Posunutá ovulace, kdy //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.6.20 22:18

@Uplnenormalniholka kruci, byla jsem tam na preventivce dva týdny zpátky a mám přijít nejdřív za půl roku, kdyby se nezadařilo dřív…zkusím mrknout po nějakém doplňku v lékárně zatím. Ale říkám si, že pokud by to teď nebylo těhotenství a přijde MS, tak to zase nebude těch 28 dní, ale dýl a ta LF by nebyla krátká, ale v pohodě :)…jsem teď 31 DC a ovu byla 20 DC…akorát to teda pro změnu znamená potíž s nepravidelným cyklem…to je pořád něco :mrgreen:
A gratuluju ke dvěma // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.20 22:44

Muze byt LF jednou tak a jednou tak, treba ted je delsi mas pravdu :palec: musi se proste pozorovat dyl, abys vedela jak telo funguje ;) verim ze se zadari.. A vis na stopro ze byla ovu 20?…
Dekuji moc za gratulaci :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.20 06:50

@Uplnenormalniholka díky! Já se právě první měsíce nepozorovala vůbec, chtěla jsem tomu nechat úplně volný průběh, ale jak se stále objevuje jen jedna čárka…chtě nechtě se na to čím dál víc upínám :nevim: tak nějak jsem to asi očekávala jednodušší :?
Ano, ovu vím naprosto přesně, patřím k těm, které ji neprožívají moc dobře, bolestma lezu skoro po čtyřech :( nejdřív jsem se jen domnívala, že by to mohlo být ono, ale shodou okolností jsem byla den před tou poslední na preventivce a tam mi potvrdila, že následující den by měla proběhnout a opět se děly ty mé klasické příznaky. Na jednu stranu by se chtělo říct bohužel, ale říkám si, že patřím mezi ty šťastnější, protože dokážu období plodnosti docela dobře časově lokalizovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí