Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gabi ten fraxiparin se bere cely tehotenstvi? mam takovej blbej dotaz.. to sou normalne injekce nebo jen takovy ty pera jako maji treba diabetici. nedokazu si predstavit ze bych si mela neco pichat… preju at ti nevolnosti co nejdriv prejdou. ja nastesti nezvracela ani jednou, jen mi obcas spatne od zaludku, doktorka mi radila zazvorovy bonbony nebo lizatka (ale to asi znas).
Ano celé těhotenství, a jsou to normální injekce, taky jsem si to nedovedla představit, lízatka jsem ještě 2 objevila, tak si jedno dávám, ale dneska c jsem snědla jsem vyzvracela, hrůza někdo si těhotenství užíva, to nechápu
Tak zkus pichat do bricha-to je ze zacatku tehu urcite pohodlnejsi-je tam takovy ten spek do ktereho to vubec neboli a je to ok…
taky pomaha studena cocacola-je to sice hnus, ale opravdu pomaha
Mě říkala sestra že si to mám pichat do stehna nebo do ruky vzhledem ktomu, že jsem těhotná
Tak on to clovek asi prekousne kdyz ti nic jinyho nezbyva vid.. drz se, nevolnosti urcite brzo ustoupi a bude lip
ja je moc nezazila, tak se mi to povida lehko, a krom citlivosti prsou, na kterou sem si pak uz nejak zvykla sem si to opravdu uzivala, teda musela sem si malinko vychytat co muzu a nemuzu jist ![]()
@gabisabi píše:
Mě říkala sestra že si to mám pichat do stehna nebo do ruky vzhledem ktomu, že jsem těhotná
i v tehu se picha do bricha-delala jsem to-pro mme to bylo pohodlnejsi-na stehnu nemam takovy spek ![]()
Jo jasně já to vydržím, hlavně at je vše o. k,a ty jsi těhotná?
Gabi jestli to bylo na me tak ne a jeste asi dlouho nebudu
o mimco jsme prisli 2.4.2012, a protoze mi delali cisare, tak doporucuji rok pockat.
tobe kazdopadne drzim moc palce a urcite davej prubezne vedet
moc ti to preju a trosku i zavidim ![]()
@gabisabi píše:
Jo jasně já to vydržím, hlavně at je vše o. k,a ty jsi těhotná?
píchej do kožní řasy na břichu a až budeš mít větší pupík a neuděláš ji, tak víc dozadu- na boky. Já si píchala 2 x denně celé těho a v pohodě ![]()
Je tak promin, vyzvracela jsem i to lízatko no jestli to nepovolí půjdu k doktrovi, nikdy mi to tak nedělalo, informovat budu jsem ráda že se můžu svěřit, ve středu jdu na gyndu uvidím co mi řekne doktorka, tobě držím palce at ti to uteče, odkud jsi
V pohode
obdobi po potratu kdy (omlouvam se ze to reknu mozna trochu drsne) jsem skoro nesnasela tehulky a chtelo se mi brecet kdyz sem videla nejakyho prcka mam za sebou.. uz se mi spis jen obcas styska a tesim se az to budu taky prozivat
ted se teda trosku desim, jak mi bude, protoze 10.8 jsem mela mit termin porodu, tak nevim jestli to na me nepadne
doktorce to radsi rekni, jestli se ti treba nedela spatne po tech injekcich, nevim jestli je to mozny, ale jistota je jistota, lepsi bejt za hysterku nez neco podcenit
ja jdu ve ctvrtek k novy doktorce, tak doufam bude vse ok.. jinak ja jsem z prahy.
Po injekcích není špatně. Jestli je gabisabi někdy do 12 tt, tak je to úplně normální ![]()
Cola je vazne dobra-staci jen trosicku ucucavat pekne vychlazenou-me to pomahalo docela dost
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Jsem zvědavá když si budu píchat ten fraxiparin tak dlouho to budu mít samé modřiny, pichám si to do nohy, taky máš modřiny?