to problém a v podstatě není moc šance otěhotnět?
Krátké LF by asi odpovídalo i to, že mám teď krátkou a slabou MS, třeba i jen tři dny ![]()
S dalším testováním tedy ještě další dva dny počkám, ale nevidím to růžově, i když člověk pořád tak nějak v skrytu duše stále doufá ![]()
@liskovyorisek2 ano pokud je kratka, vajicko nema cas se zahnizdit, resi se to praskama napr. utrogestan, musis se s tim zminit u dr.
jak rikas nadeje umira posledni ![]()