Pot, slzy a naděje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
15.5.14 07:47

U boxerů mi přijde, že to ti kluci chtějí a ten trenér je takový, že netlačí pilu, ale máma herečky ta je teda ostrá. U tenistky úplně nevím jestli to vůbec je její přání hrát tenis nebo jestli jen nechce zklamat tátu. Ony ty děti to asi všechno ukážou v pubertě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.5.14 09:45

pot,slzy a neděje???

Ahoj, jsem nevlastní sestra malé herečky. Nami se ani jeden díl neusmála, nebyla vidět ani špetka radosti že to co musí dělat, ráda dělá. Máte pravdu, mluvila jsem s ní a raději by opravdu dělala něco jiného, ale hraní ji baví. Nicméně, tady jde o to že si moje máma na ní plní své sny a Nami je obětní beránek. Poslední díl byl pro mě hrozný. Jak Nami plakala, jak nikoho nezajímá její názor, pořád se něco jen učí, neodpočívá, to mě vážně mrzí. Nemá volnost a máma dělá jakoby nic, že je Naminčin sen jít na konzervatoř, že chctěla na hudební gympl, není pravda.Je ráda že je nan normálním gymplu, a tzrošku se od mámy odpoutá. Mám ji moc ráda a chtěla bych jí pomoci, ale nevídáme se moc často. Mám syna, a k ničemu ho nebudu nutit, hlavně, aby to co bude dělat, ho bude bavit, bude šťastný on i já a jeho táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.5.14 19:01

Tak na ni je to videt, ze ji to vubec nebavi. A timhle dokumentem si zavrela dvere uplne. Mohla se predvest jako „herecka“, ale predvedla se jako otravena pubertacka. Nemyslim to zle, v tomhle veku jsou otravene vsechny, nicmene pokud by opravdu chtela byt hereckou, pojala by ucinkovani v takovem poradu uplne jinak. Snad jeji matka dostane rozum a necha holku zit svuj zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
30.5.14 20:26

@Tečička Podle mého názoru ten sport Nela dělat chce, ale teď je opravdu ve fázi, kdy už se bude rozhodovat, jestli půjde cestou profesionálního sportovce nebo se vrhne na vzdělání. Jelikož má dva bratry, kteří taky hráli, ale nenutili je pokračovat.. tak to ten otec snad nedělá hlavně kvůli svým snům. přeju jí hodně štěstí, já jej neměla, a ještě teď je mi to kolikrát líto. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
1.6.14 09:24
@minkar píše:
Tak na ni je to videt, ze ji to vubec nebavi. A timhle dokumentem si zavrela dvere uplne. Mohla se predvest jako „herecka“, ale predvedla se jako otravena pubertacka. Nemyslim to zle, v tomhle veku jsou otravene vsechny, nicmene pokud by opravdu chtela byt hereckou, pojala by ucinkovani v takovem poradu uplne jinak. Snad jeji matka dostane rozum a necha holku zit svuj zivot.

To sorry, „otrávená puberťačka“??? Ta holka měla kruhy pod očima s kterýma si ani maskéři neporadili.. To si může dovolit máma od mimina být nevyspalá a úplně hotová, ale ne třináctiletý dítě :cert: Její matka by se fakt měla probrat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
2.6.14 12:58

@minkar ja si myslim, ze otravena je, ale tim vsim, co ji matka nuti delat.Je otravena tim, zema jen same povinnosti a zadny cas pro sebe vzdyt v tomhle veku decka potrebujou jeste blbnout a „hrat si“.Ona to jiste ma rada hrani, zpivani a nevim co jeste. Vsadim se, ze by se tomu rada venovala, ale proto, ze sama chce ne proto, ze ji mama nuti a ona musi. U nas je kluk, kteryho otec nutil do fotbalu, protoze v tom byl dobrej a otec v nem videl hvezdu.No jak to asi dopadlo? Klukovi fotbal uplne zhnusil a prestal hrat. Podle me takove deti pak i lehko skonci na drogach a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.6.14 16:19
@Anet13 píše:
To sorry, „otrávená puberťačka“??? Ta holka měla kruhy pod očima s kterýma si ani maskéři neporadili.. To si může dovolit máma od mimina být nevyspalá a úplně hotová, ale ne třináctiletý dítě :cert: Její matka by se fakt měla probrat :cert:

Ano otravena pubertacka. Tak pusobi, misto aby se chytla prilezitosti byt v televizi, tak se tvari otravene. Podle me tim dobrovolne sabotuje tu matky snahu ji zviditelnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.6.14 16:28

Nami je chudák, boxeři mě nudili, ty jsem přeskakovala, tenistka nezaujala, bruslaři úplně jiný svět než ve kterém žiju já a houslistu to asi baví, jeho rodiče to berou normálně a hlavně stíhá i spoustu ostatního. Celkově hodnotím jako dost zbytečný počin, jen to možná zachrání tu Nami, jestli kritika mámě dojde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.6.14 16:30
@Litta píše:
Nami je chudák, boxeři mě nudili, ty jsem přeskakovala, tenistka nezaujala, bruslaři úplně jiný svět než ve kterém žiju já a houslistu to asi baví, jeho rodiče to berou normálně a hlavně stíhá i spoustu ostatního. Celkově hodnotím jako dost zbytečný počin, jen to možná zachrání tu Nami, jestli kritika mámě dojde. :mrgreen:

Tak ono to asi za chvili prestane bavit i tu matku, protoze holka (aspon podle toho, co predvedla) moc talentu nema… nebo chuti. Nebo obojiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
2.6.14 16:58

@minkar rozdíl je dceru podporovat a plnit si své sny na svých dětech

já svého bratra vedla ke sportu od malička.. ale s rozumem.., svého syna budu, když budu muset, do aktivit nutit, ale ne kvůli tomu, aby z něj byla světová stár a viděla bych, že se z něj stává deprivované dítě..

bez srandy, je to na sociálku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.6.14 18:01

@Mopslík škoda, ze se v Namine vychove vice neangazuje tatinek, zdalo se mi, ze ma pro ni vice pochopeni nez matka, jinak by na ni mel dohlizet nekdo normalni, at se z toho nezhouti:(…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
4.6.14 19:53

@velbloudice mně je docela jasné, že je to i o sestřihu docu soap, ale bylo to příšerné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí