Potrat ve 24tt, nejhorší dny mého života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
gabisabi
29.7.12 15:21

Jsem zvědavá když si budu píchat ten fraxiparin tak dlouho to budu mít samé modřiny, pichám si to do nohy, taky máš modřiny?

• Citovat
  • Upravit
49
29.7.12 16:46

Gabi ten fraxiparin se bere cely tehotenstvi? mam takovej blbej dotaz.. to sou normalne injekce nebo jen takovy ty pera jako maji treba diabetici. nedokazu si predstavit ze bych si mela neco pichat… preju at ti nevolnosti co nejdriv prejdou. ja nastesti nezvracela ani jednou, jen mi obcas spatne od zaludku, doktorka mi radila zazvorovy bonbony nebo lizatka (ale to asi znas).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
´gabisabi
29.7.12 18:23

Ano celé těhotenství, a jsou to normální injekce, taky jsem si to nedovedla představit, lízatka jsem ještě 2 objevila, tak si jedno dávám, ale dneska c jsem snědla jsem vyzvracela, hrůza někdo si těhotenství užíva, to nechápu

• Citovat
  • Upravit
Papia
29.7.12 18:31

Tak zkus pichat do bricha-to je ze zacatku tehu urcite pohodlnejsi-je tam takovy ten spek do ktereho to vubec neboli a je to ok…

taky pomaha studena cocacola-je to sice hnus, ale opravdu pomaha

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
29.7.12 18:35

Mě říkala sestra že si to mám pichat do stehna nebo do ruky vzhledem ktomu, že jsem těhotná

• Citovat
  • Upravit
49
29.7.12 18:37

Tak on to clovek asi prekousne kdyz ti nic jinyho nezbyva vid.. drz se, nevolnosti urcite brzo ustoupi a bude lip :) ja je moc nezazila, tak se mi to povida lehko, a krom citlivosti prsou, na kterou sem si pak uz nejak zvykla sem si to opravdu uzivala, teda musela sem si malinko vychytat co muzu a nemuzu jist :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
29.7.12 18:40
@gabisabi píše:
Mě říkala sestra že si to mám pichat do stehna nebo do ruky vzhledem ktomu, že jsem těhotná

i v tehu se picha do bricha-delala jsem to-pro mme to bylo pohodlnejsi-na stehnu nemam takovy spek ;)

• Citovat
  • Upravit
gabisabi
29.7.12 18:42

Jo jasně já to vydržím, hlavně at je vše o. k,a ty jsi těhotná?

• Citovat
  • Upravit
49
29.7.12 19:05

Gabi jestli to bylo na me tak ne a jeste asi dlouho nebudu :( o mimco jsme prisli 2.4.2012, a protoze mi delali cisare, tak doporucuji rok pockat.
tobe kazdopadne drzim moc palce a urcite davej prubezne vedet :) moc ti to preju a trosku i zavidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.7.12 19:08
@gabisabi píše:
Jo jasně já to vydržím, hlavně at je vše o. k,a ty jsi těhotná?

píchej do kožní řasy na břichu a až budeš mít větší pupík a neuděláš ji, tak víc dozadu- na boky. Já si píchala 2 x denně celé těho a v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabisabi
29.7.12 19:30

Je tak promin, vyzvracela jsem i to lízatko no jestli to nepovolí půjdu k doktrovi, nikdy mi to tak nedělalo, informovat budu jsem ráda že se můžu svěřit, ve středu jdu na gyndu uvidím co mi řekne doktorka, tobě držím palce at ti to uteče, odkud jsi

• Citovat
  • Upravit
49
29.7.12 20:14

V pohode :) obdobi po potratu kdy (omlouvam se ze to reknu mozna trochu drsne) jsem skoro nesnasela tehulky a chtelo se mi brecet kdyz sem videla nejakyho prcka mam za sebou.. uz se mi spis jen obcas styska a tesim se az to budu taky prozivat :) ted se teda trosku desim, jak mi bude, protoze 10.8 jsem mela mit termin porodu, tak nevim jestli to na me nepadne :( doktorce to radsi rekni, jestli se ti treba nedela spatne po tech injekcich, nevim jestli je to mozny, ale jistota je jistota, lepsi bejt za hysterku nez neco podcenit :) ja jdu ve ctvrtek k novy doktorce, tak doufam bude vse ok.. jinak ja jsem z prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.7.12 10:09

Po injekcích není špatně. Jestli je gabisabi někdy do 12 tt, tak je to úplně normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabisabi
30.7.12 10:18

Dneska je mi trochu lépe koupila jsem si malou coca colu

• Citovat
  • Upravit
Papia
30.7.12 10:20

Cola je vazne dobra-staci jen trosicku ucucavat pekne vychlazenou-me to pomahalo docela dost :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty