Potrat ve 24tt, nejhorší dny mého života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
7.8.12 21:58

My zase poslali vsem sms, ze se nam predcasne narodila holcicka, ale ze je moc malicka aby tady s nami mohla byt :(…nikdo uz se pak na nic neptal, vsichni uz vedeli co se stalo…

tak se drz…a kdyby neco jsme tady, tak klido pis :hug:

• Citovat
  • Upravit
49
7.8.12 22:51

@nurse.007
moc me mrzi ze si taky prozivas to co my. ale jak rikaji holky, casem to bude lepsi. je to uz 4 mesice (byla sem 21tt) co sme taky prisli o holcicku, zapomenout se neda ale den ode dne je to lepsi.. nejblizsim i v praci to rekl pritel, nikdo se me na nevyptaval az kdyz sem o tom zacla mluvit sama, docela mi pomahalo o tom mluvit a nedrzet to v sobe, vyplakat a zanadavat.
preju ti hodne sily :hug: a kdyz se budes chtit vypovidat, tady muzes :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabisabi
8.8.12 05:29

V pondělí jedu do ostravy na ten screnink doufám že vyjde dobře už tet mám hrůzu

• Citovat
  • Upravit
Papia
8.8.12 07:25

Gabi-
neboj-popvrve bylo take vse ok, tak ted bude zas :palec: :hug:-ale palce budu drzet :hug: a je mi jasne, ze se mi to dobre radi…

a krev uz ti tedy asi brali-ted uz ta cast s utz a poradne promereni mimi…a nechate si rict ci to bude, nebo radeji prekvapko?

ps: nechces se normalne zaregistrovat tady na miminu? skoro nic se tam zadavat nemusi-neosobnejsi je mejl a ten nikdo nevidi ;)

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
8.8.12 08:07

Ne teprve jdu v pondělí na krev a 28 na ultrazvuk, hodně jsem nad tím přemyšlela jestli to budu chtít vědět, manžela jsem se ještě neptala, protože by určitě řekl že je to předčasné, ale chci to vědět, všem kdo si prožili to peklo taky držím palečky :hug:

• Citovat
  • Upravit
Papia
8.8.12 09:02

Gabi-
tak na tu krev to je ok-na ty vysledky je pak clovek napnuty-to ano…
ted je to jednoduche-tedy pokud odbery snasis dobre-ja davala i krev, takze s odberama nemam vubec zadny problem ;)

• Citovat
  • Upravit
49
8.8.12 09:07

Gabi: urcite to dopadne dobre, kdyz uz si te vic hlidaji, ale i tak mooc drzim palce :hug: a uz je ti lip nebo te porad trapi nevolnosti? na injekce sis uz zvykla? jojo chapu ze si to chces nechat rict, ja to taky nemohla vydrzet. a mas nejaky tuseni jestli chlapecek nebo holcicka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabisabi
8.8.12 09:33

Už je mi trochu líp, vždycky mi pomůže trochu té coly a hodinu odpoledne spím, no myslím si že budu mít holku, ale nejsem si jistá jako u předešlého těhotenství, ale je to jedno hlavně at je to mimi zdravé, hodně mi taky pomáhá že si tady sváma povídám, injekce jsou už vpohodě, :) papia odběry krve snáším dobře, pak budou akorát nervy jak to dopadne :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Papia
8.8.12 09:43

My poprve nevedeli co cekame-myslela jsem ze to bude kluk, ale prala jsem si holcicku…podruhe uz jsem to chtela vedet a holcicku jsem si prala zase a vyslo to…jen ty konce na hovno :( pardon :( nakonaec dve holcicky- dva andilci-kurva, zas tady bulim :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
49
8.8.12 09:59

Gabi to je dobre ze uz ti je lip. dobry ze dcera neni uplne mala a chape ze musis i odpocivat. odpoledne pekne zapnout pohadku, nozky nahoru a odpocivat :)

@Papia rekla bych nebrec, ale ono ti to pomuze se vybulet.. ted uz vi, kde je problem a bude to v poradku :hug: tvoji dva andilci vas ted budou chranit a miminka se dockate. do tretice prece vseho dobryho!!! :hug:

jinak ja sem tusila od zacatku ze to bude holcicka, i kdyz mi vsichni rikali ze to bude kluk, jen babicka mela taky tuseni ze holcicka.. ale presne je to jedno, hlavne at je mimi zdravy a maminka v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabisabi
8.8.12 10:18

Vždycky jenom uvařím nebo pro něco málo do obchodu, a u televize ležím jsem zvěda příští týden 15 co mi řekne na příští kontrole

• Citovat
  • Upravit
Papia
8.8.12 10:45

Gabi-
jojo-poradne odpocivej-aspon ze ty vedra trosku ustaly
tak aspon muzes fandit sportovcum na olympiade :hug:

@veru11
ja vzdy bulim jen chvilicku-proste pisu, pisu a pak se sama dostanu a dojmu…ale hnedka je to zas dobry…teda dobry :roll: no vzdyt vis jak to je

• Citovat
  • Upravit
tevevka
8.8.12 13:38

Papia: nebreč, to bude dobrý
gabisabi: já jsem si byla od // 100% jistá, že to bude kluk a byl, říkali jsme mu Zábojíček (Záboj) - tohle jméno jsem normálně našla v seznamu uznaných jmen pro ČR jmenuje se tak asi 8lidí :lol:, strašně se mi to líbilo jako legrace, nakonec mu tak říkali všichni příbuzní i kamarádi úplně automaticky, byla to sranda, škoda, že to nevyšlo. Snad se zase brzy dočkáme všechny. Pa ženy

• Citovat
  • Upravit
49
8.8.12 13:51

Zaboj, tak to slysim poprvy, ale pekny pracovni jmeno :) taky sem projizdela seznamy jmen a obcas se nestacila divit jaky vsechny jmena jsou uznany, az mi bylo obcas tech deti asi lito :) my paradoxne pro chlapecka meli jmeno vybrany hned, prvni jmeno co sme rekli tak sme se shodli :)
jj dockame se vsechny, ja tomu verim :) jinak holky moc vam dekuju ze tu ste a za podporu, s vama se to zvlada lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym125
8.8.12 13:59

Papia: si me asi spatne pochopila:) ja psala ze jsme tam byla ale myslela jsem jako jak jsem byla tehotna, ted tehu zatim jeste nejsem:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty